Skrevet av Emne: 16 essensielle årsaker til alvorlige livstilssykdommer  (Lest 19392 ganger)

Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Flere og flere mennesker utvikler idag alvorlige kreftsykdommer og autoimmune sykdommer som MS og diabetes. Det positive er at den medisinske behandlingen og da spesielt for flere typer kreft er blitt mye bedre de senere årene. Det som er enda mer interesant er at kroppen har en fantastisk evne til å helbrede seg selv fra de alvorligste sykdommer såfremt det legges til rette for dette. Dette har ofte visst seg å være langt mer effektivt enn den medisinske behandlingen, og mange som har fått dødsdommen av legen har blitt friske. Det er endel veldig essensielle faktorer som påvirker sykdomsutvikling/tilfriskning av alvorlige sykdommer. Noen er mer direkte da de ødelegger celler som senere kan mutere og utvikle seg til kreft etc, mens andre faktorer har med immunforsvaret å gjøre. Problemet er at nesten alle bryter ikke bare en, men flere av disse faktorene. Og for en som allerede er alvorlig syk betyr det at kroppen får en langt vanskeligere oppgave med å bli frisk enn den burde hatt. Jeg vil nå kort ta for meg disse viktige faktorene.

1 TANNHELSE ( Almagan og rotfyllinger )
Det hevdes blant flere forskere og behandlere at opptil 50% av dagens helselidelser kan stamme fra tennene.Det er kanskje litt i overkant når vi vet hvor mange lidelser bare røyk/alkohol samt skadelige mikroorganismer alene står for. Men at det er årsak til mye elendighet er det liten tvil om. Det ene problemet er almagan som inneholder kvikksølv som regnes som verdens farligste miljøgift. Dette har vist seg å fordampe når vi spiser og drikker etc og under prosessen dannes metylkvikkslv som er mange ganger farligere enn kvikksølv. Dette vil lagre seg opp i hjernen og andre steder og fosteret vil også kunne ta stor skade av dette og bli født forgiftet når moren har almagan i munnen. Kvikksølv er en klar årsak til kreft og nervesykdommer som ms samt Parkinson og ADHD. Rotfyllinger er det andre problemet da de aller fleste av disse vil skape betennelser som man ikke vil merke noe til. Bakteriene som oppstår her kan være meget skadelige da de via stoffskiftet produserer giftige stoffer som kan vandre til andre steder i kroppen og gjøre stor skade og skape mange alvorlige helselidelser. Kronisk øyebetennelse er ofte pga slike betennelser og isåfall blir man kvitt symptomene nesten øyeblikkelig etter å ha fjernet rotfylling og betennelsen. Man har også funnet kreftceller i slike betennelser noe som betyr at årsaken til kreft i flere tilfeller kan stamme fra rotfyllingen. Plutselig hjertedød og andre alvorlige lidelser vil også kunne stamme fra rotfyllinger.

2 LAVT KOLESTEROL
Dette vil vel komme som en overaskelse på noen, men lavt kolesterol er langt mer skadelig en høyt kolesterol. Faktisk vil en med veldig lavt kolesterol ha mange ganger større mulighet til å utvikle infeksjoner og kreft. Dette er det ingen tvil om og utallige undersøkelser bekrefter dette. Blant annet en stor undersøkelse med 300000 hiv positive viste at de som hadde lavt kolesterol ( under 4,2 ) utviklet aids mer enn fire ganger så ofte som de med høyt kolesterol (over 6,4). Kolesterol beskytter kroppen mot infeksjoner og toxiner som øker kreftfaren. Hvis det trengs vil leveren respondere med å øke kroppens kolesterolnivå. Desverre vil legen da sette mange pasienter på kolesterolsenkende medisiner noe som betyr at man etterhvert kan få virkelig store problemer da man fjerner mye av beskyttelsen mot toxiner, bakterier etc. Et av mange eks på dette var en helt frisk dame som hadde 20 almaganfyllinger og kolesterolnivå på 12. Leveren hadde her respondert med å øke kolesterolet for å beskytte seg mot kvikksølvet fra alle almaganfyllingene. Legen gav pasienten tre kolesterolsenkende medisiner som fikk kolesterolet kraftig ned, men etter bare tre måneder hade pasienten utviklet MS.

Når det gjelder kolesterol og hjertesykdommer så viser mange undersøkelser at høyt kolesterol ikke er noen risikofaktor. Blant eldre viser det seg faktisk at de med høyt kolesterol får mindre hjerteproblemer enn de med lavt. Hvis man ser på forskjellige land så er Sveits  landet hvor befolkningen har det høyeste gjennomsnittskolesterolet i verden, men samtidig har de veldig lav dødelighet pga hjerte og karsykdommer. Aborginerne i Australia har veldig lave kolesterolnivåer men alikevel høyest dødelighet i verden pga hjertesykdommer.

3 FOR LITE RENT VANN
Å drikke mye vann er veldig viktig av to grunner. For det første renser det kroppen for avfallstoffer og skadelige miljøgifter. For det andre er de aller fleste av oss kronisk mildt dehydrerte. Når cellene er bare litt dehydrerte fungerer de også dårligere og det er langt større mulighet for å utvikle kreft etc

4 FOR LITE NÆRINGSTOFFER ( SPESIELT ENZYMER OG SYKDOMSBEKJEMPENDE MOLEKYLER )
De fleste vet at det er viktig å få i seg nok vitaminer, mineraler, proteiner og essensielle fettsyrer. Det største problemet i dag er mangelen på enzymer og sykdomsbekjempende molekyler. Kroppen produserer selv enzymer men er alikevel avhengig å få tilført dette via maten for å fungere optimalt. Enzymer er meget kreftbekjempende og man får disse kun ved å spise råkost. Nyere forskning har også vist at det i noen matvarer finnes endel meget kreftbekjempende molekyler. Disse har faktisk alene vist seg å ha bedre effekt enn merdisiner i kreftbehandling. Noen av disse molekylene virker ved blant annet å ødelegge blodkarnettet til svulstene slik at de ikke får næring og dør, mens andre går rett inn å dreper selve kreftcellene. Har man kreft så lønner det seg selvfølgelig å få i seg matsorter som tilsammen inneholder  molekyler som angriper kreften fra begge måtene. Disse molekylene finnes hovedsaklig i visse typer grønnsaker, frukt og bær og tåler heller ikke særlig oppvarming.

5. MEDISINER
Medisiner er grunnen til mange helselidelser idag. Mange blir prakket på medisiner helt uten grunn ( feks kolesterolsenkende medisiner ). Problemet er to ting. For det første så hjelper medisinene ofte kun mot symptomene man har og ikke årsaken til problemet (gjelder ikke antibiotika mot bakterieinfeksjoner etc) For det andre så medfører gjerne medisiner nye symptomer pga bivirkninger. Deretter går mange til legen og får mer medisin for å bli kvitt bivirkningene fra den første medisinen. Når man blir syk så er det pga en ubalanse i kroppen som inntreffer av forskjellige årsaker. Når man tar medisiner så gjør man sjelden noe med årsakene til uballansen men fikser kun på symptomene. Etterhvert og siden man ikke gjør noe med årsaken vil ubalansen i kroppen bare bli større, og godt hjulpet av masse medisiner vil dette kunne føre til kreft etc. Man vet jo at mange medisiner øker faren for kreft og at endel dødsfall er direkte linket til medisinbruk. Men antakelig er tallene for alvorlig sykdom og dødsfall grunnet medisinbruk langt høyere
enn antatt.

6 MILJØGIFTER
At miljøgifter er skadelig er vel ingen bombe. Desverre er det nå også endel kvikksølv i fisk og andre miljøgifter i fisk. Jo høyere opp i næringskjeden jo mer gift er det i fisken. Man bør derfor unngå de største rovfiskene som feks tunfisk. Har man fått kreft og mistenker kvikksølv som grunnen bør man unngå all sjømat. Om man alikevel velger å spise fisk kan man feks ta et par kulltabletter før måltidet og dette vil suge til seg og ufarliggjøre store mengder tungmetaller.

7 SKADELIGE NYTELSESMIDLER ( RØYK,ALKOHOL ETC )
Trenger vel ikke nærmere forklaring. Over 30% av krefttilfellene kan krediteres røyking alene. Å både drikke og røyke øker mulighetene for kreft mer enn om man legger de to enkelte risikofaktorene sammen.

8 SKADELIGE MIKROORGANISMER

9 FOR LITE SOL
Å få nok sol er viktig og man ser at immunforsvaret ofte svekkes etter lengre tid uten å bli eksponert for solen. Pasienter med kreft som starter behandling i perioder hvor det er lenge siden de har fått sol har langt dårligere resultat enn pasienter som har blitt eksponert for solen den siste tiden.

10 INAKTIVITET

11 PSYKISK HELSE
Stress, bekymringer, depresjoner, sinne og angst er alle negative tilstander som over tid vil svekke imunforsvaret og øke mulighetene for alvorlige sykdommer. Motsatt så er positivitet og gode tilbakemeldinger oppbyggende da endorfin nivået i kroppen øker.

12 LITE FRISK LUFT ( FEILPUSTING )
Mange puster feil og dette i seg selv kan øke mulighetene for astma etc. Å puste med munnen blir feil for systemet og gjør at man også lettere får lungebetennelser etc da dette ikke har beskyttelsen som nesepusting har i form av å regulere kald og varm luft. Folk som feks har søvnapne og astma har blitt kurert kun ved å sette en teip over munnen når de sover slik at de blir tvunget til å puste som de bør, nemlig mellom nesen.

13 LITE KVALITETSSØVN

14 FOR MYE UNATURLIG OG DØD MAT
I kosten bør vi unngå transfett og for mye stekt og fritert mat. Man bør også spise mest mulig ren mat slik at man unngår de store mengdene med kunstige stoffer.

15 STRÅLING
Man vet at stråling i store doser er skadelige. Når det gjelde stråling fra mikrobølgeovner og mobiltelefoner er man usikre på farene. Uansett kan det være en fordel å vise forsiktighet.

16 SKADER I SPINALEN
I den siste tiden har man sett sammenheng med skader og trykk på nerver i ryggen og helselidelser. Flere helselidelser viser seg å kunne stamme fra ryggen. Problemet er når press på nerver sørger for dårligere nervetilførsel til diverse kroppsdeler. Personer med prostatakreft som har hatt trykk på flere av skivene i ryggen har blitt friske fra kreften etter at man har ordnet ryggproblemet.


De fleste av faktorene ovenfor påvirker også den utrolig viktige syre/base balansen. De fleste kroppsceller fungerer best ved en ph på ca 7. Når vi over tid har en syredannende livstil og spiser/drikker mye sur mat kan også ph i kroppsceller/væske synke.  Dette betyr at de ikke får det oksygenet de trenger for å fungere optimalt og kroppen er langt mer motakelig for å få infeksjoner, kreft etc. En undersøkelse i USA visste at gjennomsnittspersonen hadde en ph i kroppscellene ( målt ved biopsi ) på lave 5,5. Det påstås blant forskere at kreft kun kan oppstå når cellene har en ph på under 6. Lite rent vann, syredannende mat og drikke, inaktivitet, dårlig psykisk helse. dårlig søvnkvalitet og feilpusting etc vil alle kunne virke negativt inn på syre/base balansen. Vi får også i oss altfor lite basemat.

Hva skjer når vi drikker et glass cola som er ekstremt syredannende ( ph på lave 2,6 ). Jo blodet som skal ha en konstant ph på 7,4 begynner å falle til 7,39 7,38 etc men når den kommer til 7,35 blir det full katastrofealarm i kroppen ( vi vil dø om den kommer så lavt som 7,2 ). Kroppen har flere buffere og en er fosfatbufferen som betyr å hente fosfater, hovedsaklig kalsiumfosfat fra benbyggningen da disse er meget basiske og derfor nøytraliserer syreoverskuddet i blodet. Selv om vi gang på gang redder livet i denne prosessen vil et annet stort problem kunne oppstå. Når fosfatet er frigjort vil kalsiumet bli ubrukelig og en gift for kroppen. Det som ikke skilles ut i urinen vil kunne samle seg med annet plakk å forkalke blodårer, nyrer, galle, hjerne etc. Kolesterol er sannsynlig uskyldig i våre hjerte og karsykdommer. Årsakene starter ved at blodåren først skades av toxiner eller skadelige mikroorganismer som deretter skaper betennelser i blodåreveggen. Det neste problemet er store mengder fritt kalsium som vil blande seg med LDL kolesterolet og øke sjangsen for forkalkninger og blodpropper. LDL kolesterolet beskytter blodårene før og etter skade og vil derfor samle seg nær skadene. At LDL kolesterolet som er livsviktig for kroppen skal få betegnelsen skadelig kolesterol og være en årsak til hjertesykdommer er ganske utrolig

Utlogget Apelars!

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 305
  • Honnør: 372
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 305

  • Smil!
her var det 95% svada, og 5%gammelt nytt  :Smiley

Har du noen som helst kunnskap om mekanismene som ligger bak utviklingen av kreft? (for å ta ett eksempel)
Keep
It
Simple
Stupid!

If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things.
—Rene Descartes


Vinglelogg

Lenja AK. Mosjonist.

Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Er nok helt uenig med deg der Apelars  Shocked

Når det gjelder mekanismene bak utviklingen av kreft så er dette noe som ofte foregår over tid og i flere stadier. Cellene må først ha blitt skadet av toxiner etc, deretter vil noen pga uballanse i kroppen ikke følge bestemte regler som cellene skal følge. Når en celle blir mye skadet skal den ifølge reglene ta selvmord. Men pga uballanse i kroppen kan noen celler overgå disse reglene og bli " lovløse " celler som følger egne regler. Disse kan med tiden ha potensiale til å utvikle seg til kreftceller. Mange av de overnevnte faktorer er isåfall essensielle i denne betydningen at de kan føre til uballanse i kroppen noe som igjen fører til økt mulighet for at noen av cellene vil følge egne lover.

Utlogget Kpt. Plumbonite

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 849
  • Honnør: 260
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 849

Hvem sier at halvparten av sykdommene våre stammer fra tannhelse?

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
Greit med referanser egentlig. Smiley
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Et problem er at mange ikke ser helhetlig på ting. For å unngå å bli syk eller bekjempe kreft så er det viktig å ha et optimalt immunforsvar. Kvalitetssøvn er viktig for immunforsvaret. Har man dårlig søvnmønster med lite kvalitetssøvn så vil imunforsvaret svekkes. Dette vet de fleste. Samme er det med inaktivitet, dårlig psykisk helse, lite sol etc. Mange faktorer spiler inn på immunforsvaret og jo fler man bryter jo større mulighet har man for å få uballanser i kroppen og bli alvorlig syk.
Hvem sier at halvparten av sykdommene våre stammer fra tannhelse?
Når det gjelder tannhelse så er det kanskje vanskelig å bevise at opptil 50% av sykdommene stammer fra tennene, men det som er helt sikkert er at almagan og rotfyllinger står bak veldig mye elendighet. Det er utallige personer med alvorlige sykdommer som har blitt bedre eller helt friske etter å ha fjernet almagan og rotfyllinger. Flere forskere mener nå at tannhelsen er en hovedårsak til alvorlige sykdommer. Mange behandlingsinstitusjoner verden over er også enig dette da de faktisk veldig ofte observerer tilfriskninger fra alvorlige sykdommer på pasientene etter at de har fjernet almagan og rotfyllinger. Andelen pasienter som har blitt friske etter å ha fikset tennene er såpass høy at det ikke lenger er mulig å  bortforklare at almagan og rotfyllinger står for mange tilfeller av kreft og mange andre av dagens alvorlige helselidelser.


Jeg mener heller ikke at hver og en faktor er en direkte årsak til feks kreft så overskriften juger litt der. Men alle faktorene er enten direkte årsaker ved at de skader cellene eller indirekte ved å svekke immunforsvaret
Disse faktorene har jeg kommet frem til ved å følge med på studier og forskning og ikke minst kontakt med helsesentere som ser at dette stemmer i praksis

Utlogget Apelars!

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 305
  • Honnør: 372
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 305

  • Smil!
16 SKADER I SPINALEN
I den siste tiden har man sett sammenheng med skader og trykk på nerver i ryggen og helselidelser. Flere helselidelser viser seg å kunne stamme fra ryggen. Problemet er når press på nerver sørger for dårligere nervetilførsel til diverse kroppsdeler. Personer med prostatakreft som har hatt trykk på flere av skivene i ryggen har blitt friske fra kreften etter at man har ordnet ryggproblemet.

Hvor i all verden HAR du dette fra?
Høres ut som du har lest litt kriopraktisk teori fra 50tallet...
Pinched nerves teorien ble motbevist da MR maskinen kom. Foramen intervertebrale er 10-20 ganger større enn nerven som løper gjennom den.

Og det må en helt annen type stimuli/irritasjon til for å skape mutasjoner i vev, vilket igjen kan lede til kreft.
Keep
It
Simple
Stupid!

If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things.
—Rene Descartes


Vinglelogg

Lenja AK. Mosjonist.

Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Dette er vel den eneste av faktorene jeg selv føler meg usikker på. Grunnen til at jeg tok med denne faktoren er at man flere steder har sett at folk er blitt friske fra tom kreft etter å ha fikset på ryggplagene. Flere mener at tilfriskningen skyldes at nervetilførselen normaliseres igjen til den syke kroppsdelen. I teorien så kan selvfølgelig disse menneskene ha blitt friske uten å gjøre noe med ryggen.

Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

her var det 95% svada, og 5%gammelt nytt  :Smiley

Har du noen som helst kunnskap om mekanismene som ligger bak utviklingen av kreft? (for å ta ett eksempel)

Skulle likt å visst hva du mener med 95% svada. Hvis du mener at nesten ingen av de 16 faktorene har noe med utvikling av kreft å gjøre, direkte eller indirekte vil jeg påstå at du har null peil.

Og jeg vet hva kreftforskerne mener om prosessen hvor en normal celle til slutt blir en kreftcelle. Det er neppe til å hindre at celler blir skadet av skadelige miljøgifter etc. Men jo mer toxiner man får i seg  og jo dårligere immunforsvar man har jo flere celler skades. Mye toxiner og et dårlig immunforsvar vil også som nevnt tidligere gjøre at kroppen får en uballanse som gjør at enkelte skadede celler ikke gjør som de skal, nemlig ta selvmord. De fortsetter å leve og følger sine egne regler og kan etterhvert utvikle seg til kreftceller. Men dette er ikke noe som skjer på en to tre. Har man dessuten et optimalt immunforsvar så vil neppe disse lovløse cellene utvikles til kreft. Har man svekket immunforsvar og uballanse i kroppen så vil mulighetene for at det utvikles kreft med tiden være store. Tom når en celle har utviklet seg til en kreftcelle kan et godt imunforsvar holde dette i sjakk slik at det ikke utvikler seg til en alvorlig kreftsykdom.

Som nevnt har fremtredende kreftforskere i den siste tiden funnet ut at visse molekyler i maten har store muligheter til å sørge for at en begynnende kreftcelle ikke sprer seg videre, blant annet ved å ødelegge blodkarnettet som livnærer kreftcellen slik at den sulter ihjel. Dette sier bare hvor viktig en enkelt faktor er for immunforsvaret, og ved å drikke nok vann, unngå for lavt kolesterol, få nok kvalitetssøvn og stimulere alle faktorer som har med immunforsvaret å gjøre på en positiv måte så vil man selvfølgelig ha gode muligheter til å unngå kreft eventuelt kvitte seg med kreft hvis man først har fått den.

Hvor i all verden HAR du dette fra?
Høres ut som du har lest litt kriopraktisk teori fra 50tallet...
Pinched nerves teorien ble motbevist da MR maskinen kom. Foramen intervertebrale er 10-20 ganger større enn nerven som løper gjennom den.

Og det må en helt annen type stimuli/irritasjon til for å skape mutasjoner i vev, vilket igjen kan lede til kreft.

Her mener jeg du ser alt for snevert på ting. Enkelte toxiner etc vil direkte skade flere av kroppens celler. Men for at de skadede cellene deretter skal unngå å følge loven om selvmord og istedet bli lovløse med egne regler så må kroppen være i ubalanse. Veien fra en skadet celle til en kreftcelle er lang og vil ikke skje med en kropp i balanse og et velfungerende immunforsvar. Alle faktorer som har med immunforsvaret ( dårlig nervetilførsel til organer kan muligens ha en betydning ) vil være med på å påvirke om kroppen er i balanse eller graden av ubalanse og har derfor stor betydning i om cellene vil mutere og utvikle kreft eller ikke.

Utlogget Walter

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 22
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 22

Honnør til v.m for et godt og interesant innlegg.

Har også sett masse dokumentasjon på hva almagan og rotfyllinger kan skape av sykdommer, og det er nesten smått utrolig at ikke flere mennesker "våkner" opp og ser skadepotensialet som dette har.

At veldig lavt kolesterol øker faren for kreft og andre alvorlige sykdommer er også veldig godt dokumentert. Det er faktisk mange ganger større mulighet for å dø av alvorlig sykdom for personer med veldig lavt kolesterol kontra de med høyt kolesterol. Noen med veldig lavt kolesterol kan rett og slett ha det for at de lever veldig sunt med et lavt inntak av skadelige emner og et velfungerende immunforsvar. Leveren trenger da ikke å øke kolesterolmengden for ekstra beskyttelse. Men for en god del vil et veldig lavt kolesterolnivå bety at leveren ikke fungerer 100%. Leveren reagerer altså ikke med å øke kolesterolmengden når dette trengs grunnet infeksjoner og toxiner. Kolesterolsenkende medisiner kan faktisk derfor øke mulighetene drastisk til å utvikle kreft etc.

 De aller fleste som utvikler alvorlige infeksjoner og kreft har lavt kolesterolnivå. Noen mener at dette er en naturlig del av sykdommene, men mange studier har tatt hensyn til dette og viser at de aller fleste som utvikler alvorlige sykdommer hadde lavt kolesterol før de utviklet sykdommen. Det verste for en person er å være tynn, ha veldig lavt kolesterol og spise lite fett ( kolesterol ). Beskyttelsen er da minimal. Har man da i tilegg en usunn livstil vil man høyst sannsynlig pådra seg en alvorlig sykdom.


Utlogget Apelars!

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 305
  • Honnør: 372
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 305

  • Smil!
Litt artig att du kan komme med noen selvfølgeligheter, og resten udokumentert synsing, og så påsta att att det er jeg som ikke har peiling.

Skriv litt mer om mekanismene som ligger bak det att munnpustere utvikler astma, og hvordan det kan utvikles betennelser i rotfyllinger som man ikke merker noe til.......?
Keep
It
Simple
Stupid!

If you would be a real seeker after truth, it is necessary that at least once in your life you doubt, as far as possible, all things.
—Rene Descartes


Vinglelogg

Lenja AK. Mosjonist.

Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Litt artig att du kan komme med noen selvfølgeligheter, og resten udokumentert synsing, og så påsta att att det er jeg som ikke har peiling.

Skriv litt mer om mekanismene som ligger bak det att munnpustere utvikler astma, og hvordan det kan utvikles betennelser i rotfyllinger som man ikke merker noe til.......?

Ja det er du som sier at 95% er svada og uten å gi noen begrunnelse for hvorfor du mener det så kan jeg ikke komme til en annen konklusjon enn at du ikke vet hva du prater om. I tilegg så påstår du uten engang å ha etterspurt dokumentasjon at mye er udokumentert synsing fra min side. Det synes jeg gir et dårlig grunnlag for videre diskusjon.

Jeg kan helt sikkert dra frem dokumentasjon for mange av påstandene mine om nødvendig.

Når det gjelder rotfyllinger så viser det seg at veldig mange har betennelser der uten at de faktisk har spesielle symptomer som gir mistanke om dette. Problemer fra tennene kan også gi symptomer helt andre steder i kroppen. Når jeg var på en behandlingsklinikk i Australia ble jeg kjent med en  dame som hadde godt i mange år med kronisk øyebetennelse. Der nede trodde man at problemene kunne stamme fra munnen og de ba om å se tennene som viste at ho hadde flere rotfyllinger. Når de tok røntgen så de at det var betent over to av de rotfylte tennene. De trakk tennene og fjernet alt det betente materiet. Damen ble nesten øyeblikkelig kvitt problemene som hun hadde sliti med i mange år. Der nede så jeg flere personer med forskjellige plager som ble helt bra bare ved å fjerne rotfyllinger med tilhørende betennelser. Jeg er blitt godt kjent med de som driver helseklinikken og vet at veldig mange har blitt bra etter å ha fjernet rotfyllingene sine. Mer bevis trenger ikke jeg. At det fungerer i praksis er det viktigste. Dette er i tilegg også bekreftet fra veldig mange andre behandlingsklinniker og utallige enkeltindivider. Endel studier viser også dette. Det samme gjelder for almagan.

Hvis du har noen rotfyllinger så kan du jo ta røntgen hos tannlegen og sannsynligheten er stor for at det vil ligge betennelser over en eller flere av disse. Jeg har to rotfyllinger og når jeg var hos tannlegen for en måned siden visste det seg at det var betennelse i begge de to rotfylte tennene jeg har , men ingen andre. Tannlegen visste om at den ene tannen var betent men siden jeg ikke hadde noen problemer derifra så nevnte han det ikke. Jeg har ikke hatt smerter eller ubehag slik at jeg skulle mistenke betennelser


Utlogget Kpt. Plumbonite

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 849
  • Honnør: 260
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 849

Jeg er nysgjerrig på punkt nr 8 som, slik jeg forstår det, hevder at skadelige mikroorganismer er en viktig grunn til livsstilssykdommer.

Betyr det at vår livsstil fører til en forhøyet eksponering av mikroorganismer, eller svekket mulighet for å håndtere at vi blir eksponert for mikroorganismer?

Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Jeg er nysgjerrig på punkt nr 8 som, slik jeg forstår det, hevder at skadelige mikroorganismer er en viktig grunn til livsstilssykdommer.

Betyr det at vår livsstil fører til en forhøyet eksponering av mikroorganismer, eller svekket mulighet for å håndtere at vi blir eksponert for mikroorganismer?

Livstilen vår har betydning for eksponeringen av skadelige mikroorganismer ja. Man kan hindre en god del av disse ved tiltak som å rense drikkevannet og gjøre det man kan for å hindre at kroppen får betennelser med skadelige bakterier etc. Riktig pusteteknikk er i så måte viktig. Man skal puste med nesen, men veldig mange puster konstant med munnen og det har flere ulemper. En av ulempene er at kronisk munnpusting oftere fører til forkjølelser og lungebetennelser etc. Dette er fordi slik pusting ikke har mekanismene til å regulere kald og varm luft slik nesepusting har. Jeg har også nevnt at rotfyllinger skaper irritasjoner og veldig ofte fører til betennelser med skadelige bakterier. Vi får generellt også i oss altfor lite av de gode bakteriene noe som betyr at fordøyelsessystemet ofte vil ha en klar overvekt med skadelige bakterier.

At skadelige mikroorganismer øker muligheten for alvorligere sykdom synes ganske klart. Flere typer bakterier og virus er regnet som årsaker til at man senere utvikler alvorligere sykdommer. Feks er en  spesiell bakterie ( helicobactor pylori ) en klar årsak til mavebetennelse/mavesår som igjen øker risikoen for kreft. Bakterier/betennelser etter rotfyllinger er også klare årsaker til mye sykdom. Flere forskere mener også at skadelige mikroorganismer vil kunne skape betennelser i blodårene og føre til hjerte og karsykdommer. Inni blodåreveggen hvor det har skjedd skader har man funnet dna etter skadelige bakterier. I tilegg vil mange av mikroorganismene produsere gifter via stoffskiftet som også er syredannende og vil virke negativt på syre/basebalansen. En syredannende livstil med mye syredannende mat vil over tid kunne føre til at kroppsceller/væske blir mye surere enn de bør og imunforsvaret blir da veldig svekket.

Et velfungerende immunforsvar betyr jo at kroppen lettere håndterer divers skadelige mikroorganismer slik at man sjeldent blir syk, og at man blir raskere frisk hvis man først blir syk. Kolesterol er feks meget viktig til å bekjempe toxiner fra både miljøgifter og skadelige mikroorganismer. Det er også defor man ser at personer med høyt kolesterol langt sjeldnere får infeksjoner og alvorlige sykdommer som kreft, aids etc enn personer med lavt kolesterol.

Utlogget Mr T76

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 554
  • Honnør: 166
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 554

Jeg har også lest at vaksiner har en del uheldige bivirkninger. Har du satt deg noe inn i dette?

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!