Skrevet av Emne: Pizza  (Lest 8650 ganger)

Utlogget EnUngPumper

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 402
  • Honnør: 53
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 402

SV: Pizza
« #30 : 24. april 2004, 16:06 »
Grov Pizzabunn

25 g gjær
2 dl lunkent vann
1 ss olje
1/2 ts salt
2,5 dl sammalt hvete grov
2,5 dl hvetemel


i dag, skal det bli hjemmelaget pizza på spisedag. Kan jeg bytte ut hvetemel med "havremel, byggmel og rugmel"
Eller vil dette bli helt tørt? Vil ha sunest mulig pizza og lavest mulig GI på bunnen. Noen forslag, anyone?
De som har en god grov pizza bunn, kan gjerne poste den Smiley
"To be or not to be, - that is the question"

Utlogget Godfather

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 908
  • Honnør: 36
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 908

  • Custom User Title
SV: Pizza
« #31 : 24. april 2004, 16:15 »
Får man ikkke kjøpt grov pizzabunn i butikken? Uansett, det som jeg kom til å tenke på nå var kylling kjøttdeigen fra prior, det er jo mulig å bruke den på pizza med grov bunn. Det smaker utsøkt med ris så jeg tror den kan bli god i pizzaen og Smiley

Utlogget True

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 171
  • Honnør: 260
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 171

SV: Pizza
« #32 : 26. april 2004, 11:18 »
Ristorante har jo en ganske Tynn pizzabunn.. Ville det vært bedre enn for eks. 1 big one eller en grandis?  Huh
There is no such thing as "working too hard"...

~True

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!