Oppskrift fra aftenpostens "dagens middag". Ser bra ut, men har ikke prøvd den selv enda.
Ingredienser:
150 g Smør
3 dl Hvetemel
1/2 ts Salt
1 ss Vann
Fyll:
6 Skiver Bacon
1/2 dl Melk
4 Egg
3 dl Cottage Cheese
Pepper
1/2 ts Salt
10 Kirsebærtomater
Framgangsmåte:
Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med vann og salt.
Pakk deigen inn i plastfolie og la hvile kaldt ca. 1 time.
Kjevl deigen ut til en leiv.
Kle en paiform eller en annen ildfast form.
Forstek paiskallet ved 225 grader i ca. 10 minutter.
Framgangsmåte
Fyll :
Stek baconet, og la det renne av på tørkepapir.
Pisk eggene sammen med melk/matfløte og krydderet, og bland dette sammen med cottage cheese.
Hell røren i det forstekte paiskallet.
Legg baconskivene og tomatene i pairøren.
Stekes på ca 200 grader i ca. 35 minutter.
Server gjerne med litt spekeskinke og/eller en god salat.
Link:
http://dinmat.aftenposten.no/content/view/full/21819