Skrevet av Emne: Tilberede kyllingfile  (Lest 35659 ganger)

Utlogget Bygdn

  • .: Eliteutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 261
  • Honnør: 46
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 261

  • Ute å lonka lyrn
Sv: Tilberede kyllingfile
« #15 : 10. mars 2007, 11:52 »
bruke taco krydder er heilt fantastisk. viss du kutter opp filen i biter så tømmer på med taco krydder. 

Utlogget adrian0

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 148
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 148

Sv: Tilberede kyllingfile
« #16 : 22. april 2007, 13:26 »
Dette gjør jeg:
Visp et egg og ha det i en dyp tallerken.
Dypp fileten i egget og dypp det så i havregryn.
Krydres med kyllingkrydder før det stekes.
Resten av egget stekes etterpå og legges på en skive med grovt brød.

visst det der smaker godt så....ja da!........har ikke ord en gang:P
men skal teste det ut en gang;) hehe

Havregryn-panert kyllingfilet.
Vel bekomme...   skaptisk!
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog!

Utlogget Moe

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 512
  • Honnør: 42
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 512

Sv: Tilberede kyllingfile
« #17 : 23. april 2007, 00:21 »
- Skjær kyllingfiléten i strimler.
- Hell over en passelig mengde med den grilloljen HER
- Bruk en pensel og gni oljen inn i alt kjøttet.
- Strø over pepper, pizzakrydder, og litt salt. (krydder kan du jo såklart bestemme selv)
- Stek i stekepanne til strimlene begynner å bli gylne og "crispy" utapå.

Tilbehøret får du bestemme selv utfra hva du liker best, men jeg synes ris og salsa er godt Wink

Utlogget HeadTrauma

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 10
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 10

Sv: Tilberede kyllingfile
« #18 : 25. november 2007, 20:25 »
Jeg steker ikke i det hele tatt.
Koker opp en boks tomater, tilsetter 1 hakket løk og 2 fedd hvitløk.
Så tilsettes 1 god spiseskje av en krydderpasta fra india, og det hele koker i 5 min.
Kyllingfileter legges hele (gjerne snitt litt i den tykkeste delen) i en ildfast form og blandingen helles over.
Inn i ovnen - ca. 50 min på 200 grader.
Serveres med ris og salat.
VELDIG godt Smiley
Mvh
Charlie

heeelt heeelt konge... spiste det til middag i dag! fy faen for et nydelig måltid!

Utlogget fredrikhaugli

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 2
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 2

Sv: Tilberede kyllingfile
« #19 : 26. oktober 2009, 17:44 »
Jeg steker ikke i det hele tatt.
Koker opp en boks tomater, tilsetter 1 hakket løk og 2 fedd hvitløk.
Så tilsettes 1 god spiseskje av en krydderpasta fra india, og det hele koker i 5 min.
Kyllingfileter legges hele (gjerne snitt litt i den tykkeste delen) i en ildfast form og blandingen helles over.
Inn i ovnen - ca. 50 min på 200 grader.
Serveres med ris og salat.
VELDIG godt Smiley
Mvh
Charlie

Driver å lager det nå ^^ Tilsatte mat fløte og rømme for smaken, og bruker sitronpepper.
Vil gi rapport etterpå Wink

Utlogget fredrikhaugli

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 2
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 2

Sv: Tilberede kyllingfile
« #20 : 26. oktober 2009, 19:36 »
FY FABIAN! Det der var hærlig! Både jeg og damen forspiste oss :O

Utlogget en_stein

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 5
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 5

Sv: Tilberede kyllingfile
« #21 : 10. november 2009, 12:56 »
Bruker å krydre en kyllingfilet med alt av krydder jeg liker og gjerne smøre inn i sursøtsaus, og legger dette oppå grovhakket paprika og løk, inni en stekepose. Steker på rundt 180, lar det stå til ris er ferdigkokt. ca 25min kan jeg vel anslå. Serverer da med ris og som regel litt sursøtsaus.
med firstprice kyllingfilet, så er dette billig og smakfullt.

Utlogget powercar

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

Sv: Tilberede kyllingfile
« #22 : 23. juni 2011, 14:13 »
ingen som har prøvd å la kyllingfileten trekke i varmt vann med ett par terninger kyllingbujong da? Smiley
dette er skikkelig gudd Wink

etter denne har trekt en ca 20-30 min, ta filetene utav pannen og ha oppi litt poteter, gulerot, kålrot i terninger å la dette koke videre i samme innhold som kyllingen i ca 20 min

når dette er ferdig så ta utav poteter osv å tilsett litt urter, krydder for smak å vips så har du litt saus å helle over alt sammen tilslutt Wink

bon apetit Wink

Utlogget Kvebaek

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 7
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 7

Sv: Tilberede kyllingfile
« #23 : 17. oktober 2012, 13:18 »
Det er veldig godt å helle soyasaus (kikkoman) over når du steker, og drysse litt salt og pepperover.
Fil 4,13

Utlogget fjordingen

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 5
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 5

  • http://painofdiscipline.com/
Sv: Tilberede kyllingfile
« #24 : 29. oktober 2012, 21:00 »
Maggi juicy chicken. Løp og kjøp i butikken.
Er en stekepose med krydderblanding til. Bare å slenge kyllingfileter og krydder oppi posen, knyte sammen så hive det inn i ovnen. lettere blir det ikke. Smaker også utrolig godt.
Min favoritt smak er uten tvil provence krydder Smiley
Enjoy!

Utlogget steffenaaserud

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

Sv: Tilberede kyllingfile
« #25 : 30. oktober 2012, 14:23 »
Bruner filetene litt i smør før jeg legger de i en ildfast form, drysser over maldonsalt og pepper og steker i ovnen på et par hundre grader i ca 25 min. Holder i massevis for meg:)

Utlogget IRONM4N

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 19
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 19

Sv: Tilberede kyllingfile
« #26 : 23. desember 2012, 11:24 »
Noen som vet hvordan man kan tilberede kyllingfilet ved minst bruk av fett/olje/smør? Smiley
Er ikke så nøye på smak ^^
17år (1995)
181cm
85kg

"Failure will not overcome me so long as my will to succeed is stronger"
- Micheal S. Kirby

Utlogget Aktivutdøver

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 128
  • Honnør: 25
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 128

Sv: Tilberede kyllingfile
« #27 : 23. desember 2012, 11:57 »
Noen som vet hvordan man kan tilberede kyllingfilet ved minst bruk av fett/olje/smør? Smiley
Er ikke så nøye på smak ^^

Teflonpanne!
Jeg er aktiv utdøver! Jeg velger heller å kalle meg aktiv utdøver enn å vise hvem jeg er! Grunnen til det er at mange åvervåker aktive utdøvere! Det er alikevel viktig for meg å presisere at jeg er aktiv utdøver!

Utlogget ArneBaron

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 108
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 108

Sv: Tilberede kyllingfile
« #28 : 23. desember 2012, 12:08 »
Jeg steker ikke i det hele tatt.
Koker opp en boks tomater, tilsetter 1 hakket løk og 2 fedd hvitløk.
Så tilsettes 1 god spiseskje av en krydderpasta fra india, og det hele koker i 5 min.
Kyllingfileter legges hele (gjerne snitt litt i den tykkeste delen) i en ildfast form og blandingen helles over.
Inn i ovnen - ca. 50 min på 200 grader.


50 min på 200 grader! Da blir filtene knusktørre! Prøv 160 grader i 40 min.

Utlogget salta89

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 313
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 313

Sv: Tilberede kyllingfile
« #29 : 27. mars 2013, 08:56 »
Enkel å grei måte..

1stk. http://www.netonnet.no/art/hjem-og-fritid/kjokken/smorbrodgrill/tefal-comfortgrill/166640.3399/

Tar deg 5min på biff/kylling/fisk oppi denne magiske pressa!

Slipper å bruke noe form for olje/smør og tar deg 10min (5min oppvarming, 5min steking).
Super enkel å rengjøre.

Fiks Ferdig!  Cool  Cool

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!