Skrevet av Emne: Kreftgåten løst, sopp er synderen  (Lest 48767 ganger)

Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Kreftgåten løst, sopp er synderen
« : 25. august 2008, 15:20 »
Jeg har tidligere tatt opp viktigheten av riktig ph ballanse i kroppens celler. Og når det gjelder utviklingen av kreft så er syre/base ballansen meget viktig

1 Alle kroppens celler er avhengige av oksygen for å leve, men dette gjelder ikke for kreftcellene som faktisk hater oksygen og er kun avhengig av glykose for å utvikle seg

2 Kreftcellene trives og vokser best i et surt miljø (som betyr at cellene inneholder lite oksygen) og vil faktisk ikke kunne utvikle seg i et basisk miljø som betyr høyt innehold av oksygen i cellene

3 Nøytral Ph er 7, og bortsett fra mavesyren og urin så vil cellene fungere best i et svakt basisk miljø. Studier har derimot vist at de aller fleste har en ph mellom 4-6,5 og dette gir grobunn for kreften til vokse. Ved en ph på 8,5 derimot vil ikke kreftcellene kunne overleve

Det som nå er interesant er at dr Simoncini mener å ha funnet årsaken til kreft, nemlig sopp. All kreft inneholder sopp og vanlig oppfatning er ar kreften kom først, deretter soppen. Dette mener han er feil,og at det faktisk er soppen som ved å gå løs på kroppsvev starter en reaksjon hvor kroppens celler omringer og innkapsler soppen slik at den ikke kan ødelegge mer vev. Kreften er alltid hvit pga sopp. Når man tar biopsi tar man bare en liten bit av ytre lag av kreftsvulsten slik at man aldri ser hva som er inne i sentrum, som alltid inneholder sopp. Det som er enda mer interesant er at han har kurert alle kreftpasientene med sodiumbikarbonate sprøytet rett på kreftsvulstene og de har forsvunnet i løpet av få dager. Dette stoffet er meget basisk og vil derfor ødelegge vekstvilkårene for sopp og kreft

Så årsaken til kreft kan altså være sopp. Og hva er så årsaken til at sopp utvikler seg ? Jo et surt miljø. Og hvordan får vi en sur ph i kroppen ? Det er det flere årsaker til men for mye syredannende toxiner som med tiden samler seg opp visse steder i kroppen , for mye syredannende mat og drikke samt for lite basiske mineraler til å nøytralisere syreoverskuddet. For lite frisk luft, feilpusting (munnpusting) og innaktivitet. Mangel på viktige næringstofer som er viktig for oksygentransporten, blant annet omega 3 og jern hvor sistnevnte er viktig for blodprosenten. Og til slutt dehydrering. De aller fleste er idag kronisk mildt dehydrerete. Hvis man derimot får nok vann vil celllene øke i størrelse og vannet presser ut toxiske og syredannende  gifter slik at rett ph lettere kan oppnås. De aller fleste kreftpasienter viser seg å være dehydrerte, og få drikker noe særlig vann. De fleste drikker derimot brus, te og kaffe som er dehydrerende.En grunn til at mange blir friske ved å drikke mye vann er at det hjelper cellene til å fjerne syre, men det er som sagt bare en av flere ting som er viktig for at cellene skal inneholde nok oksygen.


http://nl.youtube.com/watch?v=HQuODiMlUsc&feature=related

http://nl.youtube.com/watch?v=ri-C8VvF3Rs&feature=related

Utlogget HeatoN85

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 027
  • Honnør: 218
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 027

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #1 : 25. august 2008, 15:47 »
Interessant dette ja.

Så til saken. Hvordan kan man spise mest mulig basisk, men allikevel kunne innta mye proteiner? Kjøtt, fugl og fisk er vel syredannende som bare det, så der har vi styrketrenende et problem. Av basedannede matvarer så finner vi stort sett frukt og grønt, og det er jo ikke mye å bli stor og sterk av.

Vil man kunne "kompensere" for proteinene man spiser gjennom å spise frukt og grønt ved siden av, og på den måten oppnå en gunstig ph?

Overvektige med duft fra baken, HEI det er oss, fettbomber i draktelaken.

Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #2 : 25. august 2008, 17:33 »
Helt klart at kjøtt er syredannende i motsetning til proteiner fra planteriket. En faktor som også teller her er at animalsk mat inneholder langt større konsentrasjoner av toxiner som kan være meget syredannende for kroppen. Faktisk opptil flere tusen ganger større konsentrasjoner enn i plantekost. Noen grep for å unngå sur ph i kroppscellene

1 Unngå de aller sureste drikkene.  Cola (ph 2,6) kaffe (ph 3,5) brus (ph 5) samt selvfølgelig alkohol.  Unngå også raffinert sukker
   
2 Erstatt endel av kjøttet med plantekost ( belgfrukt sammen med korn er faktisk bedre proteinkilder enn mange tror )

3 Spis sitron som får bukspyttkjertelen til å produsere ekstra med bikarbonate. Dette er et veldig godt hjelpemiddel til å alkalisere kroppen

4 Spis mye råkost ( dette gir basiske mineraler og hindrer også mangel på enzymer som i motsetning til vitaminer ikke overlever varmebehandling. Mange som lever på kokt/stekt mat har enzymmangler og mange funksjoner som er avgjørende for et godt immunforsvar går da i stå

5 Unngå mangel på jern som øker kreftfaren ved at lavere blodprosent gir mindre oksygen til cellene og
   lavere ph

6 Unngå mangel på omega 3 da det er viktig for å få nok oksygen inn i cellene

7 Drikk masse vann ( gjerne med litt sjøsalt som har mye basiske mineraler )og unngå dehydrering da nok vann vil presse ut toxiner og syreoverskudd i cellene

8 Få nok frisk luft og unngå munnpusting ( Vi skal puste med nesen. Munnen har vi for å kunne spise og snakke )

9  Vær aktiv og særlig i form av aerobic trening

10 Sørg for å få minimum 7 timer med kvalitetsøvn

Matens ph er altså bare en av mange faktorer som vil kunne spille inn på kropscellenes ph. Man kan nok ha mulighet til å opprettholde en ok ph verdi selv om man spiser endel kjøtt sålenge man tar hensyn til andre avgjørende faktorer. Men ved mye animalsk mat blir det selvsagt vanskeligere og grunnen til dette er at det i animalske kjøtt er mye toxiner som er syredannende

En annen ting som kan være viktig å nevne er kolesterol. Mange som har høyt kolesterol idag har det pga mye toxiner i kroppen. Leveren begynner derfor (såfremt den er frisk ) og øke kolesterolmengden da kolesterol trengs for å uskadeligjøre toxiner og skadelige mikroorganismer. LDL eller det såkalte dårlige kolesterolet har denne viktige oppgaven. Ved å ta kolesterolsenkende ødelegger man en meget viktig del av kroppens forsvar med det resultat at mer toxiner og skadelige mikroorganismer lagres noe som igjen betyr en lavere ph i cellene. Man ser at folk med veldig lavt kolesterolnivå langt oftere får kreft og infeksjoner enn personer med høyt kolesterol og grunnen til dette er åpenbar. Mange studier viser også nå at høyt kolesterol ikke er en risikofaktor i det hele tatt når det gjelder hjerte og karsykdommer.

Utlogget PhilLynott

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 039
  • Honnør: 173
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 2 039

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #3 : 25. august 2008, 17:43 »
Fin lesing. Honnør for dette! Om det er noe i det, kan jeg ikke bedømme selv, men jeg stoler blindt på deg.
Thin Lizzy!
BP: 128
KB: 150
ML: 180

Utlogget ubertass

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 768
  • Honnør: 106
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 768

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #4 : 25. august 2008, 18:19 »
Trur det hadde fått litt meir publisitet enn ein random video på youtube om det faktisk var reelt.
http://ubertass.blogspot.com
RPE handler om å leve i nuet !
There is nothing worse than aggressive stupidity.

Utlogget Prodigy92

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 450
  • Honnør: 202
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 2 450

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #5 : 25. august 2008, 18:58 »
Men så her er da kuren på kreft? Hvorfor er det ikke mer utbredt? Tongue

Utlogget Stallo

  • .: Eliteutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 292
  • Honnør: 120
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 292

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #6 : 25. august 2008, 19:09 »
De som måtte tro på det pølsevevet V.M kolporterer, kan lese her:

http://www.cancertreatmentwatch.org/reports/simoncini.shtml
"I am not young enough to know everything." - Oscar Wilde (1854-1900)


Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #7 : 25. august 2008, 20:03 »
De som måtte tro på det pølsevevet V.M kolporterer, kan lese her:

http://www.cancertreatmentwatch.org/reports/simoncini.shtml

Takker for informasjonen du kommer med her Stallo. Ser at en av pasientene hvor han jobbet døde få dager etter inntak av sodium bikarbonate. Dette trenger absolutt ikke ha med sodium bikarbonaten å gjøre da vi også snakker om veldig syke mennesker her. Hvis stoffet hadde vært farlig å tilføre og siden han har hatt mange pasienter så burde det vel kanskje vært flere ulykkelige hendelser enn denne ene på et allerede veldig sykt menneske. Han har vel ikke vist dokumentert bevis for at teorien og behandlingen fungerer men det du viser motbeviser det heller ikke. Bare at noen er uenig og mener at det ikke er holdepunkter for at slik behandling hjelper samt er skadelig. Hvor er forresten bevisene på sistnevntes påstander. Har det vært testet på mennesker i særlig grad tidligere og hvor er isåfall studiene på dette. Ikke at de ikke kan ha rett, men greit å se handfaste bevis når noen påstår at ting er pølsevev.

Utlogget Carnivore

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 167
  • Honnør: 323
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 167

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #8 : 25. august 2008, 20:27 »
.

Utlogget Stallo

  • .: Eliteutøver :.
  • ******
  • Innlegg: 292
  • Honnør: 120
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 292

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #9 : 25. august 2008, 20:58 »
For de som ikke gidder å lese hele artikkelen jeg viser til, viser jeg her et ekstrakt. Utover det, har jeg ingen kommentarer.

Sitat
“He calls himself a specialist in diabetes and metabolic diseases, but in 2003, his license to practice medicine was withdrawn, and in 2006 he was convicted by an Italian judge for wrongful death and swindling. This has not stopped him from continuing to provide his controversial treatments, not only in Italy, but apparently also in foreign countries, such as the Netherlands”

“Based on expert reports of two physicians, the Dutch Health Care Inspectorate has concluded that Simoncini's treatment is dangerous and should not be administered.”

“Based on the expert report, the IGZ has first of all reached the conclusion that there are no scientific data that justify the administration of sodium bicarbonate to patients with cancer for other indications than described in the official prescription information. There is no scientific proof whatsoever showing that this therapy cures or can slow its progress.”

“The IGZ concludes that the administration of sodium bicarbonate even has risks for patients with high blood pressure, patients with diseases of lungs, heart, or kidneys and for patients with cancer. This is certainly the case if a number of specific blood levels are not monitored daily before, during and after the treatment. The balance of the body can become completely disturbed when large amounts are administered. In severely ill patients, this may lead to organ damage. In sick people, there is in fact irresponsible health care if this product is administered without monitoring.

Given these risks and because there is no scientific basis for the effectiveness of sodium bicarbonate apart from the registered indications, the IGZ concludes that physicians should not apply this treatment. If physicians administer these despite this warning and/or the IGZ receives reports of cases thereof, the reports will of course be investigated, whereby the aforementioned considerations will play an important role. The IGZ will not hesitate to inform the Disciplinary Medical Board.”
"I am not young enough to know everything." - Oscar Wilde (1854-1900)


Utlogget V.M

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 276
  • Honnør: 49
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 276

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #10 : 25. august 2008, 22:22 »
Jeg er ihvertfall overbevisst om viktigheten av å unngå for sure kropsceller for å unngå alvorlig sykdom. Om det virkelig stemmer at det er sopp som starter kreftutviklingen vet jeg ikke men dette var såpass interesant at jeg måtte skrive om det.

Og til MB7 så mener jeg at du har feil angående kjøtt. Jeg vet at Dag Viljen Polenski med flere mener at vi bør spise mye mer animalsk mat da det er hva vi alltid har spist. Problemet er bare at verden er annerledes nå enn hva den var hos tidligere generasjoner. Nå finnes det mengder med kvikksølv,pcb og andre toxiner feks i fiskekjøtt som ikke var tilstede før. Det finnes i planter også men i veldig små mengder. Men for hver gang en liten fisk spiser planter vil en god del av dette samle seg i vevet, og over tid vil fisken ha mange ganger større konsentrasjoner av toxiner enn i plantene den spiser. Deretter kommer en litt større fisk og spiser småfisker daglig og konsentrasjonen av miljøgifter øker mye i forhold til den lille fisken og enormt i forhold til plantene. Man ser at fisk høyt oppe i næringskjeden vil ha mange tusen ganger høyere konsentrasjoner av miljøgifter enn plantekost. Sånn er det enten man liker det eller ikke, og så er spørsmålet om det da er sunnere og spise plantekost. Personlig er jeg ganske sikker på at å bytte ut kjøtt med vegetarmat er et veldig godt tiltak for å unngå en sur ph.

Hvis man alikevel velger å spise kjøtt og fisk så har man en mulighet til å gjøre dette tryggere. Når man spiser etter stort kjøtt eller fiskemåltid kan man rett før ta litt tilskdd av kull i pulverform. Dette vil binde store mengder toxiner uten å ødelegge næringsverdien. En mulighet er altså å erstatte kjøtt og fiske middagene med belgfrukt noen dager i uken mens man tar litt kull de andre dagene som man spiser store kjøtt eller fiskemåltider. Dette vil gjøre at kroppen får mye mindre toxiner og derved er det uten tvil lettere å holde ph på riktig nivå å unngå sykdom.

Jeg har også alltid vært sikker på at animalske proteiner har en bedre aminosyreprofil enn vegetar proteiner men etter å sett endel studier den senere tid er jeg blitt mer usikker. De viser motsatt av hva jeg har trodd, nemlig at nettoeffekten er bedre ved vegetar enn animalske aminosyrer. På samme måte kan det virke som kalsium fra vegetar gir et langt bedre netto opptak enn hva melkekalsium gir. Det er ihvertfall merkelig at det landet som drikker mest melk i verden,nemlig Norge, samtidig er på verdenstoppen når det gjelder benskjørhet hvis kalsium fra melk skulle være en god kalsiumkilde. Dette har også vist seg i store undersøkelser innad i samme land som blant annet USA  hvor en stor studie over 10 år med hele 72000 sykepleiere viste at jo mer melk som man drakk jo høyere var raten med benskjørhet.
 Smiley


Utlogget Walter

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 22
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 22

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #11 : 25. august 2008, 23:17 »
Veldig interessant dette her. Visste faktisk ikke at det fantes sopp i alle kreftsvulster så der lærte jeg noe nytt. Synes han virket veldig overbevisende og troverdig jeg. Visningen med videokamera på hvordan sodium bikarbonaten fjernet kreften var imponerende. Men det er vel mulighet for manipulasjoner også om man skulle velge å tro det verste om mannen.

Uansett er jeg enig med v.m om at syre/base balansen er det avgjørende for sykdomsutvikling, og ved å opprettholde et basisk miljø så vil hverken sopp eller bakterier kunne føre til kreft
 Wink

Utlogget Prodigy92

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 450
  • Honnør: 202
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 2 450

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #12 : 25. august 2008, 23:21 »
Men så fæle folk var til å avkaste metoden hans? Kreft er jo noe man ikke vet så utrolig mye om angående å kurere, så når noe påstår at man har funnet ut løsningen så virker det som om de avkaster det pga at han har vitenskapelig bevis? Virker litt teit...

Utlogget Explosive

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 101
  • Honnør: 18
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 101

  • It ain`t over `til it`s over!
Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #13 : 25. august 2008, 23:35 »
Mange gode innlegg fra V.M. Spesielt interessant dette med cellens mangel på oksygen... Kan moderne inneklima spille noen rolle her? Vi vet at diverse kunstig isolasjon (glava m.m.) kan øke sjansen for astma og allergi. Videre er det bevist at mye vanndamp i huset over tid kan legge grunnlaget for sopp som slettes ikke er bra å innhallere.. mennesket er ment å være ute i naturen med sunn frisk luft.

jeg tror at kreften skyldes en rekke faktorer, som bl.a. MB7 er inne på. Kanskje er den moderne livsstil på mange måter et tilbakesteg?

Fortsett med gode innlegg, dette var interessant
Citius, Altius, Fortius

Utlogget Carnivore

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 167
  • Honnør: 323
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 167

Sv: Kreftgåten løst, sopp er synderen
« #14 : 26. august 2008, 11:46 »
.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!