Skrevet av Emne: Protein-is  (Lest 6240 ganger)

Utlogget Neighborhood #2 (Laïka)

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 371
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 371

Protein-is
« : 14. mars 2009, 14:14 »
Til dere som har lyst på is, men samtidig prøver å leve sunt, kan jeg anbefale en hjemmelaget protein-is.

Oppskriften er som følger:

Bland en mager type naturell yoghurt med proteinpulver, og ha deretter skåla i fryseren i ca. 4 timer. Hvor mye yoghurt/proteinpulver du skal bruke er opp til deg selv.

Voila! Din egen protein-is! Grin
Min teknoblogg: www.teknoweb.no

Utlogget Izidorx

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 43
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 43

Sv: Protein-is
« #1 : 18. mars 2009, 21:10 »
Nice, skal testes. Det blir smak/søtt nok altså?

Utlogget Neighborhood #2 (Laïka)

  • Erfaren bruker
  • ****
  • Innlegg: 371
  • Honnør: 17
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 371

Sv: Protein-is
« #2 : 18. mars 2009, 21:59 »
Jepp, men langt ifra like søtt som vanlig is selvfølgelig.
Min teknoblogg: www.teknoweb.no

Utlogget Anatas

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 147
  • Honnør: 11
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 147

Sv: Protein-is
« #3 : 23. mars 2009, 23:40 »
Hmm... Skal se å teste det Tongue
Hørtes spessielt ut Tongue

Men er sikkert godt  Wink

Utlogget Snillefart

  • Forumavhengig
  • ******
  • Innlegg: 694
  • Honnør: 45
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 694

Sv: Protein-is
« #4 : 24. mars 2009, 00:06 »
Njja, du kan jo også bruke mager kesam og slenge oppi noen egg,bær, sjokoladebiter, o'boy kjør det i stavmikser/blender, så i fryser'n.

For å lage is er det best med ismaskin for at den ikke skal krystalliseres, du kan også røre rundt hver time, men det blir ikke det samme.

Hilsen en med ''doktorgrad'' i iskrem. 

Utlogget Anatas

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 147
  • Honnør: 11
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 147

Sv: Protein-is
« #5 : 24. mars 2009, 21:17 »
Njja, du kan jo også bruke mager kesam og slenge oppi noen egg,bær, sjokoladebiter, o'boy kjør det i stavmikser/blender, så i fryser'n.

For å lage is er det best med ismaskin for at den ikke skal krystalliseres, du kan også røre rundt hver time, men det blir ikke det samme.

Hilsen en med ''doktorgrad'' i iskrem. 

Oooo!
Hørtes spennende ut! ^^
Laget is en gang, husker jeg... på ungdomskolen for lenge siden...

Utlogget vgar

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 138
  • Honnør: 12
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 138

Sv: Protein-is
« #6 : 29. juni 2009, 15:28 »
Njja, du kan jo også bruke mager kesam og slenge oppi noen egg,bær, sjokoladebiter, o'boy kjør det i stavmikser/blender, så i fryser'n.

For å lage is er det best med ismaskin for at den ikke skal krystalliseres, du kan også røre rundt hver time, men det blir ikke det samme.

Hilsen en med ''doktorgrad'' i iskrem. 

Wow, skal lett prøves i sommer!:D takk for godt tips!:)
>.<
- Work hard or don't work at all..

Vgar goes Snekker Andersen; http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=87149.msg1264656;topicseen#new

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!