hehehe Jeg har smakt tapas på en slik liksom tapas restaurant på solsiden i Trondheim, dristet meg til å prøve en andre gang etter jeg sverget hardt og intenst på at jeg aldri skulle sette en fot innafor døra på den sjappa der etter den første gangen.
Men skikkelig tapas er sikkert spisandes
Gjerdrum: Nå må du høre etter når gammalt folk snakker til deg
(Ikke du AKBS, jeg tenkte på meg selv) neste gang du er i Spania, sikkert helst i en større by, så gjør følgende:
Spør deg for etter den beste tapasbaren med det rikeste utvalget. Gå dit. Sett deg ned i baren. Kjøp deg en kald, skummende øl. Nyt ølen. pek på diverse matretter som ligger på utstilling bak glasset. Nyt. gjenta. Nyt.
jeg lover deg følgende. Tre timer senere står en gråtende tapasbareier og ser livsverket i ruiner, mens en frenetisk trøndersk strongman på 150 kg står og skriker som besatt og brøler til spansk råskinnpurk, som for første gang i sitt liv ikke er helt sikker på om de har lyst å gyve løs på oppgaven foran dem:
Vegar Sulten. Vegar spise mer brøler du, mens purken svetter. De enorme sleggene dine hamrer løs på din egen brystkasse, som om du var King Kong i brunst: MEEEEEEEEEEEEEEEEEER MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT skriker du mens du gafler inn den siste spanske spekeskinka som hang oppe i taket og frista deg, før endelig purken har fått på plass en tanks slik at de får overmanna deg, slept deg skrikende og brølende til den norske ambassaden og bønnfalt dem om å sende deg tilbake til Norge før du legger hele tapasindustrien i Spania øde.
Jeg nesten garanterer at dette blir scenarioet vist du drister deg inn på en slik bar. Banna bein.