Skrevet av Emne: Entrecôte  (Lest 8590 ganger)

Utlogget Germ

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 726
  • Honnør: 106
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 726

  • Let`s grow together
SV: Entrecôte
« #15 : 15. november 2004, 21:46 »
takker for svar!  2thumbsup
Join Germ and his friends on magical and learning adventures through the toilet of time and space. Only $9.95!!!

Utlogget lettvekt

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 450
  • Honnør: 21
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 450

  • SuperSize Me!
SV: Entrecôte
« #16 : 25. november 2004, 00:47 »
Og den er VELDIG god i tillegg. Tror faktisk du kan få den billigere også. Rett og slett et godt kjøp. Svi den litt i panna, og langstek den i steikeovnen på 130 grader..... Spise

Sorry blir litt OT her. Men det har seg slik at i min Rema 1000-butikk så er den brasilianske indrefileten frossen, selvsagt. Det vil med andre ord være ganske problematisk å få kuttet den opp i mindre biter uten at jeg tiner den først.

Er det noen som har erfaring med dette? Blir den dårlig av å bli tint opp for så å bli kuttet i biter og frosset ned i gjen? Blir den seig av å bli varmet i mikro?
1,618034 = symmetri. Puff the magic dragon.

Utlogget Bamse Bjørn

  • Treningsforum Crew
  • Global Moderator
  • *****
  • Innlegg: 5 686
  • Honnør: 189
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 5 686

SV: Entrecôte
« #17 : 25. november 2004, 02:34 »
Får brasiliansk indrefilet til ca 120 kr/kg hos rema på tilbud.

Dersom du lar biffen tine 1-2 timer på benken så er den fortsatt hard  men du klarer å kutte den med en god kniv. Biffen kan da fint fryses ned igjen.
Heller stor og kjapp enn liten og slapp!

Sterk, blid og dopingfri! Smiley


Utlogget Jupac

  • Treningsveileder
  • ******
  • Innlegg: 1 995
  • Honnør: 155
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 995

SV: Entrecôte
« #18 : 26. november 2004, 20:40 »
Hvorfor ikke kjøpe flatbiff på obs til 99 kr kg og det er IKKE tilbud pris.

Flatbiff har 1,5 % fett

Utlogget TornBlackRaven

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 489
  • Honnør: 33
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 489

  • Burning Angel
SV: Entrecôte
« #19 : 08. desember 2004, 12:16 »
uac: jeg spiste brasiliansk indrefilet i wok i går. aldeles nydelig>Wink
Har man mål, oppnår man dem, alt annet er sløsing

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
SV: Entrecôte
« #20 : 08. desember 2004, 12:19 »
uac: jeg spiste brasiliansk indrefilet i wok i går. aldeles nydelig>Wink

Se der ja !!! Det er jenta si det !! Var jo det jeg sa, at det kjøttet der er veldig godt, og det gjelder i wok, som biff, i gryte etc etc.... Cheesy
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget Cera

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 88
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 88

SV: Entrecôte
« #21 : 08. desember 2004, 12:30 »
For det første, fullpris på indrefileet er betydelig høyere enn 190 kr. kg.

For det annet, så er brasilianske indrefileet ubrukelig som biff. Dette kjøttet er grovt og kan i all hovedsak bare brukes til gryteretter etc.

For det tredje egner ikke flatbiff seg til biff, med mindre du er heldig.

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
SV: Entrecôte
« #22 : 08. desember 2004, 12:45 »
For det annet, så er brasilianske indrefileet ubrukelig som biff. Dette kjøttet er grovt og kan i all hovedsak bare brukes til gryteretter etc.


Pisspreik vil jeg si !!! Da har du enten vært veldig uheldig, eller jeg har vært veldig heldig. For jeg har brukt dette som biff flere ganger, og det med godt resultat. Og jo da - jeg er KRESEN !!

Men kanskje du bare stekte den feil ??
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget noen

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 580
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 580

  • PCP saved my life
SV: Entrecôte
« #23 : 08. desember 2004, 12:49 »
Pisspreik vil jeg si !!! Da har du enten vært veldig uheldig, eller jeg har vært veldig heldig. For jeg har brukt dette som biff flere ganger, og det med godt resultat. Og jo da - jeg er KRESEN !!
Men kanskje du bare stekte den feil ??
indrefilet er vel strengt tatt indrefilet og forskjellen vil vel ligge i dyrets mat og miljø ?
brasiliansk indrefilet funker for meg ihvertfall.
man kan jo marinere den hvis den hvis den er seig og jævlig uansett.
noen is a fictional online character, created by a genius with above average sized genitalia, involved in a complex super dorky online role playing game that exists only in his head. noen is also the man. Do not look directly at noen or make eye contact as noen may attempt to hump your face.

Utlogget Cera

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 88
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 88

SV: Entrecôte
« #24 : 08. desember 2004, 13:23 »
Det er strukturen på kjøttet som er annerledes, det har ikke noe med hvordan kjøttet stekes.

Indrefileet er indrefileet, men det betyr ikke automatisk at all type indrefileet egner seg som biff.

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
SV: Entrecôte
« #25 : 08. desember 2004, 13:32 »
Brasiliank indrefilet regnes vel får å være vesentlig bedre enn norsk indrefilet, bare så det er sagt. Argentinsk er jo den beste da.... men ikke såååå lett å få tak i. Desverre.... Undecided
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget Cera

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 88
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 88

SV: Entrecôte
« #26 : 08. desember 2004, 15:08 »
Javel? Du personlig som regner brasiliansk indrefileet som sleges på det norske markedet for og være bedre enn den norske kanskje? Wink

Jeg sier ikke at Gildes indrefileet er den beste du får tak i, men den er vesenltlig bedre enn den brasilianske som selges her.  (KValiteten gjenspeiler kanskje også i prisen..?)

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
SV: Entrecôte
« #27 : 08. desember 2004, 15:13 »
Jeg sier bare at jeg har spist mye "selvdød Dagros" som er vesentlig dårligere i kvaltitet enn den brasilianske de selger her. At de ikke sender det beste kjøttet hit er jo klart, men tross alt så koster ikke 1 kg kjøtt akkurat 120,- der nede da... for de er det en KJEMPEPRIS.... Wink
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget leylas

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 122
  • Honnør: 9
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 122

  • Axé!
SV: Entrecôte
« #28 : 10. desember 2004, 14:13 »
Må si jeg syns det er litt rart at biff fra Brasil, som kommer fra kjøttferaser, oppfattes som dårligere enn norsk biff som hovedsaklig kommer fra melkeraser(NRF). Men men, smaken er vel også her som baken...

Utlogget TornBlackRaven

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 489
  • Honnør: 33
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 489

  • Burning Angel
SV: Entrecôte
« #29 : 11. desember 2004, 17:13 »
Cera: Hvis du marinerer den brasilianske i balsamico, pepper og en god olje en stund. for så ikke ha så alt for tykke skiver, steker den på relativt høy varme to min på hver side og ettersteker den på svak varme til safta akkurat har begynt å piple, eller bitte litt før. Da skal jeg si deg den brasilianske er bedre enn dagrosen;)
Har man mål, oppnår man dem, alt annet er sløsing

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!