Skrevet av Emne: Effekten av forskjellige mengder protein på proteinsyntesen etter styrketrening  (Lest 18877 ganger)

Utlogget Kengdal

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 237
  • Honnør: 220
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1 237

Det er vell også mer og mer forskning som tyder på at mengden leucine er den mest avgjørende faktoren på proteinsyntesen. Jeg mener at det var 4-5 gram som trengtes for å aktivisere den "maksimalt".
Passion trumps fucking everything!

Utlogget sportacus

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 117
  • Honnør: 6
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 117

  • Temet Nosce
Sitat
tøys.etter tung trening suger kroppen til seg næring som en svamp.50 til 100 g er passe

Hvis du mener proteiner tenker jeg at dette kan betraktes som stor mengde for de av oss som spiser mat og ikke pulver... Ca 500 gr kylling filet for ca 100 gr protein

Utlogget Tor Andre

  • Superavhengig
  • ******
  • Innlegg: 1 204
  • Honnør: 162
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 204

  • Squat til'you puke!
tøys.etter tung trening suger kroppen til seg næring som en svamp.50 til 100 g er passe.

Hvorfor kan ikke alle forstå noe så enkelt som dette?

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!