Skrevet av Emne: SINT av å ikke klare slanking!!!  (Lest 1296 ganger)

Utlogget AngryNor

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

SINT av å ikke klare slanking!!!
« : 03. februar 2018, 03:25 »
Hei! Jeg er en mann i midten av 20-årene, som er rundt 170 høy og 100 kilo. Jeg har tidligere spilt fotball i 13 år, og drevet aktivt med kampsport i noen år i voksen alder. Har altså vært i betydelig bra form.

NÅ, har alt falt i grus.. Psykiske plager gjør det vanskelig for meg å dra på treningsstudio som jeg gjorde før, eller melde meg inn i en sportsklubb.

Jeg ELSKER trening og kosthold. Jeg vet at jeg må spise mindre kalorier enn det jeg forbrenner i løpet av dagen, elsker alt av grønnkål, spinat, ingefær, vann og den type ting. Jeg har testet å bare juice, spise mindre, og være aktiv men failer hver BIDIGE gang... Jeg løper gjerne turer, men har blitt såpass feit i hoftene at jeg synes det er flaut. Er ikke på det rød foreløpig i BMI kalkulatoren, men nærmer meg. Jeg kan gjerne spise sunt, og gå turer hver eneste dag også videre, men HVORDAN gjør jeg det over lengre tid uten å sprekke? Og måtte spise store måltider med ost på, smågodt osv? Det er neste umulig...!

Teoretisk sett vil jeg gjøre HVA SOM HELST for å komme meg i form igjen, men jeg vet at teoretisk blir det utrolig vanskelig..

Har noen vært i samme situasjon, og kan gi meg noen verdifulle råd? Hvis noen faktisk har mulighet til å hjelpe på noen som helst måte i form av råd eller noe som helst så takker jeg JA, og følger det vedkommende sier hvis det erfaringsmessig fungerer.

JEG VIL IKKE BLI UT AV KONTROLL OVERVEKTIG!  Huh Huh Huh Huh


ps; innlegget blir lagt inn pga sovnproblemer i dag.. blir lagt mye tanker og stress rundt dette emnet her!

Gå til:  

Jefferson Squat

Trening19.09.2019272

Dette er en unik og særegen øvelse.
Her er 10 sunne matvarer med mye protein som garantert vil gi deg protein av høy kvalitet.

Slik bør du trene leggene dine

Trening17.09.2019577

Don't skip leg day! Slik bør du trene leggene dine.

Sunn banansplitt

Kosthold16.09.2019696

Er du glad i banansplitt? Prøv denne.

Triggerpunkter

Trening15.09.2019396

Sliter du med såre punkter i muskulaturen din?