Skrevet av Emne: Tilberede kylling  (Lest 6542 ganger)

Utlogget Bender

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 29
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 29

  • Bend it..
Tilberede kylling
« : 20. desember 2003, 13:20 »
Er litt lei av å steke kyllingfilê flere ganger om dagen... (liit lat når det gjelder matlaging kanskje? Grin )

Er det noen som har prøvd å steke en solid dose i stekeovn for så å varme en par stykker i micro'n før de skal spises? Så ut som Ronnie Coleman brukte micro på "The Unbelievable" ihvertfall... Huh

Noen som har noen tips?

Utlogget T.I.G.E.R

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 814
  • Honnør: 14
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 814

  • Et pump og du er hekta!
Re:Tilberede kylling
« #1 : 20. desember 2003, 19:19 »
et den rå, mer protein da vettu Grin
Train Hard!
Train To Win

Utlogget Bamse Bjørn

  • Treningsforum Crew
  • Global Moderator
  • *****
  • Innlegg: 5 686
  • Honnør: 189
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 5 686

Re:Tilberede kylling
« #2 : 20. desember 2003, 22:55 »
Eg koker ris og fryser den ned. Ca 20 porsjoner. Tiner den i mikro. Steike filet går jo raskt. 5 minutt. Men ingenting i veien for å varme den i mikroen om du ikkje orker det.
Heller stor og kjapp enn liten og slapp!

Sterk, blid og dopingfri! Smiley


Utlogget basicinstict

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 75
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 75

Re:Tilberede kylling
« #3 : 20. desember 2003, 23:02 »
hvor oppbevarer du filetene da? hvis de har ligget i fryseren i 1uke så tar det lenger enn 5minutt og steke de..

Utlogget Robert1975

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 204
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 204

Re:Tilberede kylling
« #4 : 21. desember 2003, 12:37 »
Heisann kylling begynner jeg få teken på.
Spiser det hver 3 time.
Jeg koker opp en stor kjele med ris og setter den i kjøleskapet med lokk på da holder den hvertfall 3 dager kanskje mer men det er så lenge jeg bruker på spise den opp.
Kyllingfiletene kan jo brukes til så mangt det er bare fantasien som setter grenser.
Jeg synes det er veldig godt og steke den i chilli&hvitløksaus som jeg kjøper på flaske. For denne bør du kanskje ikke trene rett etterpå. Ok om du er alene men ikke på senter.hehe
Eller du kan strimle opp filetene og steke dem i Wok/kjele og tilsette de grønsaker du liker og du får et smakfullt måltid.

Ta kyllingen og hakk opp/ kvern opp og bruk istedet for kjøttdeig og du kan bruke den i en pastagryte f.eks

Bland sammen kylling og tunfisk og stek dette. Kok opp gr.saker og litt pasta
Nei det er bare fantasien som kan sette en stopper for bruken.

Når jeg skal ha bare kyllingfilet ,ris og salat utover dagen .F.eks på jobb steker jeg opp kyllingfilet kvelden føre. Jeg tar en stor tuppevareboks og legger risen og fileten oppi der og en annen til salaten. Varmer det opp i microen og slik har jeg mat hele arb.dagen.

Eller du kan lage de forskjellige rettene og fryse ned i tuppevarebokser(ferdigstekt/kokt) og ta opp etterhvert som du trenger dem og inn i microen vips måltid..

Men husk havregryna dine til frokost de er gode hehe
You got to stand the pain to get your mucle gain

Utlogget Robert1975

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 204
  • Honnør: 5
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 204

Re:Tilberede kylling
« #5 : 21. desember 2003, 12:42 »
Og om du skjærer opp filetene i tynnere skiver  (samme om du skal fryse rå eller stekt) så tar det mye kortere tid og tine/tilbrede.(men ikke legg dem oppå hverandre da)
You got to stand the pain to get your mucle gain

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!