Skrevet av Emne: Tilberede kyllingfile  (Lest 30037 ganger)

Utlogget ASDFGGHJKLLKJHGFFD

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 262
  • Honnør: 129
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 262

Tilberede kyllingfile
« : 03. mars 2007, 23:20 »
Hvordan steker man kyllingfileen best?

Hva kan jeg gjøre med den for at den ikke skal være så kjedelig?

Utlogget veikingen

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 361
  • Honnør: 14
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 361

Sv: Tilberede kyllingfile
« #1 : 03. mars 2007, 23:24 »
Hva kan jeg gjøre med den for at den ikke skal være så kjedelig?
div. krydder Smiley?
Det eneste jeg vet er at jeg ikke vet!

Utlogget ASDFGGHJKLLKJHGFFD

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 262
  • Honnør: 129
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 262

Sv: Tilberede kyllingfile
« #2 : 03. mars 2007, 23:27 »
div. krydder Smiley?
Det hjelper jo, men..

Noe spesielt krydder du synes er bra?

Utlogget Allyse

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 644
  • Honnør: 82
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 644

Sv: Tilberede kyllingfile
« #3 : 03. mars 2007, 23:27 »
Mja, har tatt dette spørsmålet selv et par ganger.
Jeg tilbereder kyllingen i ildfast form. Føler jeg beholder mye vann i kyllingen da og gjør den litt mindre tørr.

Fra nedfryst form: 175 grader i ca 50 minutter.
Fra tint form: 175 grader i ca. 25-30 minutter.

Hvordan sprite den opp er jeg ikke super på, men jeg fikk anbefalt å gjøre følgende:

Bank en kyllingfilet flat. Inni legger du soltørkete tomater og fetaoast. rull fileten sammen og lukk med enten bacon eller ost. Inn i ovnen som nevnt over. Jeg har prøvd det og var ikke min favoritt, men kanskje du liker det.

Utlogget Jølsrud

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 397
  • Honnør: 109
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 397

Sv: Tilberede kyllingfile
« #4 : 03. mars 2007, 23:34 »
Diverse marinader er også ganske godt syntes jeg.
Konebanker og totalonanist

Utlogget Miss B

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 862
  • Honnør: 54
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 862

Sv: Tilberede kyllingfile
« #5 : 03. mars 2007, 23:35 »
Noe jeg gjør med både kylling og laks og diverse annet som stekes i ildfast form er å ha litt olje i formen, mariner kjøttet og så dynge over diverse grønnsaker som stekes sammen med (squash, søtpaprika, tomater, løk eller hva man ellers måtte like Cheesy ) Koker ris og lager salat som jeg spiser til. Lager som regel en dressing av olje og litt krydder. Nam nam Cheesy

Utlogget veikingen

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 361
  • Honnør: 14
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 361

Sv: Tilberede kyllingfile
« #6 : 03. mars 2007, 23:35 »
Noe spesielt krydder du synes er bra?
sitronpepper Smiley
Det eneste jeg vet er at jeg ikke vet!

Utlogget CYC

  • .: Eliteutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 543
  • Honnør: 388
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 543

Sv: Tilberede kyllingfile
« #7 : 03. mars 2007, 23:36 »
Kutt den opp i tærninger før du steker.
Etterpå tar du på sitron og heinz tomatketchup. Istedet for sitron kan du bruke lime som du får kjøpt på flaske. Grønn flaske. Helt konge Smiley

Utlogget ASDFGGHJKLLKJHGFFD

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 262
  • Honnør: 129
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 262

Sv: Tilberede kyllingfile
« #8 : 03. mars 2007, 23:59 »
Hva er å marinere? Embarrassed

I ildfast form i ovnen, på 200 grader da?

Utlogget Miss B

  • Pratsom bruker
  • ******
  • Innlegg: 862
  • Honnør: 54
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 862

SV: Tilberede kyllingfile
« #9 : 04. mars 2007, 00:04 »
Jeg har den ikke på mer enn 180. Står en god halvtime hvis de ikke er frosne, da tar det lenger tid.
Marinere vil si å la de ligge i en marinade (flytende guffe med kryddersmak) i noen timer før man tilbereder de i ovnen. Smaken trekker godt inn i kjøttet. har du en sterk marinade smaker det ikke mye kylling av det etterpå Cheesy
Jeg er veldig glad i sterk karri og pleier å lage min egen marinade av olje, eplejuice, currypaste og diverse asiatiske (indiske) krydder. Nam nam!

Utlogget ASDFGGHJKLLKJHGFFD

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 262
  • Honnør: 129
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 262

Sv: Tilberede kyllingfile
« #10 : 04. mars 2007, 01:06 »
Takk for tipsene Smiley

Nå skal jeg på Coop Obs over helgen og kjøpe 2kgs poser med kyllingfile Wink

Utlogget CharlieB

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 82
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 82

Sv: Tilberede kyllingfile
« #11 : 04. mars 2007, 12:41 »
Jeg steker ikke i det hele tatt.
Koker opp en boks tomater, tilsetter 1 hakket løk og 2 fedd hvitløk.
Så tilsettes 1 god spiseskje av en krydderpasta fra india, og det hele koker i 5 min.
Kyllingfileter legges hele (gjerne snitt litt i den tykkeste delen) i en ildfast form og blandingen helles over.
Inn i ovnen - ca. 50 min på 200 grader.
Serveres med ris og salat.
VELDIG godt Smiley
Mvh
Charlie

Utlogget CharlieB

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 82
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 82

Sv: Tilberede kyllingfile
« #12 : 04. mars 2007, 12:49 »
Bruker bare salt og pepper til å krydre med, smaker helt kurrant Cheesy

...er jo OK at det man stapper inn av og til smaker MER enn kurant, da...
Jeg HATER mat som smaker "sådær" - skal være godt med mat syns jeg.

Utlogget CharlieB

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 82
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 82

Sv: Tilberede kyllingfile
« #13 : 04. mars 2007, 12:49 »
...er jo OK at det man stapper inn av og til smaker MER enn kurant, da...
Jeg HATER mat som smaker "sådær" - skal være godt med mat syns jeg. Men - for all del - man er forskjellige

Utlogget vannvakten

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 466
  • Honnør: 25
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 466

  • muscleraw.com
Sv: Tilberede kyllingfile
« #14 : 04. mars 2007, 12:53 »
Et ord: Quickgrill, kjempeviktig for å tilberede kyllingfile raskt
<a href="http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=39072.0" target="_blank">Min treningslogg[/url]

<a href="http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=43288.0" target="_blank">Min bildeprofil[/url]

Gå til:  

Speltlomper er i vinden som bare det.
For deg som er over 40 år bør du gjøre dette for å få fremgang.

Energiboost med morgentrening

Trening14.11.2019371

11 tips for deg som vil få treningen unnagjort på morgenen.
Ønsker du deg drømmeskuldrene? Dette er øvelsene som gir deg akkurat det.

Strak markløft

Trening12.11.2019140

Prøv denne for å isolere bakside lår og rumpe.