Skrevet av Emne: Kampsport for nybegynner  (Lest 4393 ganger)

Utlogget skinnyfit

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

Kampsport for nybegynner
« : 26. oktober 2019, 01:29 »
Hey!
Er ny på forumet her, så let me know hvis det er en samletråd jeg burde sjekke ut eller noen regler jeg tråkker på ved å skrive denne tråden Eating

Så her er greia: jeg er 26 år, over 190 cm høy og rundt 70 kg. Har relativt sterke bein men bokstavelig talt ingen styrke i overkroppen haha. Har i det siste funnet ut at jeg prøve å endre på livsstilen jeg har hatt gjennom 20-årene med dårlig kosthold, mye på byen, ganske stillesittende osv. Utvide horisonten min, føle meg mer komfortabel med og komme i kontakt med kroppen min og generelt bare bygge meg selv opp mer enn jeg har gjort tidligere.

Jeg fikk ideen til kampsport gjennom Joe Rogan sin podkast. Det er ikke sikkert det er noe for meg, jeg har aldri sloss og er ganske konfliktsky og usikker. Joe skryter av de psykiske og fysiske fordelene ved å drive kampsport og jeg føler meg litt trukket mot det, tross utgangspunktet mitt.

Har som sagt ikke trent i det hele tatt i mitt voksne liv og jeg blir fort overveldet når jeg leser om trening og aner ikke hvor jeg skal begynne.

Så mitt spørsmål er: hva er en kampsport som er okey å begynne med for en som meg?

Bor i Oslo, så anbefal gjerne klubber jeg kan oppsøke. Er det forresten vanlig at det kommer inn folk helt uten erfaring verken når det gjelder trening eller tidligere.. fysiske konfrontasjoner?

Som dere ser, jeg kan ingenting om dette haha.

Gå til:  

Det er viktig med riktig påfyll av protein og energi. Se hva du bør spise til lunsj!
Kan du spise sent på kvelden og hvor mye?
Dette programmet er perfekt for hjemmetrening eller hvis du har dårlig tid.

Hvordan få mer ut av markløft?

Trening27.05.202040

Slik får du mer ut av markløft.
Dette er miniguiden på hvordan du skal holde deg slank.