Skrevet av Emne: Hasj  (Lest 265595 ganger)

Utlogget Fleksnes

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 015
 • Honnør: 1550
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 2 015

Sv: Hasj
« #720 : 01. september 2009, 15:28 »
Stattestikkene du viser til vil jeg gjerne se, etter min forståelse er det minst overdoser i Nederland på verdesnbasis.

Jeg har aldri snakket om overdoser, det er det du som trekker inn. Kan noen komme med konkrete tall og eksempler på at legalisering har lønt seg noe sted?
Sagt til Fleksnes på treningsforum:

"Du har vell strengt tatt ikke hjulpet meg i det hele tatt fleksnes. Jeg synes du bruker litt mye tid på å skrive til noen som egentlig bare irriterer deg. Kan vell egentlig bare slette meg fra Treningsforum jeg da, siden jeg enten må være strongman eller villig til å lage gym i stuen for å være seriøs.. Skal ta med meg "damevektene" og bozuballene mine et annet sted."

"Det kommer dessverre alltid til å være folk som deg på et forum, og det er vi nødt til å godta."

"... sålenge det hverken er konstruktivt eller relevant, så vil jeg velge å overse "Fleksnes". Vår diskusjon er over!"

"fjern deg , skaff deg et fakkings liv"

"Så veldig morsom du er. Helt utrolig, forstår vi

Utlogget Meathead

 • Erfaren bruker
 • ****
 • Innlegg: 413
 • Honnør: 76
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 413

Sv: Hasj
« #721 : 01. september 2009, 15:33 »
Jeg har aldri snakket om overdoser, det er det du som trekker inn. Kan noen komme med konkrete tall og eksempler på at legalisering har lønt seg noe sted?

Leser du på Wikipedia kan du jo se at Nederland har lavere dopbruk enn EU gjennomsnittet... Så hvordan det ikke har lønt seg med dekriminalisering, det skjønner jeg ikke. Du sier det florerer av dop der, men allikavel blir det brukt mere dop her hjemme, og er mye flere overdoser av harde stoffer. Så av disse fakta man skal bruke kan man jo da se at de har en mer vellykket policy enn her hjemme hvertfall.

Utlogget Unknown_Soldier

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 863
 • Honnør: 1248
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 2 863

Sv: Hasj
« #722 : 01. september 2009, 15:36 »
En legalisering gjør sikkert livet enklere for den hasjrøykende studenten, og kompisen du har kjøpt av i 4 år slipper å lenger bli kalt kriminell. Men ringvirkningene av en legalisering er litt mer nyansert enn at du får ditt rusmisbruk stuereint, sånn er livet. Men det er sikkert beleilig å kunne plukke ut akkurat det kortet du vil ha fra en kortstokk og kaste de andre på gulvet, uten å måtte tenke på at de resterende i samfunnet må leke "51 plukk opp"....

Og hvilke kort er det du mener? Du kan jo ikke bruker metaforer for noe som ikke eksisterer.

Noen ganger lurer jeg litt på hvem som har korttidshukommelse, hasjrøykere eller de som av en eller annen grunn aldri har prøvd det, men som alikevel snakker ut om det som om de visste alt.

Hasj ER mindre skadelig enn alkohol, og alkohol er LOVLIG. Kan man ta overdose og dø av alkohol, jepp, LETT. Kan man det samme av hasj? Rykter skal ha det til at det er mulig hvis man prøver så hardt man klarer, men ingen forskning har i hvert fall klart å påvise dødsfall som direkte følge av cannabis. Allerede der er JEG overbevist om at alkohol er mye farligere enn hasj.

Ok, de med en HJERNE er fortsatt med meg så langt, men det er omtrent her våre veier skilles. Anti-folket begynner som regel på dette tidspunktet å stamme: " jammen, sykisk erre mye falligere". Radikal som jeg er, svarer jeg som regel at du har misforstått, og at det er omvendt.
For det første kjenner jeg INGEN som har fått noen "psykiske" bivirkninger av hasj, anent enn under rusen da selvsagt, men det er vel tilfelle med alkohol også eller? Synes jeg hver eneste helg på vei hjem fra kveldsvakt på jobb ser en GOD DEL som er psykisk påvirket, og fysisk for den saks skyld.
Dødsfall i trafikken grunnet alkoholpåvirkning pr år? Ca 1000. Dødsfall grunnet hasj alene? Ingen statistikk. For hasj går selvsagt under ruspåvirket tilstand. Så når man bruker tall på hvor mange (eller mer korrekt, hvor få) som dør i trafikken grunnet hasj så bruker man bare tallene man bruker på alle som har kjørt under påvirkning av ulovlige rusmidler. Idioter som har røyket hasj, tatt piller, litt cola osv. Hvor mange slosskamper er det som følge av hasj-røyking? Kanskje tre i året? Hvem vet, men selv vet jeg at det siste jeg kunne tenke meg under hasj-rus er å bevege meg ut av godstolen, mye mindre begynne å sloss med noen. Av alkohol? Sikkert noen tusen hver eneste helg. Ta og spør en hvilken som helst turnuslege nede på legevakta om hvilket rusmiddel han/hun hater mest på en lørdagsnatt, tror nok svaret blir alkohol, og på andreplass heroin.

Så, hasj svekker kanskje kortidshukommelsen noe (selv har jeg ikke merket noe til det. Jeg var mye sløvere på ungdomsskolen da jeg ikke røyket enn på vidregående da jeg startet. Bedre karakterer fikk jeg også, og som godt voksen har jeg bare blitt bedre og bedre til å mestre skolefag og jobb). Hasj gjør deg mer interessert i musikk, rytme, bilder, film, og andre hippie-ting. Hva er så farlig med det egentlig? Hvorfor er folk så redde for det? Er det det faktum at boblen mangen lever, der meningen med livet er å produsere og forbruke, sprekker? Jeg sier ikke at man IKKE kan være spirituell, åndelig, oppegående og klok uten rusmidler, men de som har disse egenskapene er som regel ikke de som "hater" hasj. Disse menneskene ser ikke sin egen meningsløse tilstand bestående av musikk laget av apemennesker ( lil`wayne, 50cent, shakira, the smitsh, coldplay, U2 og jeg vet ikke hva) , jobb som består av å produsere de varene man forbruker som man egentlig ikke har behov for, og kortsiktige politiske holdninger (FRP , tja og alle andre partier egentlig)

Jeg mener på ingen måte at kapitalismen er feil, eller at vi ikke skal produsere. Jeg ser sammenhengen mellom fremgang, forskning, varer og forbruk. Men feilen er at veldig mange ikke ser sammenhengen mellom deres egen livsførsel og grunnen til at jorda begynner å gå til helvete. Ok, feil møte, det er møtet i natt, nede på kaia.

Tilbake til alkohol, så forstår jeg at alkohol er kulturelt banka ned i skallene våres, og at forbud ikke ville fungert. Men det er ikke mindre hyklerisk av den grunn, og vi er jo en nasjon av hyklere er vi ikke? Velutdannede, lite overtroiske, rike, men samtidig skal vi tviholde på latterlige ting som statskirke, hurra-for-alkohol-men-hasj-er-farlig HYKLERI. Er folk virkelig SÅ redd for å innse at man har tatt feil? Folk som ikke tror på Gud gifter seg i kirka fordi det er hyggelig og tradisjonelt og fordi en eller annen barnslig tanke synes det kan være greit å holde seg på godfot med Gud, bare i tilfelle? Det er hyklerisk og feigt.

Så er kriminalitet problemet da? Er det anti-folkets siste stanse? Hvis vi legaliserer hasj så vil mange flere begynne med kokain og amfetamin? Hvis noen virkelig tror at forbruket av kokain og amfetamin, eller exctacy og heroin går opp når hasj blir stuereint, så ler jeg litt. Tror dere virkelig at de fleste hasjrøykere vil tenke " oi, nå erre lov gitt, nei faen da gidder vi ikke mer, da må vi gjørra noe som er ullllovllig".
Og vil de store bandene begynne med noe annet som er "verre"? Hva da? Hva er det så stort marked for i Norge at det vil bli noe verre? Våpen? Vil barneporno-distrubisjonen i Norge oppleve en vekst på 500%? Vil vi få slavesalg? Vil hasjjerne gå over til å bli pedofile?

Forklar meg dette.
Sa brura

Utlogget Unknown_Soldier

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 863
 • Honnør: 1248
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 2 863

Sv: Hasj
« #723 : 01. september 2009, 15:37 »
Leser du på Wikipedia kan du jo se at Nederland har lavere dopbruk enn EU gjennomsnittet... Så hvordan det ikke har lønt seg med dekriminalisering, det skjønner jeg ikke. Du sier det florerer av dop der, men allikavel blir det brukt mere dop her hjemme, og er mye flere overdoser av harde stoffer. Så av disse fakta man skal bruke kan man jo da se at de har en mer vellykket policy enn her hjemme hvertfall.

Ja, men dette er feigheten og ignoransen som hjerer i de Norske hjem. Man har sin mening, selv om tall og forskning viser noe annet. Da får man som regel høre krem-argumentet " Jaja, men jeg synes nå det alikevel jeg da.."
Sa brura

Utlogget Fleksnes

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 015
 • Honnør: 1550
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 2 015

Sv: Hasj
« #724 : 01. september 2009, 15:54 »
Anti-folket begynner som regel på dette tidspunktet å stamme: " jammen, sykisk erre mye falligere". Radikal som jeg er, svarer jeg som regel at du har misforstått, og at det er omvendt.
For det første kjenner jeg INGEN som har fått noen "psykiske" bivirkninger av hasj, anent enn under rusen da selvsagt, men det er vel tilfelle med alkohol også eller?

Mengder av forskning har påvist det motsatte. Hvis du ikke tror meg, så ta noen telefoner til diverse instutisjoner rundt i landet og hør. Jeg for min del kjenner MANGE som sliter med psykiske lidelser som følge av langvarig hasj bruk.

Og hvorfor skal alle pro-legaliserere alltid dra inn alkohol som ett argument? Jeg for min del har aldri påstatt at alkohol er bra eller bedre i denne debatten, har da ingen verdensting med saken å gjøre. En ting er ivertfall massevis av statistikk om; at en ganske stor prosentandel som prøver hasj går videre på tyngre stoffer - tror du færre vil prøve tjall om det legaliseres og plutselig selges på polet eller egne utsalgssteder?

Nå får vi nok aldri vite, da jeg tviler ekstremt på at det noensinne blir legalisert i Norge.

Meathead: en av hovedgrunnene til at det er lave O.D.F. i Nederland er fordi de har tilgang på langt renere og bedre heroin der, samt også sprøytehus med mye mer kontroll enn her hjemme - i tillegg blir selvsagt statistikken på dopbruk mye lavere enn andre land i EU, nettopp pga avkriminaliseringen. Jeg mener også at det er mye strengere for politiet der for å i det hele tatt kunne ransake noen, uten at jeg vet det 100%
Sagt til Fleksnes på treningsforum:

"Du har vell strengt tatt ikke hjulpet meg i det hele tatt fleksnes. Jeg synes du bruker litt mye tid på å skrive til noen som egentlig bare irriterer deg. Kan vell egentlig bare slette meg fra Treningsforum jeg da, siden jeg enten må være strongman eller villig til å lage gym i stuen for å være seriøs.. Skal ta med meg "damevektene" og bozuballene mine et annet sted."

"Det kommer dessverre alltid til å være folk som deg på et forum, og det er vi nødt til å godta."

"... sålenge det hverken er konstruktivt eller relevant, så vil jeg velge å overse "Fleksnes". Vår diskusjon er over!"

"fjern deg , skaff deg et fakkings liv"

"Så veldig morsom du er. Helt utrolig, forstår vi

Utlogget eggz0r

 • Leieboer
 • *****
 • Innlegg: 457
 • Honnør: 38
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 457

Sv: Hasj
« #725 : 01. september 2009, 15:57 »
fleksnes:  Jeg har tydligvis mistet min evne til å søke, jeg skal nok finne igjen statistikken jeg nevnte i sted, men det tar bare litt tid. I mens:


Sitat
In the Netherlands 9.7% of young adults (aged 15–24) consume soft drugs once a month, comparable to the level in Italy (10.9%) and Germany (9.9%) and less than in the UK (15.8%) and Spain (16.4%),[17] but much higher than in, for example, Sweden (3%), Finland or Greece.[3] Dutch rates of drug use are lower than U.S. rates in every category.[18] The monthly prevalence of drugs other than cannabis among young people (15-24) was 4% in 2004, that was above the average (3%) of 15 compared countries in EU. However, seemingly few transcend to becoming problem drug users (0.3%), well below the average (0.52%) of the same compared countries.[3]

The reported number of deaths linked to the use of drugs in the Netherlands, as a proportion of the entire population, is lower than the EU average.[19] The Dutch government is able to support approximately 90% of help-seeking addicts with detoxification programs. Treatment demand is rising.

http://en.wikipedia.org/wiki/Drug_policy_of_the_Netherlands#Results_of_the_drug_policyBruk av canabis i aldersgruppen 15-64årCanabis Lovgivning i Europa.

Som du ser gir ikke en nulltolleranse politikk vesentlig flere brukere enn de landene som er mindre strickte.

Sitat
Mengder av forskning har påvist det motsatte. Hvis du ikke tror meg, så ta noen telefoner til diverse instutisjoner rundt i landet og hør. Jeg for min del kjenner MANGE som sliter med psykiske lidelser som følge av langvarig hasj misbruk.

Tar meg friheten til å rette litt i sitatet ditt.

Utlogget Meathead

 • Erfaren bruker
 • ****
 • Innlegg: 413
 • Honnør: 76
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 413

Sv: Hasj
« #726 : 01. september 2009, 16:03 »
Mengder av forskning har påvist det motsatte. Hvis du ikke tror meg, så ta noen telefoner til diverse instutisjoner rundt i landet og hør. Jeg for min del kjenner MANGE som sliter med psykiske lidelser som følge av langvarig hasj bruk.

Og hvorfor skal alle pro-legaliserere alltid dra inn alkohol som ett argument? Jeg for min del har aldri påstatt at alkohol er bra eller bedre i denne debatten, har da ingen verdensting med saken å gjøre. En ting er ivertfall massevis av statistikk om; at en ganske stor prosentandel som prøver hasj går videre på tyngre stoffer - tror du færre vil prøve tjall om det legaliseres og plutselig selges på polet eller egne utsalgssteder?

Nå får vi nok aldri vite, da jeg tviler ekstremt på at det noensinne blir legalisert i Norge.

Meathead: en av hovedgrunnene til at det er lave O.D.F. i Nederland er fordi de har tilgang på langt renere og bedre heroin der, samt også sprøytehus med mye mer kontroll enn her hjemme - i tillegg blir selvsagt statistikken på dopbruk mye lavere enn andre land i EU, nettopp pga avkriminaliseringen. Jeg mener også at det er mye strengere for politiet der for å i det hele tatt kunne ransake noen, uten at jeg vet det 100%

Er da ingen stor prosentandel av de som røyker hasj som forbruker tunge stoffer. Men det sier seg jo selv at de som er predisponible til å gå hele veien starter med de letteste stoffene først. Er ganske sikker på at mange av de som driver med heroin har poppa en paracet før også, røyket en sigarett, drikket en øl osv. Det blir jo en selvfølgelighet at de som har null grenser prøver alt som er av forskjellige stoffer, uten at det er hasjens skyld. De samme folka hadde nok prøvd seg med mye annet om hasj aldri hadde eksistert også.

Hvorfor skulle statestikken bli lavere enn i andre land nettop pga en avkriminalisering hvis du sier de bruker mer der? Det du sier og det som er realiteten er jo nettop to forskjellige ting. Kan da vel ikke være slik at hvis noe ikke er kriminelt, så skal man gå å lyve om hva man driver med eller ikke.

Jeg tror nok ikke færre vil prøve tjall hvis det blir legalisert nei, men da godt over halvparten av de som bor i byen har prøvd det, vil jeg ikke si det har noe spesielt å si. Har selv bodd i California, og der måtte det ganske mye til for å møte noen som ikke hadde prøvd det, og la ikke merke til noe spesielt stort bruk av tyngre stoffer der vil jeg si. Selvfølgelig snorter jo folk der også kola på fester og slikt, men fra min erfaring ikke noe mer enn her hjemme. Dette har jeg ikke noen statestikk på, men er mer ett innspill på at hasj/marijuana nødvendigvis ikke fører folk i noen spesielt gal retning, med et fornuftig bruk, eller har noe spesielt med hardere stoffer å gjøre heller.

Utlogget Unknown_Soldier

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 863
 • Honnør: 1248
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 2 863

Sv: Hasj
« #727 : 01. september 2009, 16:04 »
Mengder av forskning har påvist det motsatte. Hvis du ikke tror meg, så ta noen telefoner til diverse instutisjoner rundt i landet og hør. Jeg for min del kjenner MANGE som sliter med psykiske lidelser som følge av langvarig hasj bruk.

Og hvorfor skal alle pro-legaliserere alltid dra inn alkohol som ett argument? Jeg for min del har aldri påstatt at alkohol er bra eller bedre i denne debatten, har da ingen verdensting med saken å gjøre. En ting er ivertfall massevis av statistikk om; at en ganske stor prosentandel som prøver hasj går videre på tyngre stoffer - tror du færre vil prøve tjall om det legaliseres og plutselig selges på polet eller egne utsalgssteder?

Nå får vi nok aldri vite, da jeg tviler ekstremt på at det noensinne blir legalisert i Norge.

Meathead: en av hovedgrunnene til at det er lave O.D.F. i Nederland er fordi de har tilgang på langt renere og bedre heroin der, samt også sprøytehus med mye mer kontroll enn her hjemme - i tillegg blir selvsagt statistikken på dopbruk mye lavere enn andre land i EU, nettopp pga avkriminaliseringen. Jeg mener også at det er mye strengere for politiet der for å i det hele tatt kunne ransake noen, uten at jeg vet det 100%

For det første så jobber jeg på diverse institusjoner rundt om i landet, og har gjort det siden jeg var 21, og ja, det er enkelte som har fått en enda verre hverdag pga hasj. Men det er ikke et godt nok argument for at det skal være ulovlig. Man kan ikke banne sukker fordi noen idioter spiser seg feite og dør av det. Man kan heller ikke banne tv eller dataspill fordi noen visstnok var disponert til å bli avhengige.

En stor prosentandel prøver IKKE hasj og går videre. Det er det reineste sprøyt og tull. Å prøve ting, utforske, er en naturlig del av oppveksten. Da kan du like gjerne si at å leke med GI JOE fører til at man har lyst til å drepe folk. Eller at dataspill fører til at man går ut og dreper folk etterpå. Kanskje det gjelder for en bitteliten promille, men de fleste ser forskjellen. De fleste ser også forskjellen på hasj og heroin.

Røyke strå - røyke sigg - alkohol - hasj - piller - amfetamin - heroin - død.  Er det den skalaen du leiter etter? Du kan jo like gjerne si at å røyke strå som åtteåring fører til at man begynner å røyke hasj, som at hasj fører til heroin. Det er ingen korelasjon mellom hasj og sterkere stoffer. For enkelte fører hasj til sterkere stoffer, for de fleste ikke.
Det finnes ingen beviser eller forskning som kan peke på at hasj gjør de mindre kritisk til andre stoffer. Selvsagt finnes det idioter, men du tror vel virkelig ikke at legalisering eller ei gjør noen forskjell for dem?

Tror du apehjernen Ronny ble reddet fra heroindøden fordi hasj var ulovlig? Neppe.
Sa brura

Utlogget Unknown_Soldier

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 863
 • Honnør: 1248
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 2 863

Sv: Hasj
« #728 : 01. september 2009, 16:21 »
Lol, bare Norge, Sverige og Øst-europa, samt fjollelandet Frankrike som ikke klarere og se at å sette hasj i samme bås som farlige rusmidler (foruten alkohol) er fjolleri.
Sa brura

Utlogget Fleksnes

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 015
 • Honnør: 1550
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 2 015

Sv: Hasj
« #729 : 02. september 2009, 09:00 »
Sammenligningene dine er skikkelige smarte altså.
Sagt til Fleksnes på treningsforum:

"Du har vell strengt tatt ikke hjulpet meg i det hele tatt fleksnes. Jeg synes du bruker litt mye tid på å skrive til noen som egentlig bare irriterer deg. Kan vell egentlig bare slette meg fra Treningsforum jeg da, siden jeg enten må være strongman eller villig til å lage gym i stuen for å være seriøs.. Skal ta med meg "damevektene" og bozuballene mine et annet sted."

"Det kommer dessverre alltid til å være folk som deg på et forum, og det er vi nødt til å godta."

"... sålenge det hverken er konstruktivt eller relevant, så vil jeg velge å overse "Fleksnes". Vår diskusjon er over!"

"fjern deg , skaff deg et fakkings liv"

"Så veldig morsom du er. Helt utrolig, forstår vi

Utlogget Meathead

 • Erfaren bruker
 • ****
 • Innlegg: 413
 • Honnør: 76
 • Utlogget Utlogget

  Innlegg: 413

Sv: Hasj
« #730 : 02. september 2009, 09:45 »
Sammenligningene dine er skikkelige smarte altså.

Hvilken post siterer du til? Og hvem Smiley

Utlogget Kpt. Plumbonite

 • Skravlekopp
 • ******
 • Innlegg: 1 849
 • Honnør: 260
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 1 849

Sv: Hasj
« #731 : 02. september 2009, 10:00 »
Lol, bare Norge, Sverige og Øst-europa, samt fjollelandet Frankrike som ikke klarere og se at å sette hasj i samme bås som farlige rusmidler (foruten alkohol) er fjolleri.
Tja, et poeng som ikke har kommet frem her er, uavhengig om hasj fører lukt til helvete eller ei, er hvorvidt almuen ønsker å ha hasj i fritt omløp, og da er eventuell styggedom forbundet med hasj et vikarierende argument for det underliggende argumentet: vil ikke ha slikt her.

Utlogget Fleksnes

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 015
 • Honnør: 1550
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 2 015

Sv: Hasj
« #732 : 02. september 2009, 10:01 »
Parallellene som blir dratt, at det er det samme som å si at en som lekte med GI Joe ender opp som drapsmann osv. Blir så søkt og dratt ut av sammenhengen. At man like gjerne kan forby TV og sukker, hvis ikke hasj skal bli lovlig.  
Sagt til Fleksnes på treningsforum:

"Du har vell strengt tatt ikke hjulpet meg i det hele tatt fleksnes. Jeg synes du bruker litt mye tid på å skrive til noen som egentlig bare irriterer deg. Kan vell egentlig bare slette meg fra Treningsforum jeg da, siden jeg enten må være strongman eller villig til å lage gym i stuen for å være seriøs.. Skal ta med meg "damevektene" og bozuballene mine et annet sted."

"Det kommer dessverre alltid til å være folk som deg på et forum, og det er vi nødt til å godta."

"... sålenge det hverken er konstruktivt eller relevant, så vil jeg velge å overse "Fleksnes". Vår diskusjon er over!"

"fjern deg , skaff deg et fakkings liv"

"Så veldig morsom du er. Helt utrolig, forstår vi

Utlogget Kpt. Plumbonite

 • Skravlekopp
 • ******
 • Innlegg: 1 849
 • Honnør: 260
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 1 849

Sv: Hasj
« #733 : 02. september 2009, 10:11 »
Parallellene som blir dratt, at det er det samme som å si at en som lekte med GI Joe ender opp som drapsmann osv. Blir så søkt og dratt ut av sammenhengen. At man like gjerne kan forby TV og sukker, hvis ikke hasj skal bli lovlig.  
Vi vet jo alle hvordan en GI Joe til 5-årsdagen snudde livet ditt på hodet... Smiley

Mye av hva som er lov og ikke lov er et resultat av hva slags samfunn man ønsker. For eksempel, det er ikke spesielt skadelig å se et nakent menneske i en ikke-seksuell kontekst for hverken store eller små. Men alikevel er det forbudt å trave rundt på gaten i nettoen, nettopp fordi folk ikke ønsker å vasse i nakne mennesker. Hvis majoriteten synes det var en god idé å vasse i nakne mennesker, så er metoden å få gjennomslag for dette å få det programfestet i et eller annet partiprogram og stemme ivei. Inntil da er du en avviker.  >Cheesy

Utlogget Fleksnes

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 015
 • Honnør: 1550
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 2 015

Sv: Hasj
« #734 : 02. september 2009, 10:14 »
Nå går jeg mye naken rundt, men er så feit at magan henger over hele kjønnsorganet. Ergo kan jeg ikke arresteres for blotting.
Sagt til Fleksnes på treningsforum:

"Du har vell strengt tatt ikke hjulpet meg i det hele tatt fleksnes. Jeg synes du bruker litt mye tid på å skrive til noen som egentlig bare irriterer deg. Kan vell egentlig bare slette meg fra Treningsforum jeg da, siden jeg enten må være strongman eller villig til å lage gym i stuen for å være seriøs.. Skal ta med meg "damevektene" og bozuballene mine et annet sted."

"Det kommer dessverre alltid til å være folk som deg på et forum, og det er vi nødt til å godta."

"... sålenge det hverken er konstruktivt eller relevant, så vil jeg velge å overse "Fleksnes". Vår diskusjon er over!"

"fjern deg , skaff deg et fakkings liv"

"Så veldig morsom du er. Helt utrolig, forstår vi

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!