Skrevet av Emne: Hvordan komme i media  (Lest 821 ganger)

Utlogget hypheidi

  • .: Aktivutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 1 496
  • Honnør: 54
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 1 496

  • Always aim higher!
Hvordan komme i media
« : 17. november 2007, 18:16 »
Det er dessverre alt for sjeldent vi hører om styrkeløft i media, og mange klubber har nærmest gitt opp og prøve å få spalteplass. Men det å havne på sportssidene er faktisk lettere enn mange tror.

Her kommer hemmelighet nummer 1: Sportsjournalister er ikke synske!
Det råder en gammel myte om at sportsjournalister innehar overjordiske evner som for eksempel synskhet. Det stemmer altså ikke. I den travle sportsjournalisthverdagen har vi dessverre ikke tid og mulighet til å holde oss oppdatert på den minste lille ting som skjer i de hundre idrettene vi jobber med (men tåa til Gamst Pedersen vet vi derimot alt om –pussig nok) –derfor hjelper det å ringe eller skrive mail når det har skjedd (eller skal skje) noe fantastisk og relevant innen styrkeløftverdenen (ny rekord, konkurranse, nm-gull, em-deltakelse osv).

Mailen bør inneholde følgende (pga hemmelighet nummer to: Sportsjournalister er late!)
– "Hovedsaken" lett tilgjengelig (Ola Normann skal til EM, Kari Norkvinne satte kretsrekord i benkpress, Ola Normann tok NM-gull osv).
–Krydre gjerne med noe "personlig" (Til tross for ryggoperasjon. Har bare trent i ett år. Har holdt på i 40 år. Aller første stevne. osvosv)
– Og/eller noe dramatisk (Gullet glapp i siste markløften. Skal knive/knivet med verdensmester. Strakk lårmuskler, men ga seg ikke osv)
– Og kanskje viktigst av alt: Legg ved bilde! Helst actionbilde (markløft fungerer kanskje best visuelt) eller jubelbilde. Til nød pallfoto, gruppebilde eller noe annet oppstilt (Husk uansett å skriv hvem og hva som skjer på bildet).

Ikke vær redd for å mase/purre på sportsredaksjonen (Pga hemmelighet nummer tre: Sportsjournalister har selektiv hukommelse, hvis de har hukommelse i det hele tatt).

Til slutt hemmelighet nummer fire: Sportsjournalister har veldig lyst til å skrive om styrkeløft, men ofte må de sparkes i gang. Sportsjournalister blir i hvertfall kjempeglade når klubber tar kontakt når noe skjer/har skjedd.


Lykke til!



Hilsen Heidi, som jobber som sportsjournalist Wink




PS: Vi blir svært glade for hjelp til å skrive feks slike nettartikler: http://www.finnmarkdagblad.no/sport/article3131689.ece

Verre er det ikke  Wink


Konkurrerende utøver i Styrkeløft.
Pensjonert strongwoman

2x Norsk mester i styrkeløft (90+)
Norsk mester i benkpress (90+)
4x topp 3 "Norges Sterkeste Kvinne"

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!