Skrevet av Emne: Creepy tanker fra en SM-Pedo  (Lest 1765 ganger)

Utlogget Unknown_Soldier

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 863
  • Honnør: 1248
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 2 863

Sv: Creepy tanker fra en SM-Pedo
« #15 : 04. november 2008, 19:40 »
Enig med Zuul.

Dessuten tror jeg nok at seksuelle avvik av denne arten dreier seg mer om vedkommendes psykiske helse enn at det nødvendigvis er en seksuell legning. Jeg tror at slike besettelser, som f.eks å ha sex med ekstremt unge, bunner ut i det sex alltid handler om, nemlig dominans og underkastelse. Sex handler jo om å enten ta kontroll, eller gi seg hen. Om man tar dama bakifra hardt, eller om hun sitter på deg og river deg i håret , så er jo alltid den ene parten mer eller mindre dominant, og den andre mer eller mindre underkastet.

Om man blir "besatt" av tanken om at ting skal være mer og mer ekstremt, så sirkler man jo inn slike tanker som denne fyren gjør. Bare ta som eksempel da man var 10 år og ronka til ellos-katalogen, eller hjemmet. Noen år seinere fikk man tak i en soft porn film og synes dette var helt villt. Noen år seinere igjen ronka man kanskje til anal, osv osv. Kanskje man fikk en slags fetish for eldre damer ( milfs) eller damer som ser unge ut, gravide, svarte, shemales..( ikke egen erfaring vel og merke) etc.

Så finner man jo ut at man synes mye er sexy, og mye er drøyt, og til slutt finner man kjærligheten og normal sex med ei dame, evnt gutt, om man er gay. Går man IKKE igjennom denne normale utviklingen ender folk ofte opp med å se på folk som bæsjer på hverandre, eller slår hverandre, eller i dette tilfellet veldig unge damer. I den andre enden har man jo de som tenner på grannies f.eks.

Jeg tror i hvert fall at pedofili ofte dreier seg om en slik utvikling. Mangel på nærhet, kanskje litt lavt selvbilde, selvtilitt og dårlig følelsesliv. Han lurer jo dessuten på hvordan vi heterofile kan se på damer hele dagen og ikke gå amok. Vel, det er jo så enkelt som at man A) kommer hjem til dama og puler hu, eller B) tar seg en etterlengtet ronk til det som måtte være det man skulle få tenning på den dagen ( milfs, store tits, 18-åringer, etc)

Nå skal ikke jeg spekulere i hvorfor eller hvordan denne kisen har latt det gå så langt at han ønsker å voldta og drepe 3-år gamle barn. Man kan vel trygt si at det er godt over gjennomsnittet weird, men jeg tror alikevell at det er viktig å huske på at han ER som oss, bare at han ikke har utviklet de (forsvars)mekanismene vi hele tiden bruker for å ikke gi etter for alt mulig som skulle friste oss.

Og som Zuul sier, det har aldri og vil forhåpentligvis aldri bli ulovlig å fantasere om ting, uansett hvor sykt det enn måtte være.
Sa brura

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!