Skrevet av Emne: "The anabolic diet"  (Lest 10608 ganger)

Utlogget 3rad

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 509
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 509

"The anabolic diet"
« : 03. april 2008, 22:19 »
Noen her som har prøvd/har erfaringer med "The Anabolic diet"?

http://www.musclewithattitude.com/readTopicMwa.do?id=1644317
Treningslogg

Høyde: 178
Vekt: 76kg

Beste løft
Knebøy: 3x100kg
Benkpress: 1x90kg
Markløft: 4x110kg
Strake markløft: 5x90kg

Utlogget MeandI

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 119
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 119


Utlogget Big-P

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 345
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 345

Sv: "The anabolic diet"
« #2 : 29. mai 2008, 23:48 »
Nei, men jeg har tenkt å starte på den til neste uke (eksamensslutt)!

Skal se om det blir anabolic diet eller en modifisert versjon av den "T-dawg diet" : http://www.t-nation.com/readArticle.do?id=473067  kombinert med styrketrening

Har i de siste ukene gjort meg kjent med lavkarbo generelt og liker filosofien bak det. Kjenner også at jeg slipper den voldsomme energiutladningen etter måltider (ujevnt blodsukker) og funnet måter til å redusere insulinnivåer i kroppen osv. T-dawgdietten er visst noe enklere psykisk enn anabolic, (inneholder en spisedag for eks) så jeg får se om jeg unngår karbosuget på anabolic dietten først...

Synspunkter på t-dawg dietten? Tips? Evt. erfaringer fra noen som har testet den?
Born weak, die weak, live strong

Knebøy: 125 kg
Benkpress: 110 kg
Markløft: 160 kg
Militærpress: 55 kg

Utlogget PhilLynott

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 039
  • Honnør: 173
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 039

Sv: "The anabolic diet"
« #3 : 01. juni 2008, 00:02 »
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=3992023&highlight=Anabolic+Diet
http://www.t-nation.com/tmagnum/readTopic.do?id=658379&pageNo=0

I disse trådene tar de for seg emnet ganske omfattende etter hva jeg har forstått. Har ikke lest gjennom alt selv, men om det er noe du lurer på står det vel i disse.
Thin Lizzy!
BP: 128
KB: 150
ML: 180

Utlogget AjaxX

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 676
  • Honnør: 137
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 676

Sv: "The anabolic diet"
« #4 : 01. juni 2008, 00:37 »
Anabollc diet norsk versjon
   
For de som mener ”business”, Anabole Diet er muligens en av de beste metodene for å opprette og opprettholde en robust, tynn kroppsbygning. Kanskje du ønsker å gå på scenen. Kanskje du bare ønsker å se på deg selv i speilet naken og smiler. Uansett, Anabole Kosthold kan være akkurat hva du er ute etter å gjøre det skje.


Har du prøvd den?

Mange har hørt om Anabole Diet, men noen har prøvd det. Har du? Hvorfor ikke? Har ideen om en lav-karbohydrat diett skremte deg? Er du under inntrykk av at du ikke kan gjøre gevinst eller oppnå målene dine uten en god daglig dose av karbohydrater?

Sjansen er du kan ta feil. Selv om det virkelig er ikke en diett som skal styre alle mennesker i fysikk for sine drømmer, Anabole Diet er nær.

Jeg har funnet ut at mange mennesker tror på Anabole Diet som denne form for "ekstrem" kosten som er umulig å vedlikeholde. Virkeligheten kan ikke være lengre fra sannheten. Enhver diett er bare så ekstreme som du gjør det. De fleste individer som opphold på Anabole Diet for enhver rimelig tid finner ut at de er lettere å nå sine mål enn de noensinne har før.

Med andre ord, Anabole Diet lett blir en "livsstil". De underliggende prinsippene gjør den en fortreffelig plan for ekstreme idrettsutøvere, i tillegg til de fleste som har målsetting om å oppnå en tynn, stein hard kroppsbygning. Med all den i tankene, la oss legge ut muttere og bolter av Anabole diett.

   
Hva nøyaktig er Anabole Diet?

Den Anabole Diet (AD) er en lav-karbo høy fett, og høy-protein diett utviklet av Dr. Mauro Dipasquale. Det ble opprinnelig opprettet for bodybuildere og idrettsutøvere, men siden da Dr. Dipsaquale har utviklet andre versjoner som metabolic (stoffskifte) Diet mer egnet for allmennheten.

Den Anabole Diet's ernæringsmessige omrisset er realistisk for de fleste mennesker og logisk for langsiktig kroppen sammensetning. De grunnleggende forutsetningene i dietten er svært enkel. Målet er å endre kroppens metabolisme fra å være et "sukker brenner" til en "fett brenner". Med andre ord, kroppen din endringer fra brenning først og fremst karbohydrater som brensel for å brenne fett som brensel.

Tillater kroppen til å gjøre denne overgangen ikke bare fører til gode fett tap, men også eliminerer mange av de vanlige fallgruvene forbundet med kosten, blant annet overdreven sult, trøtthet, blod sukker humørsvingninger, og unnlatelse av å opprettholde vekt og fett tap. Dietten er også såkalte å gjøre kroppen mer anabolsk effektiv, noe som betyr at en kan samtidig bygge muskel mens brenning av kroppen fett.




Hva gjør Anabole Diet innebærer?

Slik endrer metabolismen fra brenning av sukker for å brenne fett krever en streng induksjon fase hvor karbohydrat forbruk er begrenset til 30 gram eller under per dag, mens proteiner og fett er inntatt i overflod. Hver person er forskjellig med hensyn til hvor lang tid det tar å bli "fett konvertert." Det kan ta alt fra så lite som 10 dager til så lenge 4 uker.

Etter denne første introduksjons fasen er fullført, en-to dager med høy karbohydrat spising er innarbeidet på en ukentlig basis. Etter 36-48 timer, kroppen vil begynne å glatte ut, noe som viser at muskel glykogen lagrene er fulle. På dette punktet, lav-karbo spising er gjenopprettet. Denne syklusen kan gjentas på ubestemt tid. Vanligvis vill en person ha lav-karbo som en del av planen i løpet av uken og høy karbo del over helger.

Diett bruker disse målrettet lav og høy karbo faser av svært spesifikke årsaker. Under lav-karbo fase din glukose nivå slippe, noe som øker en rekke fett brenner hormoner og branner opp fett brenner gangvei. I løpet av høy-karbo fase vill glykogen nivå og øke insulin nivåer.

Den ekstra glykogen vil sikre at musklene har mye energi i lagrene som drivstoff sterk muskel sammentrekninger hele resten av uken, mens du spiser lite karbohydrater, mens midlertidig heve insulin nivåer vil forsterke en rekke andre Anabole hormoner som bidrar til anabolisme.


Er Anabole Diet for alle?

Den Anabole diett og andre lav-karbo dietter arbeid fantastiske for de fleste, men det er noen som jeg har sett det har motsatt den ønskede effekt. Noen mennesker rett og slett ikke føler seg vel på lang sikt lav-karbo dietter, mens andre ikke føler eller gjør vel på høy karbohydrater.

Folk som ikke svarer godt til høyere karbohydrater over tid ser ut til å føle deg flott på lavere karbo dietter som AD. Flere av mine klienter som har fremgang ser ut til å være treg eller stillestående på en "standard" næringsrik diett opplevd dramatiske og målbare resultater på en Anabole Diet ordningen.

På den andre siden, en av mine klienter følte tørrlagt over tid uten en jevn flyt av karbohydrater hver dag. I motsetning til de fleste som trives på den ukentlige karbo gjennspisingen, rett og slett ikke var rett inntak av henne.

Nåværende forskning har hjulpet oss med å finne ut hvorfor dette er så. Forskere har faktisk funnet det de kaller lav og høy fett fenotype. Noen mennesker har lett for oppstart fett forbrenningsprosess i ansiktet av høy fett inntak, mens andre ikke gjør det. Dette er trolig forklares med store genetiske variasjoner i muskel-skjelettlidelser insulin følsomheten, som kan variere med så mye som ti-fold mellom to personer på samme kroppen fett.

Insulin er et hormon lagring utgitt i svaret til spising. Karbohydrater har størst innvirkning på insulin utsondring, etterfulgt av protein, fett å ha liten eller ingen innvirkning. Insulin følsomhet refererer til hvor mye insulin kroppen krever for å lagre mat. Personer som er insulin resistente tendens til å ha høyere nivåer fordi deres organer har for å frigi mer for å få jobben gjort.
En tendens til å frigi mer insulin som reaksjon på mat mai predisponere folk mot karbohydrat intoleranse og vekt gevinst. Etter å ha ekstra insulin flytende rundt nesten alltid gjør folk mer sulten. Med en lav-karbo diett, er du i utgangspunktet eliminere insulin, slik at du eliminere en av de største støter foten blokker for de personer som har en tendens til enten å over-produserer insulin eller har mindre enn optimale insulin sensitivitet.

I en studie, grupper av kosten kvinner ble plassert på enten høy eller lav-karbo dietter. Insulin sensitive kvinner mistet dobbelt så mye vekt på høy-karbo kosthold enn de gjorde på lav-karbo diett. Insulin motstandsdyktig kvinner mistet nesten dobbelt så mye vekt på lavere karbo kosthold enn de gjorde på høy-karbo fare. (1)

De viktigste punktet er at hvis du lene på alle mot insulin resistens, vil du sannsynligvis gjøre forunderlig på annonsen fordi du i utgangspunktet eliminere en makronæringsstoff som har størst innvirkning på insulin nivåene - karbohydrat.

Hvis du naturligvis mer insulin sensitiv vil du sannsynligvis føler jævlig på en lav-karbo diett. Men det er viktig å kvalifisere seg at bare fordi du føler at du har denne typen insulin følsomheten, det betyr ikke nødvendigvis annonsen er ikke for deg. Husk, det er høy karbohydrat helgene, som drivstoff følgende uke. Det ville være verdt å gå gjennom noen sykluser for å se om kroppen din ikke kunne få klimatisert til turnus.

I de fleste tilfeller, selv insulin sensitiv typer justere til AD ganske godt. De tognet sine organer om hvordan du skal behandle makronæringsstoff turnus. Ved å gjøre dette, kan de få et nivå av effektivitet de aldri har opplevd før. Ved å gi det mer enn en uke eller to på diett, kan du virkelig se om kroppen din vil optimalisere ytelsen på AD.

Personer som ønsker å ha de mest radikale endringer i kroppens sammensetning (for eksempel bodybuildere eller figur konkurrenter) ofte se utrolige resultater ved bruk av Anabole diett. Noen konkurrenter viker unna ved hjelp av AD fordi det er en misforståelse at det er en karbo-kopi diett. Ikke slik som det kan være tilpasset til å passe dine behov.

Jeg ønsker ikke å forlate deg med et inntrykk av at jeg mener alle bør bare gå på AD for å bli kvitt fett. Men Anabole Diet er et kraftig verktøy som når de brukes på riktig måte kan lage stein hard etater, sinnsykt tynn og godt utbygde konkurrenter av alle slag, og noen pokker ”hardcore” og varmt mødre!

Nervøs om å spise mye fett?

Fett er ikke vår fiende som den gang var tenkt å være. Mediaet i løpet av årene har ført de fleste til å tro at hvis du spiser fett, vil du få fett. Ikke sant.

Jeg har møtt en rekke "idealist" folk. De ønsker å være tynn og muskuløs, men de er redd for å prøve ut nye ideer. Når jeg er på Anabole Diet, folk spør meg hva jeg gjør for å få så sterk og tynn. De kan se resultatene av ikke-tradisjonelle tenkningen rett foran dem, men når det hele koker ned til det, de er villige til å prøve det. Denne manglende evne til å stille spørsmål ved systematisk indoktrinering av falske ideer kan bli voldsomt irriterende til tider.

Essensen er at følelser om kosten fett i vårt samfunn er basert på myter. Realiteten er denne: mindre fett du spiser, jo mer vil kroppen din ønsker å lagre den. Og når du gir det mulighet til å lagre fett gjennom høy-karbo diett gangveier, det vil lagre det ... rask!

Det er sant, jo mer karbohydrater du spiser, jo mer insulin du vil produsere. Det er en ekte resept for fett lagring. Essensen er at for de fleste av befolkningen, mer fett vil bli lagret med en høyere karbo diett enn lav-karbo Anabole Diet, garantert! Kroppen innser at fett er i overflod på AD, og vil fortsette å bruke det som energi. Enzymer at sammenbrudd fettstoffer i kroppen skal være aktive, og fett er som det vil bli brent, ikke lagres.

Hvorfor lar kroppen for å bevare de siste bit av fett du innføre ved å spise nesten ingen? Så vidt langsiktig fett forbrenningen og kroppens sammensetning ledelsen går, er det liten konkurranse for annonsen. Det virker ... Simple as that!


Er det noen bivirkninger?

Den eneste virkelige negative bivirkning av AD er justeringen periode kroppen din går gjennom som det svitsjer fra brenning av sukker for å brenne fett. The induksjon fasen er den mest vanskelige fasen. Symptomer kan inkludere apati, svimmelhet, mentale tåkethet, irritabilitet, og uregelmessig tarmer, inkludert forstoppelse eller Diaré, avhengig av hvordan kroppen din reagerer på den radikale skift i makronæringsstoffer.

Et fiber tilskudd anbefales for induksjon fase av dietten. Loppefrø frø pille, lin, eller produkter som Metamucil er utmerket å motvirke disse potensielle bivirkninger. Det er vanlig å tro at disse tilsynelatende negative reaksjoner bety at kosthold er usunn eller usikre. Jeg ønsker å understreke at induksjon fasen er hardest, og at disse ulike første bivirkninger er å være forventet, og ikke gode indikatorer på om annonsen er et godt valg for deg. Forskning og resultatene viser at over tid, AD ikke bare gjør hva det krav, men overgår forventningene.
Fortsett med det, fordi det kan vise seg å være den beste tingen du kan gjøre! Denne justeringen perioden snart passerer, og hvis Anabole Diet er det rette for deg, vil du sannsynligvis har tonn av energi, redusert appetitt, og bedre mental klarhet.


Hva om mat valg?

En forlokkende ting om dietten er du kan spise hva du vil i løpet av helgene. Selv om de fleste justerer seg til lav-karbo spise hele uken, dette aspektet gjør noen følelse av karbo fordervelse lettere å tolerere i løpet av uken.

Under lav-karbo fasen er det en rekke alternativer for delikat og ønskelig matvarer. Praktisk talt enhver kjøtt type er ok. Du kan fokusere på biff, hamburger, svinekjøtt og annet rødt kjøtt. I tillegg er, fisk, lam, reker, hummer, kylling, kalkun, fisk og hvitt kjøtt er også ok. Så er hermetisert sardiner, tunfisk, reker, sild og ansjos. Oster er også bra. Bruk full-fett og skummet melk varianter (selv om karbohydrater må bli sett på disse typer elementer). Egg er knall bra. Smør er også bra. Nøtter og frø som valnøtter og solsikke frø er også bra, men å holde styr på karbohydrater. Så er krydder for eksempel salt, eddik, olje og majones.

Lav-karbo drinker og desserter med kunstig søtningsmiddel er ok. Men husk at sukker fri betyr ikke nødvendigvis karbo fri. Husk å sjekke etiketter. Selv om de ikke er sunn, ”ligth brus” er bra så langt karbohydrat del av dietten er bekymret. Du kan også bruke sukker fri gele. Topping det med karbo fri kremfløte gjør en fin snack. Det har ingen karbohydrater og er en stift snack for mange lav-karbo kosten. Under lav-karbo del av kosten bør du ikke glemme å spise grønnsaker! De fleste grønnsakenes karbohydrater som brokkoli er svært høy i fiber. Fiber er "gratis" og trenger ikke bli regnet fordi det har ingen innvirkning på blodet sukker nivåer av noen betydning. En hel ett pund pose med brokkoli vil ha om 5 gram netto karbohydrater. Ideelt sett bør du satse på om lag 25 gram eller mer av fiber per dag for å holde deg regelmessig og sunt. Som far så spesifikk makronæringsstoff anbefalinger, et minimum av et gram av protein per pund av kropps vekt ville være en god start anbefaling. Ditt karbohydrat tildeling vil være 30 gram, med resten kommer fra fett. Sørg for at du får minst 6 gram EFAs http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=910074 per dag sammen med alle de andre fete du forbruker.

   
I tillegg til dette, det er noe annet å huske på med hensyn til lav-karbo dager. Dr. Dipasquale har anbefalt at 30 gram karbohydrater er best reservert for kvelden. Da jeg var på Anabole Diet under mitt forrige off season, jeg forbeholdt de fleste av mine karbohydrater for middag. Det holdt min energi nivå opp i løpet av dagen.

Etter middag, insulin respons gjorde det lett for meg å slappe av og få bedre søvn om natten. Noen mennesker foretrekker å spre karbo inntaket utover dagen, men det kan ofte føre til en irriterende mild dvale i løpet av dagen.


Eksempel Anabole Diet Foods Liste

Biff
Hamburger
Pølse
Vilt
Laks
Lam
reker
Hummer
Tilapia
Sei
Kylling
Kalkun
Tunfisk
Sild
Poteter
Pastrami
Bacon
Skinke
Ansjos
lav- fat ost
Egg
Smør
Oljer (polygon og mono-mettet fett som i nøtter, olivenolje, lin seedet olje)
Valnøtter
Solsikke frø
Majones
Diet sodaflasker
Sukker fri syltetøy

Husk, fibrøs grønne veggies ikke bør unngås. Of course, tar seg ikke å spise grønnsaker høy i ikke-fibrøs karbohydrater som for eksempel gulrøtter og tomater. Men som nevnt før, fiber har ingen innvirkning på blodet sukker nivåer, og kan og bør bli tatt med i lav-karbo fase av dietten.


Hva om kalori inntaket?

En av hemmelighetene til å gjøre induksjon fase en jevn ene er å spise mange kalorier. Spis så ofte som du føler du trenger til om det er tre ganger om dagen eller seks ganger om dagen.

Du kan innta alt fra 15-18 kalorier per pund av kroppsvekt. Forbruker tilstrekkelig kalori vil hjelpe deg å unngå noen av de nevnte bivirkninger som kan oppstå i induksjon fase. Når du har tilpasset seg fullstendig til dietten kan du begynne å svinge ditt inntak for å droppe fett raskere eller få mer muskel. Hvis bli kvitt kroppens fett er det endelige målet, lav-karbo fasen er der du virkelig kan dra nytte av kalori mangler.

Husk å ikke være redd for å spise fett! Hvis du ikke gir kroppen fett, vil du bli svært sliten og sulten, og protein vil bli spist opp som energi i stedet for å støtte den muskler. Det er sikkerhet og beskyttelse i forbruk av fett, som aminosyrer i muskel kun er beskyttet hvis fett inntaket er tilstrekkelig.
   
Høy-karbo fase: Hva du kan og bør spise

Det brae med høy-karbo fase (helger) er kroppen din vil fortsette å brenne fett selv når du er forbruker liberale mengder karbohydrater. Innføring karbohydrater vil alle gå til ferdigproduserte muskel glykogen butikker og kroppen din vil fortsette å brenne fettet.

Det er greit å ha litt moro i denne fasen. Hvis du er ute pannekaker, iskremproduksjon, eller enda litt høy fett fare sammen med sukker, gå fremover og har på den. Imidlertid må du være klar over at jo mer "junk" du spiser, jo mer sannsynlig er det at du opplever insulin og blod sukker humørsvingninger, som kan la deg følelsen som en zombie i mellom bouts av forslukenhet.

   
I en perfekt verden, de fleste av karbohydrater vil være ren, som kommer fra stivelse kilder som frukt, havremel, ris og poteter. Generelt makronæringsstoff anbefalinger i denne fasen er 45-60% karbohydrater, 10-15% protein, og 30-40% fett.

Hvor mye karbohydrater du spiser er også individuelle og er egentlig avhengig av to ting:

1. Hvor mye øvelse du gjør i løpet av lav-karbo fase

2. Hvor mange kalorier du spiser i løpet av lav-karbo fase

Både trim og kalori / karbohydrat begrensning vil utmatte dine muskler av glykogen (karbohydrat). Fullstendig karbo-ferdig produserte muskler kan lagre opptil ca 6-8 gram karbohydrat per pund av kroppsvektunder en karbo belastning. Det er mulig å angi karbo lasting del av Anabole Diet helt oppbrukt.

For 150 pund person med helt oppbrukt muskler, som ville bety de kunne spise 900 - 1200 gram karbohydrater i løpet av de to dagers karbo lasting fase av AD, som er ganske litt. En av de beste måtene å måle karbohydrat forbruk er å se på ditt utseende. Når du først begynner å spise karbohydrater dine muskler og årer vil begynne å fylle ut og du vil se mer muskuløse og mer rippet.

Når du fortsetter karbo belastningen du vil til slutt nå et punkt hvor din definisjon vil begynne å glatte ut. Dette er et tegn på at musklene er full av glykogen og da ville være et godt tidspunkt å stoppe karbo belastning.

Vær oppmerksom på at det vil være kroppsvekt svingninger etter induksjon fasen, særlig i begynnelsen uker på diett på grunn av karbo hoppet på helgene. Ikke glem om svingning, og enda viktigere, ikke ”freak out!” Disse svingningene kan være ganske store, spesielt i begynnelsen av dietten, som et resultat av ukentlige karbo laster. De ekstra karbohydrater kan opprette en gevinst på opptil 5-10 pounds. Ikke få panikk eller stress. Det er normalt!

Vekten er bygd opp av vannet oppbevaring, og så snart du begynner høy-fett/lav-karbo diett i begynnelsen av uken, vil du begynne å miste dem pounds. Ved onsdag vannet skal ganske mye bli borte, og du skal føle deg slankere enn du gjorde uken før. Husk at kalori alltid kan bli manipulert til å opprette det aktuelle beløpet av vekt tap eller gevinst.


Endringer av fett tap

Du kan smalne den karbo fylte helger ned litt hvis du vil, men jeg anbefaler mer fokus på kutte ned på kalori og karbo forbruk under den ukentlige lav-karbo fase.

Grunnen til dette er at karbo lasting fase faktisk vil hjelpe deg å brenne mer fett under lav-karbo fase. Denne målrettede "fylle" av muskel og lever glykogen butikker vil stimulere til økning i en rekke fett brenner hormoner som skjoldbrusk, og dette vil sikre at din metabolisme kjører på høy utstyr gjennom resten av uken.

Spille basket ball inn i hvilken som helst plan er det som holder oss å flytte sammen og ikke plateauing. Hvis en bodybuilder gjør det samme trening uten progresjon, til slutt en platåproduksjon vil nås. Den Anabole Kosten er ikke noe annerledes. Du kan bare gjøre noe det samme for så lang tid før kroppen akklimatisere og vil ikke lenger svare på nøyaktig samme stimulans. Det er aldri lurt å tillate kroppen å få brukt til samme kalori inntak over lange tidsperioder, uavhengig av hva ernæring ordningen ser ut.

Hvis du ønsker mer muskel, må du spise mer av den angitte næringsstoffer. Hvis du ønsker å få skåret opp, kan du spise litt mindre kalorier. Jeg støtter prinsippet om overbelastning på trening og kalori sykling for å oppnå en tynn kroppsbygning over tid. Jeg støtter de samme prinsippene med Anabole Diet som jeg i noen ernæringsmessige ordningen. Rammeverket skal være konstant, men innenfor den rammen du kan hjelpe kroppen i å gjøre fremgang ved sykling dine mål og gjøre de nødvendige kalori justeringer i dietten for å oppnå dem.


Store fordeler for Anabole Diet

1. Anabole muskler: Gjennom å øke effektiviteten av Testosteron, vekst hormon og insulin, muskler bor i en mye sunnere miljø for anabolisme.

2. En mer rippet kropps sammensetning: Jo mer fett du spiser, jo mer fett vil du brenne og mindre fett du vil lagre. Du vil bli en fett brenner maskin.

3. Økt styrke: Din kroppsvekt vil reflektere mer rippet muskel vev. Jo mer muskel du består av, jo sterkere vil du være!

4. Økt helse: Redusert triglyserin og kolesterol nivå er felles på AD, og dermed redusere risikoen for sykdom. Også kontrollere insulin reduserer risikoen for diabetes som er vanlig i høyere karbohydrat fares.

5. Mer energi: Når forbi induksjon fase, blod sukker svinger opphøre, noe som resulterer i høyere og stødigere energi.

6. Mindre begrensning i matvarer du spiser: Mat det var en gang "tabu" på grunn av høyt fett innhold er nå ikke bare tillatt men gunstig! Høy-karbo mat valg har et sted og et formål, og du kan nyte dem!

7. Redusert sult nivåer: Fett holder deg full. Du vil være i stand til å spise mer og likevel mister fett. Ofte er det metthet vil bli så høy at du trenger å minne deg selv å spise! Å være sulten hele tiden er ikke moro. Med AD, problemet er løst.

8. Junk food krav forsvinne: Når du bor på Anabole Diet for flere uker, ute av søppelpost vil alle, men forsvinne. Du ønsker å spise godt. Tildelt, kan du ha useriøs over helgene, men etter hvert som du blir sunnere du vil ønske mindre og mindre av det.

9. Økt evne til å sosialisere: Det virkelig er ingen matvarer som er ikke tillatt på noen punkt i løpet av uken. Uansett hvor du går, bør det alltid være noe du har lov til å spise. Ingen flere som trenger å bekymre deg om en biff har for mange kalorier eller fett gram i det.

10. Hold deg i form året: Du trenger ikke å få fett for å legge på muskel og opprettholde en anstendig kroppen sammensetning. Annonsen løser dette år gamle problemet.

Det du har det, muttere og bolter av Anabole diett. Jeg vil kalle det en av de enkleste og mest effektive kropps konsept styringssystemer noensinne laget. Det er logikken er tiltalende, og resultatene motiverende. Det kan meget vel være noe for deg. Gi det en sjanse og se!


Referanser

1. Cornier MA insulin følsomheten avgjør effektiviteten av kosten
makronæringsstoff  composition på vekttap i obese kvinner. Obes Res. 2005
April, 13 (4) :703-9


MVH
AjaxX
Trenigs/bilde logg:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=58975.0

Løft:
ML 1x180kg RAW
BP 3x130kg
KB 1x182,5kg Belte

It burns it rips it hurts, they make you bleed your turn
The chance of a lifetime, how does it feel to be alive?

Your greatest glory is not in never falling, but in rising every time you fall.

Utlogget Narrie

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 79
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 79

Sv: "The anabolic diet"
« #5 : 01. juni 2008, 12:55 »
Sykt bra innlegg AjaxX, skal prøve ut dette jeg. Smiley

Utlogget AjaxX

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 676
  • Honnør: 137
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 676

Sv: "The anabolic diet"
« #6 : 01. juni 2008, 13:12 »
Sykt bra innlegg AjaxX, skal prøve ut dette jeg. Smiley
any time Smiley
Trenigs/bilde logg:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=58975.0

Løft:
ML 1x180kg RAW
BP 3x130kg
KB 1x182,5kg Belte

It burns it rips it hurts, they make you bleed your turn
The chance of a lifetime, how does it feel to be alive?

Your greatest glory is not in never falling, but in rising every time you fall.

Utlogget UpAndComming

  • Ekstremt avhengig
  • ********
  • Innlegg: 24 303
  • Honnør: 1384
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 24 303

  • There is only one person in which I believe.
Sv: "The anabolic diet"
« #7 : 01. juni 2008, 13:16 »
Bra post, dog litt slitsomt å lese en auto-oversatt utgave av den.
Inni meg lever en tynn liten gutt som skriker etter å komme ut. Men som regel kan jeg få han til å holde kjeft med en kjeks.

Utlogget Narrie

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 79
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 79

Sv: "The anabolic diet"
« #8 : 01. juni 2008, 13:51 »
Rettere sagt, tror jeg skal prøve ut dette.

Tror det kan bli litt vanskelig når jeg tenker meg om, jeg tror ikke jeg kan begynne med denne typen livsstil og leve på bare kjøtt osv, ikke at jeg ikke liker det.. Men det blir bare litt vanskelig å ha det tilgjengelig til hvert måltid og til hver tid jeg er sulten.

Men vi får se.

Utlogget AjaxX

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 676
  • Honnør: 137
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 676

Sv: "The anabolic diet"
« #9 : 01. juni 2008, 15:28 »
Så at det var en del skrive feil osv, men nå har jeg gått gjennom hele greien:)
Trenigs/bilde logg:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=58975.0

Løft:
ML 1x180kg RAW
BP 3x130kg
KB 1x182,5kg Belte

It burns it rips it hurts, they make you bleed your turn
The chance of a lifetime, how does it feel to be alive?

Your greatest glory is not in never falling, but in rising every time you fall.

Utlogget Big-P

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 345
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 345

Sv: "The anabolic diet"
« #10 : 03. juni 2008, 22:04 »
Så at det var en del skrive feil osv, men nå har jeg gått gjennom hele greien:)

Hvordan fungerte det? Økte du noe spesielt mer i muskelmasse og/eller gikk ned i fettprosent? Hva med energinivået utover dagen?
Born weak, die weak, live strong

Knebøy: 125 kg
Benkpress: 110 kg
Markløft: 160 kg
Militærpress: 55 kg

Utlogget martinokei

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 131
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 131

Sv: "The anabolic diet"
« #11 : 03. juni 2008, 22:10 »
Tror han har gått gjennom teksten :p
martinokeis trenings- og kostholdslogg:  http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=66779.new#new

Utlogget AjaxX

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 676
  • Honnør: 137
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 676

Sv: "The anabolic diet"
« #12 : 03. juni 2008, 22:12 »
Hvordan fungerte det? Økte du noe spesielt mer i muskelmasse og/eller gikk ned i fettprosent? Hva med energinivået utover dagen?
Mente teksten, nei har ikke prøvd dieten. Tror nok det blir for hardt for meg Smiley
Trenigs/bilde logg:
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=58975.0

Løft:
ML 1x180kg RAW
BP 3x130kg
KB 1x182,5kg Belte

It burns it rips it hurts, they make you bleed your turn
The chance of a lifetime, how does it feel to be alive?

Your greatest glory is not in never falling, but in rising every time you fall.

Utlogget Prodigy92

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 450
  • Honnør: 202
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 2 450

Sv: "The anabolic diet"
« #13 : 03. juni 2008, 22:25 »
Virker jo som en sykt bra diett, men er meningen at du tar oppkarbingsdag når glykogenlagrene er tomme?

Utlogget Sckank

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 193
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 193

Sv: "The anabolic diet"
« #14 : 08. juni 2008, 19:17 »
Enig virker som sykt bra! Litt skeptisk er jeg iallefall. Noen som har rukket å prøve den ennå?
KB - 192 | ML 200 | BP 127.5

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!