Jeg har masse gode matvarer i kjøleskapet nå, og prøver å planlegge litt hensiktsmessige måltider.
Kylling, fisk, tomater, egg, kesam, løk, salater, frosne grønnsaker, rosiner, havregryn, appelsinjuice, paprika, ost, skinke, knekkebrød, poteter....
Jeg kjører styrketrening + kardio 3 ganger i uken på treningssenter + jeg prøver å bevege meg de dagene jeg ikke trener og er for tiden på god vei ned i vekt.
Jeg har litt problemer med å planlegge inntaket rundt trening og om kvelden. Jeg er usikker på hva som er mest gunstig å gjøre når man skal ned i vekt. Kroppen min elsker carbs, og prøver å kutte på disse nå..
Frokosten min er 1dl havregrøt + banan + kanel + en liten kopp juice m/fruktkjøtt + vitaminer.
Om jeg trener tidlig, mellom ca 7-13 - når skal jeg innta denne frokosten?
Om jeg trener på kvelden dvs etter kl 16 - hva spiser jeg da?Når er det best å slutte å spise om kvelden? Og hva er bra å hive i seg? Er fan av omelett med masse grønnsaker i, dette er godt og mettende og inneholder lite carbs. Blir også gjerne knekkebrød og te til kvelds.
Middagene består av kylling eller fisk, masse grønnsaker, litt poteter eller ris. Jobber av og til sent på kvelden og tar gjerne med en liten porsjon av middagen eller en omelett.
Bra?Hva bør jeg ha med til lunsj på jobb og skole? Det mest praktiske er brødmat, siden det er litt stress å hele tiden lage salater og woker å ta med seg.
Finnes det noe bra brødmat jeg kan spise til lunsj når jeg ikke er hjemme? Spiser innimellom knekkebrød med ost og skinke til lunsj, enkelt og greit.
Det ble veldig mange spørsmål her, men jeg sliter veldig med matlogistikken
Takk på forhånd om noen vil svare.