Skrevet av Emne: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt  (Lest 3631 ganger)

Utlogget proteingutn

  • V.I.P
  • *******
  • Innlegg: 7 210
  • Honnør: 973
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 7 210

  • jeje
Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« : 06. mars 2005, 15:57 »
Har vært en DEL poster om egg her nå, men en ting har i allefall jeg aldri fått skikkelig svar på: Hvis man drikker eggehvite, har kroppen da kun vanskeligere for å ta opp proteinet, og vil dette resultere i at ikke alt proteinet blir tatt opp?
ELLER blir det bare vanskeligere på den måten at kroppen bare bruker litt lengre tid på å ta opp proteinet?
The only way to keep your health is to eat what you don't want, drink what you don't like, and do what you'd rather not.
-Mark Twain
datagjenoppretting

Utlogget HITman

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 997
  • Honnør: 1256
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 4 997

  • Lift like a lift
SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #1 : 06. mars 2005, 20:22 »
Har vært en DEL poster om egg her nå, men en ting har i allefall jeg aldri fått skikkelig svar på: Hvis man drikker eggehvite, har kroppen da kun vanskeligere for å ta opp proteinet, og vil dette resultere i at ikke alt proteinet blir tatt opp?
ELLER blir det bare vanskeligere på den måten at kroppen bare bruker litt lengre tid på å ta opp proteinet?

Det siste.

H
Erfaring er den talentløses trøst

Utlogget proteingutn

  • V.I.P
  • *******
  • Innlegg: 7 210
  • Honnør: 973
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 7 210

  • jeje
SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #2 : 09. mars 2005, 20:09 »
Tanx. Skal herved begynne å drikke egg.
The only way to keep your health is to eat what you don't want, drink what you don't like, and do what you'd rather not.
-Mark Twain
datagjenoppretting

Utlogget Baahh

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 5 030
  • Honnør: 329
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 5 030

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #3 : 09. mars 2005, 21:03 »
Det er verdt å nevne, i tillegg til at det smaker pungsvette, at biotinopptaket kan reduseres, hvor mye vet jeg ikke.

Utlogget Down and coming

  • Co-Administrator
  • *****
  • Innlegg: 12 596
  • Honnør: 1114
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 12 596

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #4 : 09. mars 2005, 21:09 »
Det er verdt å nevne, i tillegg til at det smaker pungsvette, at biotinopptaket kan reduseres, hvor mye vet jeg ikke.

For oss som ikke er så begavede, hva er biotinopptaket? Ble litt redd her.






Svak, bitter og dopingfri



Utlogget Baahh

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 5 030
  • Honnør: 329
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 5 030

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #5 : 09. mars 2005, 21:13 »


For oss som ikke er så begavede, hva er biotinopptaket? Ble litt redd her.

Det er et b-vitamin (B5, tror jeg...?).

Utlogget Big T

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 447
  • Honnør: 14
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 447

  • Lead with speed, follow with power
SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #6 : 09. mars 2005, 21:16 »
Redsuert opptak av b5? Da snakker vi kviser da Slux! OG du som er i stjernealderen  Grin

Men fra spøk til alvor, bør jeg unngå egg når jeg er på b5?
Mvh Big T

Utlogget Ben

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 079
  • Honnør: 24
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 079

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #7 : 09. mars 2005, 21:23 »
Det er verdt å nevne, i tillegg til at det smaker pungsvette, at biotinopptaket kan reduseres, hvor mye vet jeg ikke.

Tror ikke det er det man trenger å bekymre seg mest om for å si det slik.
Det skal mye til, det vil si, veldig mange egg skal konsumeres hver dag i over en lengre periode (halvt år+) før man kanskje trenger å bekymre seg. Man vil gjerne se tegn på huden når biotinopptaket eventuelt er blitt sveket. Men kjører man på med b-vit.tilskudd så er man temmelig safe selv da.




Utlogget Bav

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 676
  • Honnør: 16
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 676

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #8 : 09. mars 2005, 21:25 »
Det er verdt å nevne, i tillegg til at det smaker pungsvette, at biotinopptaket kan reduseres, hvor mye vet jeg ikke.

Du vet hva pungsvette smaker?

Utlogget proteingutn

  • V.I.P
  • *******
  • Innlegg: 7 210
  • Honnør: 973
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 7 210

  • jeje
SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #9 : 09. mars 2005, 21:28 »
Du vet hva pungsvette smaker?

Må si jeg reagerte litt på den der jeg og..
I hvilken sammenheng fikk du smake dette da..? Grin
The only way to keep your health is to eat what you don't want, drink what you don't like, and do what you'd rather not.
-Mark Twain
datagjenoppretting

Utlogget Ben

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 079
  • Honnør: 24
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 079

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #10 : 09. mars 2005, 21:30 »
Men fra spøk til alvor, bør jeg unngå egg når jeg er på b5?

Nei, tvert i mot.

Utlogget Down and coming

  • Co-Administrator
  • *****
  • Innlegg: 12 596
  • Honnør: 1114
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 12 596

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #11 : 09. mars 2005, 21:30 »
Redsuert opptak av b5? Da snakker vi kviser da Slux! OG du som er i stjernealderen Grin

Men fra spøk til alvor, bør jeg unngå egg når jeg er på b5?

Shocked Shocked Shocked Shocked! Dette er ikke noe å spøke med! *hyyyyyyyl* drikker ca en 10-15 egg i uka.. dette lover ikke godt, ikke godt i det hele tatt!  Derfor den svæære hakekvisa kom alså.. snufs.. man må lide for styrken Sad I hvilke matvarer finner man b5 forresten (ja jeg kan søke) inntak av en 5-20 b5 tabletter dagen er ikke aktuelt for meg






Svak, bitter og dopingfri



Utlogget Ben

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 079
  • Honnør: 24
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 079

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #12 : 09. mars 2005, 21:46 »

Shocked Shocked Shocked Shocked! Dette er ikke noe å spøke med! *hyyyyyyyl* drikker ca en 10-15 egg i uka.. dette lover ikke godt, ikke godt i det hele tatt! Derfor den svæære hakekvisa kom alså.. snufs.. man må lide for styrken Sad I hvilke matvarer finner man b5 forresten (ja jeg kan søke) inntak av en 5-20 b5 tabletter dagen er ikke aktuelt for meg

Hehe, en av de beste b5kildene er faktisk eggeplommen. Wink
Andre gode b5kilder er fisk, grønnsaker, peanøtter, kylling, og øl!

Utlogget Baahh

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 5 030
  • Honnør: 329
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 5 030

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #13 : 09. mars 2005, 22:12 »
Tror ikke det er det man trenger å bekymre seg mest om for å si det slik.
Det skal mye til, det vil si, veldig mange egg skal konsumeres hver dag i over en lengre periode (halvt år+) før man kanskje trenger å bekymre seg. Man vil gjerne se tegn på huden når biotinopptaket eventuelt er blitt sveket. Men kjører man på med b-vit.tilskudd så er man temmelig safe selv da.

Ja, det har du helt sikkert rett i.

Utlogget Catalonion

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 175
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 175

SV: Et endelig svar: Rå egg VS Kokt/stekt
« #14 : 10. mars 2005, 13:07 »
Her kom det frem mye rart fordi dere hang dere opp i B5, som er pantothensyre og ikke biotin!

http://www.bionordic.dk/indhold/html/vitamin/biotin.html

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!