Skrevet av Emne: svensk kyllingfilet  (Lest 3263 ganger)

Utlogget TornBlackRaven

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 489
  • Honnør: 33
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 489

  • Burning Angel
svensk kyllingfilet
« : 20. juni 2005, 16:37 »
Jeg husker ikke helt merket. men fileetene er på rundt 250g per.

Jeg sjekket vare deklarasjonen og det sto både 18g fett (!) og 18g prot. Er dette trykk feil, eller er dette mulig i en brystfilet?

Jeg så ikke nevne verdig mer fett på disse enn på vanlige fra prior. De var veldig saftige, men om jeg har vært heldig å steke de de to gangene jeg har brukt disse eller ikke, er jeg ikke sikker på. Noen innspill?
Har man mål, oppnår man dem, alt annet er sløsing

Utlogget Melissa

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 183
  • Honnør: 82
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 183

SV: svensk kyllingfilet
« #1 : 20. juni 2005, 19:53 »
Nei, jeg tror ikke et stykke brystfilet kan inneholde 18 gram fett!! Det må være trykkfeil..

Rema selger kyllinger til 25 kroner per stk. På varedeklarasjonen står det at de inneholder 10 gram fett per 100 gram og det legger du merke til. Smaker helt annerledes enn den vanlige og det er fett overalt. Så lenge du ikke ser fettstrimlene, eksisterer de sannsynligvis ikke. Entrecote inneholder jo mye skjult fett, men det er ikke heeelt usynlig.

Dessuten har måten du tilbereder filetene på mye å si for resultatet og ikke minst smaken.
Man er ikke en taper før man slutter å prøve seg!

Utlogget Yey

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 202
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 202

  • ...
SV: svensk kyllingfilet
« #2 : 20. juni 2005, 19:57 »
hvordan steker dere filetene? Jeg bruker å skjære de i strimler og frese dem i olje.. pga jeg aner ikke hvordan jeg skal steke den hel.. blir bare svidd utenpå og rå inni!

Utlogget Melissa

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 183
  • Honnør: 82
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 183

SV: svensk kyllingfilet
« #3 : 20. juni 2005, 20:27 »
hvordan steker dere filetene? Jeg bruker å skjære de i strimler og frese dem i olje.. pga jeg aner ikke hvordan jeg skal steke den hel.. blir bare svidd utenpå og rå inni!

Hehe  Grin

Sett på stekeovnen på 200 grader. Krydre fileten med litt salt, pepper, chilli, hvitløkspulver, aromat eller lignende. La fileten ligge inni mellom 10 og 20 minutter - alt etter hvor godt stekt du vil ha den.
Man er ikke en taper før man slutter å prøve seg!

Utlogget Yey

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 202
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 202

  • ...
SV: svensk kyllingfilet
« #4 : 20. juni 2005, 23:06 »
takk for tipset. har aldri klart å tenke ut noe slikt selv!:) hvis dette blir bra, Melissa, så lager jeg to stykker en dag... Wink

Utlogget Iceberg

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 081
  • Honnør: 593
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 3 081

SV: svensk kyllingfilet
« #5 : 20. juni 2005, 23:09 »


Hehe Grin

Sett på stekeovnen på 200 grader. Krydre fileten med litt salt, pepper, chilli, hvitløkspulver, aromat eller lignende. La fileten ligge inni mellom 10 og 20 minutter - alt etter hvor godt stekt du vil ha den.

bruker du litt lavere varme og litt lengre steketid så blir kyllingen saftigere. La filetene hvile 10 minutter før du skjærer i de, så rekker kjøttsaften å trekke inn i kjøttet igjen. Resulatet blir saftig og god kylling.

Utlogget HotWheels

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 396
  • Honnør: 129
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 396

SV: svensk kyllingfilet
« #6 : 21. juni 2005, 12:21 »
Ti min? rekker å bli kald på den tiden. 4-5 min skulle holde.
26 år
86 kg
beste benk: 125x2.
Beste Hantelpress, liggende: 40x8.
Medium benk: 100x10.
Rullestolbruker
Min Profil Oppdatert 08.08.07
Min Dagbok Oppdateres stadig!
Medlem av S.A.T.S. Sandnes

Hørt i dusjen:"Jeg mister så mye hår, tror nesten jeg har kreft!"

Utlogget Melissa

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 183
  • Honnør: 82
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 183

SV: svensk kyllingfilet
« #7 : 21. juni 2005, 17:04 »
Jeg så forresten på McDonalds` hjemmesider at kyllingfileten inneholder 12 gram fett!! Våre svenske venner kan umulig ha fileter med en høyere prosentandel av fett - UMULIG!!
Man er ikke en taper før man slutter å prøve seg!

Utlogget .:P-Nutz:.

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 686
  • Honnør: 76
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 686

SV: svensk kyllingfilet
« #8 : 21. juni 2005, 17:24 »
Jeg så forresten på McDonalds` hjemmesider at kyllingfileten inneholder 12 gram fett!! Våre svenske venner kan umulig ha fileter med en høyere prosentandel av fett - UMULIG!!

McDonalds? Tror du at du får ren kyllingbryst på McDonalds? Lær deg forskjellen på behandlet og ubehandlet kjøtt.
Life is so much easier when you just don't give a f#~%!

Utlogget TornBlackRaven

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 489
  • Honnør: 33
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 489

  • Burning Angel
SV: svensk kyllingfilet
« #9 : 21. juni 2005, 18:50 »
hehe. jeg syns det var ganske merkelig jeg også... men siden den var så enormt mye mer saftig enn våre norske ble jeg litt usikker. men når jeg tenker over det kan det jo hende det er fordi disse er STOOORE. Mer kjtt, mer saft;)

Magic: Stek den et par min på hver side med sterk varme, så etter steker du den på middels varme. Når du ser saften begynner å piple opp på toppen begynner den å bli nydelig stekt;) er du usikker kan du bruke en kniv å stikke igjennom den. du kjenner det hvis kjøttet er rått;)
Har man mål, oppnår man dem, alt annet er sløsing

Utlogget Melissa

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 183
  • Honnør: 82
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 183

SV: svensk kyllingfilet
« #10 : 21. juni 2005, 19:46 »


McDonalds? Tror du at du får ren kyllingbryst på McDonalds? Lær deg forskjellen på behandlet og ubehandlet kjøtt.

Øhm.. Nei, jeg tror ikke det finnes et eneste rent produkt på Mc Donalds, med unntak av vannet. Du skal lete lenge etter fetere mat. Hvis du hadde lest innlegget mitt grundig, hadde du forstått poenget mitt: Når kyllingen på McDonalds inneholder 12 gram fett, kan umulig svenskenes inneholde 18 gram. Det var for å sammenligne restaurantene med vårt kjære naboland - verken mer eller mindre!  dry

Edit: Som dere skjønner er jeg ikke akkurat fan av McDonalds mat Smiley
Man er ikke en taper før man slutter å prøve seg!

Utlogget .:P-Nutz:.

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 686
  • Honnør: 76
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 686

SV: svensk kyllingfilet
« #11 : 24. juni 2005, 10:03 »


Øhm.. Nei, jeg tror ikke det finnes et eneste rent produkt på Mc Donalds, med unntak av vannet. Du skal lete lenge etter fetere mat. Hvis du hadde lest innlegget mitt grundig, hadde du forstått poenget mitt: Når kyllingen på McDonalds inneholder 12 gram fett, kan umulig svenskenes inneholde 18 gram. Det var for å sammenligne restaurantene med vårt kjære naboland - verken mer eller mindre!  dry

Edit: Som dere skjønner er jeg ikke akkurat fan av McDonalds mat Smiley

Det er jo digg noen ganger da, men absolutt ikke noe å spise ofte.
Life is so much easier when you just don't give a f#~%!

Utlogget Melissa

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 183
  • Honnør: 82
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 183

SV: svensk kyllingfilet
« #12 : 24. juni 2005, 13:57 »


Det er jo digg noen ganger da, men absolutt ikke noe å spise ofte.

Nei, det er ikke digg og kommer aldri til å bli digg.
Man er ikke en taper før man slutter å prøve seg!

Utlogget TornBlackRaven

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 489
  • Honnør: 33
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 489

  • Burning Angel
SV: svensk kyllingfilet
« #13 : 27. juni 2005, 19:06 »
kan den være bola på fett?Tongue
Har man mål, oppnår man dem, alt annet er sløsing

Utlogget Melissa

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 183
  • Honnør: 82
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 183

SV: svensk kyllingfilet
« #14 : 27. juni 2005, 21:41 »
Man er ikke en taper før man slutter å prøve seg!

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!