Skrevet av Emne: Sør-Koreanske gisler løslatt...  (Lest 706 ganger)

Utlogget Gundersen™

 • Global Moderator
 • *****
 • Innlegg: 3 906
 • Honnør: 1469
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 3 906

Sør-Koreanske gisler løslatt...
« : 02. september 2007, 16:08 »
http://www.dagbladet.no/nyheter/2007/09/02/510754.html

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=161048

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=160949

Det er naturligvis bra at disse har blitt løslatt etter å ha blitt holdt fanget av Taliban, men to har likevel måttet bøte med livet. Spørsmålet mange, meg selv inkludert, stiller nå er; hvorfor reiste de dit i utgangspunktet? Myndighetene frarådet dem å reise, og pga disse "måtte" landet forhandle med gisseltakere og mest sannsynlig betale en god sum penger for å få dem frigitt.

Taliban på sin side har varslet at de vil kidnappe flere utlendinger i Afghanistan den kommende tiden.
- Vi vil gjøre det samme med andre, fordi vi har sett at det er en virkningsfull måte å oppnå suksess på, sa Talibans talsmann Qari Yousef Ahmadi til nyhetsbyrået AP fredag.


Sørkoreanske myndigheter benekter dette, men må allikevel tåle sterk kritikk for i det hele tatt å ha forhandlet med gisseltakerne. Det ansees for å være et brudd på internasjonale prinsipper om ikke å forhandle med Taliban. (Sitat fra Dagbladet).

Det er tydeligvis flere som stiller seg samme spørsmål, og noen av kommentarene på Dagbladet sine nettsider er følgende:

Jeg har aldri vært en tilhenger av slike reisende "idealistiske" NGOs som kaprer nasjonalstatens internasjonale politikk ved å sende sine varme kropper inn i konfliktområder med et slags bisarrt naivt budskap. Som om disse Sør Koreanerne kunne afghansk. Dette er også typisk for venstre-sosialistiske grupperinger etc. I fremtiden bør alle slike frivillige ekspedisjoner som ikke følger myndighetenes råd rett og slett avskrives som tap, ettersom man ikke kan forhandle med terrorister.
Nå har Al Quaida og Taliban, takket være ettergivenhet fra Sør Korea, fått 20 millioner USD å rutte med, både til selvmordsbomber og andre operasjoner.
Idealister skam dere!Det er sånne folk som deg, og sånne meninger som du besitter som gjør at jeg sover dårlig om natta.
Hvordan kan du si noe sånt? Hvordan kan du i det hele tatt snakke om menneskeliv på denne måten?Det er idealistene og de som syns synd på dem som det er noe galt med. Nå vil Al Quaida bruke 50 000 USD av disse 20 millioner USD på å lage en selvmordsbombe som tar livet av 50 uskyldige Afghanere og eventuelt noen av våre NATO soldater der nede. Da har de enda 19 950 000 USD til disposisjon, du ser tegningen?

Det er denne naiv-liberalismen som koster mest i krigen mot terror, og det er dette ekstreme humanistiske prinsipp-fokuset som gjør at islamistene får et overtak over Vesten. Det er denne gruppen av vestlige femtekolonnister som undergraver hele vår strategiske struktur via symbolpolitikk og ettergivenhet som er terrorismens nyttige idioter. Stockholm syndromet og mange andre terrorist-vennlige konsepter er et produkt av denne gruppen.
Du får heller sove dårlig om natta, men jeg er nok ikke den største grunnen til det, spesielt ikke på sikt.
Man forhandler ikke med terrorister, så enkelt er det.Joda, jeg ser poenget ditt. Men, nettopp ved å forhandle med terrorister bidrar man til at det blir "lønnsomt" å fortsette med f.eks. kidnapping. Det er som å pisse i buksa når du fryser det!
Jeg har all sympati med de som nå - heldigvis - har sluppet fri fra det som må være et sant helvete, men blir kvalm med tanke på alle de som nå kommer til å bli utsatt for dette!Nå synes jeg dere er helt utrolige her inne, saken er som følger:

1. De reiste for å hjelpe krigsofre; syke barn, eldre, kvinner, soldater

En meget god handling, noen må gjøre dette.

2. De ble tatt til fange av terrorister

Det er terroristene som har gjort noe galt i denne saken. Mer er det ikke å si. Terrorister som fortsetter å kjempe sin kamp for fortsatt kvinneundertrykkelse, overgrep mot sivilbefolkningen mm.
Hvis noen tror at det er noe spesielt at akkurat disse ble tatt til fange så er det riv ruskende galt; soldater blir tatt, politi blir tatt, sivile blir tatt. Alle blir tatt, ingen blir spart av disse umenneskelige groteske terroristgjærningene.
På tide folk fatter hvor feilen ligger; den ligger hos terroristene. Er det noen her som tror de allierte hadde angrepet Afganistan/Irak dersom alt hadde vært helt fint i disse landene? Saken er den at det i disse landene pønskes i så mye faenskap blandt utvalgte grupper, disse må håndteres før de håndterer oss ytterligere.
I denne saken er det ikke slik at en kan vente til det er for sent, noen av dere som vil vente på at Iran f eks skal bli ferdig med å utvikle Atomvåpen? Sagt på en annen måte; vil du ha en atombombe i huet?De reiste til Afganistan for å drive misjonsarbeid. Sør Korea deltar i en angrepskrig. Taløiban er en motstandsbevegelse og Afganistans rettmessige regjering.


Hva hadde denne kristene misjonsgjengen gjengen å gjøre i et krigsherjet land som Afghanistan?, absolutt ingenting. Man drar ikke inn i krigsherjede land for å misjonere for kristendomen når landet har en annen religion, og landets befolkning stort sett består av smågale og fanatiske galinger. Dette er for dumt og naivt. De ba jo nesten om å bli utsatt for kriminelle handlinger, jeg skjønner bare ikke hva som foregår inne i hodene til slike personer, enten er de så hjernevasket som det går an å få det, ellers så har de en koblingsfeil i hjernen. Hadde alle 23 blitt drept, så hadde de ikke fått min sympati. Dette var idioti av verste sort, og det er i grunnen rart at det ikke var kristene misjonerende Nordmenn som dro for å redde verden i kuleregnet, det blir nok det neste da de er like dumme og naive som disse Koreanerne.


Disse folkene dro for å misjonere i et muslimsk land. De dro for å prøve å påtvinge et folk en annen tro enn den de var oppvokst med. Dette har vestlige misjonærer drevet med i mange hundre år, og ødelagt den ene kulturen etter den andre.
Skulle likt å se hvilket vestlig land som hadde reagert annerledes om det først var bombet av muslimer, og så hadde muslimene kommet med misjonærer for å omvende oss.


Så, hva mener folket her på TF?

Les forumreglene her

Norgesmester Benkpress Klasse -83 2011
Norgesmester Benkpress Klasse -82,5 2010
Norgesmester Benkpress Klasse -75 2008
Norgesmester Styrkeløft Klasse -75 2008
Jr. Norgesmester Klasse -75 2008

Treningsloggen min

9x150kg raw benkpress @ 79,7kg

645kg raw @ 79,0kg[/

Utlogget muskelapen

 • Erfaren bruker
 • ****
 • Innlegg: 420
 • Honnør: 40
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 420

Sv: Sør-Koreanske gisler løslatt...
« #1 : 02. september 2007, 20:15 »
Nå har ikke jeg lest noe av det du har skrevet Tongue Så bare overskriften og skjønte hva det handlet om. Jeg ville bare si at det må faen meg være dumme hvis de tror at de skal dra til afghanisiten for å omgjøre muslimer til kristine. Bare det å dra til afhganistan akkurat nå er jo helt gakk gakk.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!