Skrevet av Emne: Sticky: Middagsoppskrifter  (Lest 65826 ganger)

Utlogget marielle

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 138
  • Honnør: 15
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 138

Sv: Sticky: Middagsoppskrifter
« #90 : 22. april 2009, 22:04 »
SHISH KEBAB

400g karbonade deig eller kylligkjøttdeig
2 løk (raspes)
salt og pepper og litt gurkemeie

bland sammen til deig, hell av evt. overflødig væske

trykk ut i stekepanne som en stor, tykk "pannekake" stek på ene siden,
del "kaken" opp i kebeb strimler (blir ca 5 stk) og stek på andre siden

serveres med rå løk i båter, med 1 ss olivenolje og 1 ss sitronsaft over
Grønn salat og..
evt ris el. kebab lefse
Jeg er glad i mennesker - det er bare folk jeg ikke kan fordra!

Utlogget Alex-R

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 20
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 20

Sv: Sticky: Middagsoppskrifter
« #91 : 08. august 2009, 18:51 »
Pitapizza Food

Har ikke noen mål men er bare å beregne sånn circa.

Pitabrød
Ost
Grovhakkede tomater med oregano og basilikum
Karbonadedeig/biffstrimler

Bre de grovhakkede tomatene utover pitabrødene og ha deretter på karbonadedeig eller biffstrimler(husk å steke det først Tongue) Bruk masse karbonadedeig/biff på toppen for ekstra proteiner og bedre smak. Ha deretter på ønsket mengde ost og stek de på 225 grader i ca. 10 min.
Deretter nyter du den deilige pitapizzaen din eat


Utlogget PhilLynott

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 039
  • Honnør: 173
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 039

Sv: Sticky: Middagsoppskrifter
« #92 : 07. januar 2010, 15:57 »
Oppskrift fra aftenpostens "dagens middag". Ser bra ut, men har ikke prøvd den selv enda.

Ingredienser:
150 g  Smør
3 dl  Hvetemel
1/2 ts  Salt
1 ss  Vann

Fyll:
6 Skiver  Bacon
1/2 dl  Melk
4  Egg
3 dl  Cottage Cheese
Pepper
1/2 ts  Salt
10  Kirsebærtomater


Framgangsmåte:

Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med vann og salt.

Pakk deigen inn i plastfolie og la hvile kaldt ca. 1 time.

Kjevl deigen ut til en leiv.

Kle en paiform eller en annen ildfast form.

Forstek paiskallet ved 225 grader i ca. 10 minutter.

Framgangsmåte
Fyll :

Stek baconet, og la det renne av på tørkepapir.

Pisk eggene sammen med melk/matfløte og krydderet, og bland dette sammen med cottage cheese.

Hell røren i det forstekte paiskallet.

Legg baconskivene og tomatene i pairøren.

Stekes på ca 200 grader i ca. 35 minutter.

Server gjerne med litt spekeskinke og/eller en god salat.


Link: http://dinmat.aftenposten.no/content/view/full/21819
Thin Lizzy!
BP: 128
KB: 150
ML: 180

Utlogget jonask

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 232
  • Honnør: 13
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 232

Sv: Sticky: Middagsoppskrifter
« #93 : 13. august 2010, 17:50 »
Etter å ha prøvd meg litt frem greide jeg endelig her om dagen å lage ei oppskrift på proteinpannekaker som jeg er fornøyd med:

10 egghviter (3-4 av eggene burde nok være med eggeplommene)

3 små kopper med havremel ( samme stats som havregryn)

1,5 kopp skummet melk

1 skje søtningsmiddel

3-4 scoops proteinpulver

1 teskje kakao eller sjokomelk


Bland alt sammen og stek dem som vanlige pannekaker. Smaker fantastisk med syltetøy eller bær uten tilsatt sukker!

Denne oppskriften gir ca 8 pannekaker med stats per stykk:

ca 20 g protein
ca 7-8 g fett
ca 25 g karbohydrater
ca 250 kalorier

Utlogget ingree

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 10
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 10

Sv: Sticky: Middagsoppskrifter
« #94 : 04. mai 2011, 22:34 »
Her var det mange store oppskrifter Tongue  Noen som kan komme med noen sauser og krydder som går sammen som er flott og spice opp kyllingfilet og risen med? Smiley  Er lei av komboen bearnesaus og kylling krydder. Kunne tenkt meg noe som gjør det skikkelig sterkt

Kjøp en boks med lett rømme og ha en dip oppi. Sånn som du spiser til potetgullet. Hiv en "dæsj" og spis sammen med kyllingen og risen. Der har du mange dip-varianter, og du kan sikkert lage egen dip med krydder om du ønsker det også! Mine favoritter er holiday og tortilla Smiley

Utlogget Sessan

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 468
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 468

Sv: Sticky: Middagsoppskrifter
« #95 : 11. oktober 2011, 17:46 »
Fisk - og purrepizza
 
Ingredienser
1 ferdigkjøpt eller hjemmebakt pizzabunn (minst 24 cm)
1,2 dl melk
1/2 ss smør/margarin
3/4 ss hvetemel
2-3 ss eplesaft
50 g revet Cheddar eller Jarlsbergost
pepper
1 purre
300 g røkt fisk
litt rosmarin

 Fremgangsmåte
I STEKEOVN: Ca. 20 minutter ved 200 gr. varme.

Smelt smør i en kjele og rør inn hvetemel. Spe med melken og la det koke opp. La koke i minst 5 minutter til melsmaken forsvinner. Tilsett eplemost og smak til med pepper. Tilsett osten og la den smelte i sausen. Settes til avkjøling. Vask og strimle purren og forvell den raskt i kokende vann, la renne av. Fordel fisken i biter utover pizzabunnen. Ha purren over og dekk til med den lunkne sausen (ikke helt ut i kantene). Dryss på rosmarin. Sett pizzaen på papirkledd bakeplate og stek den som angitt.

 


Merker at jeg blir sulten bare av å lese ingrediensene

Utlogget Suppemann

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 471
  • Honnør: 327
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 471

Sv: Sticky: Middagsoppskrifter
« #96 : 11. oktober 2011, 17:49 »
Spor Cool

Utlogget Sixtus

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 67
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 67

Sv: Sticky: Middagsoppskrifter
« #97 : 11. februar 2013, 21:56 »
Hva bruker folk for å få kyllingstrimler saftig i steikepanna?
Er ikke så glad i sauser osv.
Bruker derfor Olivenolje og Grill olje m. litt vann
Men føler det kan forsatt være litt tørrt ...  Noe tips ?
Er jo mange av oss som spiser kylling så er fint å vite hva man kan bruke uten dem dårlige pulver sausene.
Soyasaus kanskje ?


Takk Smiley
BULKING IN PROCESS:
70kg [||||||||||||||||||||||||||||||||] 80kg

TRENGER DU HJELP TIL VEKTØKNING KLIKK HER

Gå til:  

Øvelsene du gjør feil

Trening13.12.2019254

Disse typiske fallgruvene bør du unngå.
Michael Sullivan (23) fra Irland var et mobbeoffer.

Kosttilskudd - bruker du for mye?

Kosthold11.12.201943

Hvor mye kosttilskudd bruker du egentlig?
Progresjon er viktig for å få resultater av treningen.
Dette er 500 kcal!