Skrevet av Emne: Få Tunfisken Spiselig.  (Lest 4063 ganger)

Utlogget Andre

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 672
  • Honnør: 300
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 672

SV: Få Tunfisken Spiselig.
« #30 : 09. oktober 2005, 15:56 »
Jeg ser jeg har svart på denne tråden tidligere, men jeg sier det igjen:

Lær dere å spise den uten tilbehør! Det er omtrent som øl (eller alkohol generelt), en venner seg til smaken etter hvert. Jeg spiser noen ganger tunfisk i olje sammen med brødskiver, men vanligvis bare mauler jeg en boks med tunfisk i vann.

Bon appetite  Food

Utlogget Neighborhood #2 (Laïka)

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 371
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 371

SV: Få Tunfisken Spiselig.
« #31 : 09. oktober 2005, 18:07 »
Majones passer bra sammen med tunfisk.
Men med majones så blir ikke tunfisken så sunn da likevel. Du vet vel hvor mye fett det er i majones? Tunfisk består nesten ikke av karbohydrater og fett, men bare protein. Men med majones så får den en del fett i seg Shocked
Min teknoblogg: www.teknoweb.no

JohnBlond

  • Gjest
SV: Få Tunfisken Spiselig.
« #32 : 09. oktober 2005, 18:11 »
Men med majones så blir ikke tunfisken så sunn da likevel. Du vet vel hvor mye fett det er i majones? Tunfisk består nesten ikke av karbohydrater og fett, men bare protein. Men med majones så får den en del fett i seg Shocked

Det stemmer. Etter min mening er ikke fett usunt, selv om for mye flerumettet og transfett ikke er bra. For mye fett sammen med mye karbohydrater er nok ikke fornuftig. På en lavkarbdiett er det derimot ikke farlig å spise mye fett. Majones av olivenolje ville jeg foretrukket for å minimere mengden med flerumettet fett som typisk finnes i vanlige majoneser.

Heldigvis trenger man ikke så mye majones for å sette smak. Så om man frykter fettet tar man bare litt majones istedenfor mye Smiley

Utlogget Grungern

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 541
  • Honnør: 203
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 541

  • Go hard, or go home!!
SV: Få Tunfisken Spiselig.
« #33 : 09. oktober 2005, 18:20 »
Sleng på ketchup!! da er den ikke så dum... eller så kan du bare spise den 3-4 store munfuller , FORT, og så skylle ned med vann
Trener på vektertorget i Bergen.
Knebøy: 180kg, Mark: 230kg, Benk: 120kgx3 (skylder på dårlig skuldre Tongue )
Treningslogg: http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=29518.0

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!