Skrevet av Emne: Hvilken ris type er dette?  (Lest 1991 ganger)

Utlogget Aunis

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 878
  • Honnør: 18
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 878

Hvilken ris type er dette?
« : 14. august 2006, 20:07 »



Var på en utlending butikk etter treningen i dag å tenkte å handle parboiled villris, men etter litt søking så har jeg funnet ut at det ikke er noe som heter parboiled villris, så da er det vell parboiled ris jeg er ute etter, men hvilken type er det jeg nå har handlet?

Står Boiled rice, kokt ris på den bare..Luktet ganske kraftig når jeg kokte den, virka som den skulle vært skyllt først. what

Min DC treningslogg
Min bilde profil
---
A good friend will come and bail you out of jail, but a true friend will be sitting next to you saying "WE screwed up!!"

Utlogget TAFATT

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 296
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 296

SV: Hvilken ris type er dette?
« #1 : 14. august 2006, 20:12 »
gjør som han Thomas stellander sier : spis jasmin ris den smaker best Smiley keep it simpel fool.
Alle Forbedringer er til det bedere.

Utlogget Aunis

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 878
  • Honnør: 18
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 878

SV: Hvilken ris type er dette?
« #2 : 14. august 2006, 20:21 »
gjør som han Thomas stellander sier : spis jasmin ris den smaker best Smiley keep it simpel fool.
Hvis det er noe som er bedre, hvorfor nøye seg med det midt på treet da?
Bare fordi at det smaker godt?
Smakte bra den risen der å.

Skal man bygge må man ha disiplin, å med disiplin så har man ikke noe problemer med at maten ikke smaker som på restaurant, bare det er good shit innhold!

Min DC treningslogg
Min bilde profil
---
A good friend will come and bail you out of jail, but a true friend will be sitting next to you saying "WE screwed up!!"

Utlogget Benpressmannen

  • Treningsveileder
  • ******
  • Innlegg: 5 317
  • Honnør: 584
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 5 317

  • Anabol, endogen trainee
SV: Hvilken ris type er dette?
« #3 : 14. august 2006, 20:26 »
Det der er parboiled ris..

Inneholder ca 95% av rå risens bestandeler..
for mer info se her

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=43496.0





Mine rekorder:
Bøy: 240kg - Benk: 185kg - Mark: 250kg @ 100kg
Bøy: 250kg - Benk: 185kg - Mark: 260kg @ 90kg
Bøy: 260kg - Benk: 165kg - Mark: 265kg @ 87.5kg
Bøy: 274kg - Benk: 170Kg - Mark: 280kg @ 90kg

ADIDAS Mila 21/6-07: 1t 3m @ 100kg
Polar natt Mila 5/1-08: 1t 1m @ 90kg & syk
ADIDAS Mila 21/6-08: 1t 4m @ 90kg & en sko som ikkje va helt "med"

Ibestad Strongshow 26/7-08 - 5. plass


Mange snakker om å gjøre noe, få gjør det de sier!

Utlogget Aunis

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 878
  • Honnør: 18
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 878

SV: Hvilken ris type er dette?
« #4 : 14. august 2006, 20:29 »
Det der er parboiled ris..

Inneholder ca 95% av rå risens bestandeler..
for mer info se her

http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=43496.0




Thanks!!

Skal parboiled risen skylles først?
Ble rimelig mørkt vannet når den kokte..

Min DC treningslogg
Min bilde profil
---
A good friend will come and bail you out of jail, but a true friend will be sitting next to you saying "WE screwed up!!"

Utlogget Benpressmannen

  • Treningsveileder
  • ******
  • Innlegg: 5 317
  • Honnør: 584
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 5 317

  • Anabol, endogen trainee
SV: Hvilken ris type er dette?
« #5 : 14. august 2006, 20:34 »
Thanks!!

Skal parboiled risen skylles først?
Ble rimelig mørkt vannet når den kokte..



Siden den er importert bør du nok skylle den et par ganger før du koker den.


Mine rekorder:
Bøy: 240kg - Benk: 185kg - Mark: 250kg @ 100kg
Bøy: 250kg - Benk: 185kg - Mark: 260kg @ 90kg
Bøy: 260kg - Benk: 165kg - Mark: 265kg @ 87.5kg
Bøy: 274kg - Benk: 170Kg - Mark: 280kg @ 90kg

ADIDAS Mila 21/6-07: 1t 3m @ 100kg
Polar natt Mila 5/1-08: 1t 1m @ 90kg & syk
ADIDAS Mila 21/6-08: 1t 4m @ 90kg & en sko som ikkje va helt "med"

Ibestad Strongshow 26/7-08 - 5. plass


Mange snakker om å gjøre noe, få gjør det de sier!

Utlogget Aunis

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 878
  • Honnør: 18
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 878

SV: Hvilken ris type er dette?
« #6 : 14. august 2006, 20:41 »


Siden den er importert bør du nok skylle den et par ganger før du koker den.

Får gjøre det neste gang, kokte opp 550gr i dag så jeg har nok en liten stund nå.
Kjennes rimelig oppblåst ut i magen ja.
Godt å høre at det faktisk var riktig ris alikevell da, å til bare 30kr for 2kgs Cheesy

Min DC treningslogg
Min bilde profil
---
A good friend will come and bail you out of jail, but a true friend will be sitting next to you saying "WE screwed up!!"

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!