Skrevet av Emne: Pizza  (Lest 8651 ganger)

Utlogget annis

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 28
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 28

Re:Pizza
« #15 : 12. august 2003, 17:17 »
Tenkte jeg bare skulle informere dere om at det er pizzabunnen det er mest kcal i.Det er deigen som er fetende.

Et godt råd vil jo faktisk å spise et pizzastykke med ekstra pizzafyll på.

og går man å spiser på en italiensk pizzarestaurant så får man netopp dette.....kjempetynn bunn med masse fyll.
AnniZ

Utlogget Zoria

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 597
  • Honnør: 266
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 4 597

  • Mens sana in corpore sano
Re:Pizza
« #16 : 12. august 2003, 17:20 »
Derfor jeg anbefalte å bruke grov bunn, da blir det samme som å spise en skive grovt brød. Om fyllet r det sunneste eller ikke kommer helt an på fyllet.
Books just wanna be FREE! See what I mean at:
http://bookcrossing.com/friend/Tuttasb

Utlogget annis

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 28
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 28

Re:Pizza
« #17 : 12. august 2003, 17:26 »
Grov pizzabunn må da smake høgg!

Jeg har selv jobbet som pizzakokk....
og jeg kan ikke skjønne hva som er SÅ fetende å ha på pizzaen at 1-2 pizzastykker gjør store skaden.....

med mindre pizzaen er dekt med fløteost og masse masse bacon da.....
AnniZ

Utlogget Zoria

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 597
  • Honnør: 266
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 4 597

  • Mens sana in corpore sano
Re:Pizza
« #18 : 12. august 2003, 17:29 »
Har alltid brukt grov bunn på hjemmebakt pizza (lært av mamma som alltid har gjort det), og ingen har klaget på smaken enda. Det eneste folk kommenterer er at det er utrolig godt og at de blir mett mye raskere enn de vanligvis blir av pizza. Grov bunn gjør at det metter mye mer enn fin bunn.
Books just wanna be FREE! See what I mean at:
http://bookcrossing.com/friend/Tuttasb

Utlogget b-nilsen

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 298
  • Honnør: 7
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 298

Re:Pizza
« #19 : 12. august 2003, 18:39 »
MÅ du ha pizza, og du og MÅ følga ein strikt diett, lag ein grov botn, ha på tomatsaus med minimalt olje og ha på reint biffkjøt/skinke/kylling/fisk og ein mager ost (husk å ikkje ha så mykje ost). Og husk fruktene (ananas, paprika), soppen og lauken.
To spring fortare enn ein!

Utlogget Murern

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 27
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 27

Re:Pizza
« #20 : 12. august 2003, 21:24 »
Ikke alle som er på streng diett da.
For mange av oss prøver jo å ha ett mere normalt
liv, med noen mnd`ers diett før sommersesongen.


Utlogget b-nilsen

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 298
  • Honnør: 7
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 298

Re:Pizza
« #21 : 12. august 2003, 23:24 »
Då kan du eta usunn pizza heile året utanom dei månadane Grin
To spring fortare enn ein!

Utlogget Erik

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 61
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 61

  • mornings....
Re:Pizza
« #22 : 19. november 2003, 15:07 »
Har alltid brukt grov bunn på hjemmebakt pizza (lært av mamma som alltid har gjort det), og ingen har klaget på smaken enda. Det eneste folk kommenterer er at det er utrolig godt og at de blir mett mye raskere enn de vanligvis blir av pizza. Grov bunn gjør at det metter mye mer enn fin bunn.

Oppskrift på denne grove bunnen?

Utlogget 1000

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 2 305
  • Honnør: 350
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 305

Re:Pizza
« #23 : 19. november 2003, 16:30 »
Regner med at det bare er å bytte ut hvetemel delvis eller fullstendig med grovere mel? Eller hva Zoria?
380 - 250 - 325 = 955 @ 115 kg (554 wilks)

www.laserklinikken.no

Utlogget Zoria

  • Elite medlem
  • *******
  • Innlegg: 4 597
  • Honnør: 266
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 4 597

  • Mens sana in corpore sano
Re:Pizza
« #24 : 19. november 2003, 16:43 »
Regner med at det bare er å bytte ut hvetemel delvis eller fullstendig med grovere mel? Eller hva Zoria?

Bytt ut ca halvparten av hvetemelet med grovmel, f.eks. sammalt hvete grov.
Books just wanna be FREE! See what I mean at:
http://bookcrossing.com/friend/Tuttasb

Utlogget TornBlackRaven

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 489
  • Honnør: 33
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 489

  • Burning Angel
Re:Pizza
« #25 : 19. november 2003, 16:47 »
Når man først skal bruke kjøttdeig til pasta, er det heller ikke verre enn at man steker i teflon panne, renner av det fettet som tyter ut ved varmen gradvis etterhvert som kjøttet blir stekt. Selv spiser jeg alltid kjøttdeigen fra ferskvare disken, alltid max 10%, veldig kjekt=) Heller man oljen over pastaen også, så ble plutselig måltidet veldig sundt, istedet for den fæle gildedeigen med masse salt og helt hvit av fett +smør på oastan Grin
Har man mål, oppnår man dem, alt annet er sløsing

Utlogget 1000

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 2 305
  • Honnør: 350
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 305

Re:Pizza
« #26 : 19. november 2003, 17:52 »
Grov Pizzabunn

25 g gjær
2 dl lunkent vann
1 ss olje
1/2 ts salt
2,5 dl sammalt hvete grov
2,5 dl hvetemel
380 - 250 - 325 = 955 @ 115 kg (554 wilks)

www.laserklinikken.no

Utlogget b-nilsen

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 298
  • Honnør: 7
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 298

Re:Pizza
« #27 : 25. november 2003, 23:53 »
Når man først skal bruke kjøttdeig til pasta, er det heller ikke verre enn at man steker i teflon panne, renner av det fettet som tyter ut ved varmen gradvis etterhvert som kjøttet blir stekt.

Storparten av væska som kjem ut er berre vatn. Men det kjem litt feitt og, ja.
To spring fortare enn ein!

Utlogget TornBlackRaven

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 489
  • Honnør: 33
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 489

  • Burning Angel
Re:Pizza
« #28 : 26. november 2003, 16:37 »
Vet at mye er vann. Men har du noen gang rent av en gildekjøttdeig? Selv kjøper jeg alltid gourmet kjøttdeigen i ferskvaredisken, men fedre skjønner ikke sånt. Rant av fettet(væsken) og hadde det i et mål. det var størkna væske det, mest fett der for å si det sånn;)
Har man mål, oppnår man dem, alt annet er sløsing

Utlogget Godfather

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 908
  • Honnør: 36
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 908

  • Custom User Title
Re:Pizza
« #29 : 26. november 2003, 17:32 »
Svinekjøtt er eit bra alternativ. Smaker godt og skal ikkje tiltrekke seg fett, tviler litt på det siste, men godt er det og veldig lite fett.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!