Skrevet av Emne: Betennelser en fellesnevner for dagens livstilsykdommer ?  (Lest 9829 ganger)

Utlogget StigR

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 117
  • Honnør: 1
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 117

Her kommer det litt om hvordan unngå disse sykdommene.

Steinalderkost/Lavkarbokost/Høyfettkost/optimal ernæring

Du spiser god, feit mat og så mye som du vil. Du skal spise når du er sulten (1-3g/dag). Feit mat blir du mett av, så det begrenser seg hvor mye du spiser. Feit mat øker forbrenninga di. Karbohydrater stopper/demper forbrenninga di. Også fører karbohydrater til de fleste helseproblemer vi har. Dette kosthold sørger for at blodsukkeret holder seg jevnt gjennom hele dagen.

Det er mye du skal unngå, men etter kort tid savner du det ikke! Du vil snart oppleve at søtbehovet blir borte eller sterkt redusert. Ikke "skei ut" i starten, det tåles bedre om noen uker.


Unngå følgende matvarer (karbobomber):
Sukker, alle stivelsesholdige produkter (potet, pasta, kornprodukter, brød, knekkebrød, flatbrød, gjær, bakverk, potetmospulver, pulvergryter). Frukt, tørket frukt, kompotter. Grønnsaker som vokser under jorden, mais, erter, bønner. Alle typer søte matvarer, kaker, kjeks, godteri og drikker. Pizzabunn, hamburger-og pølsebrød. Kakaopulver, lettremulade, syltetøy, brunost, honning (fint legemiddel på sår). Bruk lite salt. Lettprodukter (kunstig søtt oppfattes som sukker av hjernen og produksjon og utskillelse av insulin settes i gang).

Gode, tillatte matvarer:
Egg (3-5 pr dag), fløte, sæterrømme. Ekte meierismør, kokosfett, Udo`s Choice. Fisk, skalldyr, fettrikt kjøtt (ribbe, koteletter, pølser, pateer, kjøttpudding, blodpudding, and/gås), fisk, skalldyr. Blomkål, broccoli, spinat, kantareller. fett bacon. kjøttpålegg, fete oster. Majones, krydder. Litt nøtter. Litt bær.

Drikkevarer uten sukker:
Vi trenger ikke annen drikke enn vann. Kan variere med litt sitron i.
Te uten søtt. Kaffe, gjerne med fløte. Rødvin er greit (anbefalt tørr). IKKE PILS eller andre drikker med mye sukker.

Kosttilskudd:
Spektro av merket Solary anbefales (Helsekostforretning).
Uansett hvilket kosthold man følger anbefales kosttilskudd.

Søtt:
Bjørke Søt anbefales hvis du "trenger" søtt i teen, søtt i kremen og lignende.
(Man trenger bare ørlite. Selges på Helsekostforretninger.)

Om kokosfett:
ca. 92 % mettede fettsyrer. Dreper/hemmer virus, sopp, bakterier, parasitter. Motvirker hjerte-og karsykdommer, øker ikke LDL. Reduserer kreftrisikoen, gir mindre rynker og hudkreft. Motvirker diabetes, gir jevnt blodsukker/mindre insulin. Gir mindre energi enn andre fettkilder (fører til vekttap). Harskner ikke/egnet til steking. Motvirker beinskjørhet. Brukt tradisjonelt i årtusnener.


Steinalderkost/Lavkarbokost/Høyfett/optilmal ernæring

I steinalderen fantes ikke kumelk, korn, kornprodukter, bordsalt, hvitt sukker, poteter, radioaktiv mat, syntetiske tilsetningsstoffer.
Industrialisert kosthold med stivelse, sukker, brød, alkohol og lite protein/fett fører til liten motstand ovenfor infeksjoner, hjerte-og karsykdommer, kreft med mer.
Kosthold med fisk, kjøtt og minimalt inntak av karbohydrater fører til stor motstand ovenfor infeksjonssykdommer.

Karbohydrater gir 50-70% av matens energi, mot 2-20%. I Norge inntar vi ca 40-45 kg/innbygger/pr år.
Mål;Redusere sukkerinntaket til maksimalt 5-6 kg/innbygger/pr år.
Sukkerspising er nytt fenomen (i evolusjonær sammen heng) som vi er dårlig genetisk tilpasset. Sukker er årsak til de fleste helseproblemer. Sukker "tømmer" kroppen/hjernen for vitaminer og mineraler!
Sukker påvirker sinntilstand; bedre humør på kort sikt (pga økt serotonin), men dårligere på lang sikt. Kan forverre mental ustabilitet ved å tømme hjernen for sentrale næringsstoffer (vitaminer, mineraler), kan utløse psykoser, kan bidra til depresjon, kan bidra til affektiv vold, sammenheng med alkohol-/narkotikamisbruk, bidrar til ADHD.

Sukker kan utløse hurtig blodsukkerfall. LKavt/høyt blodsukker svekker immunforsvaret. Man kan bli avhening av sukker på linje med avheninghet av morfin og nikotin. Man blir lettere avhengig av nikoton, alkohol og narkotika hvis man er i biokjemisk ubalanse. Vil du tilegne deg mer kunnskap kan du kjøpe boken "Sukker- en snikende fare" av Dag Viljen Poleszynski og Iver Mysterud

Ernæringsproblemer med korn da korn mangler flere essensielle næringsstoffer og inneholder farlige muggsoppgifter (ergot, fusarium, oosporein). Mennesket mangler evnen til å nøytralisere forsvarskjemikaler og antibeitestoffer i korn. Overgangen fra jakt/sanking til jordbruk ga dårligere helse. Mennesket er genetisk dårlig tilpasset store mengder karbohydrater fra korn. steinalderkost vil redusere forekomsten av overvekt, diabetes, hjert-og karsykdommer, kreft, en rekke autoimminsykdommer, atferdsproblemer, mentale lidelser.

Høyfettkosthold- menneskets naturlige valg??
det er utført langtidsstudier med fett og protein;fordeling 15-25% protein, 75-85 % fett og 1-2 % karbohydrater. Mild ketose, normal mage-tarmfunksjon, noe økt kolesterol (KA), nomalt BT, normal nyrefunksjon, vektnedgang. Mennekset kan leve kun på animalsk mat. Kjøttdiett tåles godt hvis den inneholder nokk fett. For mye protein gir appetittløshet, kvalme, diare. Proteinandelen kan godt ligge under 30 %. Påstanden om at fett legger seg på innsiden av årene er feil. Det er karbohydrater som stilulerer til blandt annet hjerteinfarkt.

Bedre blodverdier av et kosthold med 75 % fett og minimalt med karbohydrater! Høyt systolisk blodtrykk, som er en kjnet risikofaktor for hjertesykdom, minsker når pasientene blir satt på en diett med lite karbohydrat. Et fettrikt kosthold kan helbrede mage-og tarmsykdommer. Kolestroler vi avhengige av for å kunne leve. Funksjonen er å styre hormoner vi produserer selv kolestrol, denne reduseres når vi inntar kolestrol. Kolestrolinntaket var generelt høyere i steinalderen enn hva det er i dag.

Spis mer Omega 3 fettsyrer! Virker betennelsesdempende, mens omega 6 virker betennelsefremmende.

Virkninger av kosthold med lite karbohydrat (20-60 g)
Forskyver energistoffskiftet fra karbohydrater til fett. Stabilserer blodsukkeret på (lavt) normalt nivå. Fremmer ernæringsbasert ketose. Stanser sult etter søtsaker ved avholdenhet. fjerner allergisk avheninghet av glutenholdige kornsorter, soya osv, og gir bedre tarmfunksjon (motvirker Candida). Gir raske resultater i form av tapt kroppsfett. Holder en mer våken (unngår lavt blodsukker). Hundrevis av studier dokumneterer gode effekter av kosthold med lite karbohydrat/mye fett/protein.

Optimal ernaæring, Jan Kwasniewski,polsk lege f 1937, utviklet "optimal ernæring" tidlig på 12960-tallet. Mye fett (særlig mettet fett) er best for vår helse.Mettede fettsyrer trengs for å frigjøre en del mineraler, gir metthet og øker forbrenninga. Kun 40-60 karbohydrat/dag (helst glukose). Lavere energibehov 75-80 % av eneergien kommer fra fett.

Kilde er Bailine. Håper dette komme til nytte!

Utlogget Coincidence theorist

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 237
  • Honnør: 51
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 237

1) What is the origin of cancer or where does cancer begin? Cancerous tissue, above all other consequences of choice, has countless secondary causes. But even for a cancerous condition there is only ONE PRIME ORIGIN and CAUSE. I have simply summarized this origin and cause of cancerous tissue in a few words. The prime origin and cause of cancerous tissue is the over-acidification of the blood then the tissues due to lifestyle and dietary choices. A cancerous tissue begins with our choices of what we eat, what we drink, what we think and how we live. Cancer is a liquid and this liquid is a toxic waste product of metabolism or energy consumption.

In 1966, Dr. Otto Warburg, who won the Nobel Prize in Medicine in 1931 for his discovery of the cause of cancer delivered a lecture at an annual meeting of Nobelists at Lindau, Germany. In his speech he described the primal cause of cancer as follows: "The prime cause of cancer is the replacement of the respiration of oxygen in normal body cells by a fermentation of sugar. All normal body cells meet their energy needs by respiration of oxygen, whereas cancer cells meet their energy needs in great part by fermentation. All normal body cells are thus obligate aerobes, whereas all cancer cells are partial anaerobes. From the standpoint of the physics and chemistry of life this difference between nomal and cancer cells is so great that one can scarely picture a greater difference. Oxygen gas, the donor of energy in plants and animals is dethroned in the cancer cells and replaced by an energy yielding reaction of the lowest living forms. namely, a fermentation of glucose."

The following is a summary of understanding cancerous tissues: Cancer is not a cell but a poisonous acidic liquid. A cancer cell, is a cell that has been spoiled or poisoned by metabolic or gastrointestinal acids.

A tumor is the body's protective mechanism to encapsulate spoiled or poisoned cells from excess acid that has not been properly eliminated through urination, perspiration, defecation or respiration. The tumor is the body's solution to protect healthy cells and tissues. Cancer is a systemic acidic condition that settles at the weakest parts of the body -not a localized problem that metastases. Metastases is localized acids spoiling other cells much like a rotten apple spoiling a bushel of healthy apples. There is no such thing as a cancer cell. A cancer cell was once a healthy cell that has been spoiled from acid. The tumor is not the problem but the solution to protect healthy cells and tissues from being spoiled from other rotting cells and tissues. The only solution to the acidic liquids that poison body cells causing the affect that medical savants call cancer is to alkalize and energize the body.

In conclusion, the human body is alkaline by design and acidic by function! If we desire a healthy body we must maintain that alkaline design.

2) Does diet and lifestyle have anything to do with cancer? Absolutely! Cancer is not something we get it is something we do as a consequence of daily choice of what we eat, what we drink, what we think and how we live. We either have an alkaline lifestyle and diet and enjoy a fit and healthy body or we have an acidic lifestyle and diet and experience the aches, pains and suffering from metabolic acids. The former US Surgeon General, C. Everett Koop, had this to say about diet: "YOUR CHOICE OF DIET CAN INFLUENCE YOUR LONG TERM HEALTH PROSPECTS MORE THAN ANY OTHER ACTION YOU MIGHT TAKE."

3) If cancer is preventable how do we prevent it? I have said many times that the cure for cancerous tissue will not be found in its treatment but in its prevention. That prevention can only be obtained by making healthier lifestyle and dietary choices. A cancerous condition is the consequence of choice. For example, if you want to reduce your risk for cancereous tissue of the lung by 100%, then stop smoking and stop associating or working around people that do smoke. Secondary smoke is just as acidic and damaging to the lung tissue. If don't want a cancerous liver then stop drinking alcohol and carbonated drinks. If you don't want a cancerous pancreas then stop eating the acid sugar. If you don't want a cancerous bowel then stop eating protein. It is that simple.

The following are a few research studies from around the world that substantiate my own findings:

Study: Human study at Harbin Medical College in China Results: CABBAGE was the most important single food in reducing the risk of stomach cancer.

Study: Italian study on Smokers Results: Smokers who consumed GREEN LEAFY and other VEGETABLES had a THREE FOLD REDUCTION in their risk of lung cancer with smokers who rarely ate vegetables.

Study: Hebel Cancer Institute in China Results: GARLIC, ONION AND TOMATO had the ability to INHIBIT the CELL MUTATION caused by common chemotherapeutic drugs... this is based on conclusive evidence that chemotherapy drugs cause cell mutations and lead to other types of cancers later in life.

Study: Mayo Clinic Results: Cancer patients receiving radiation therapy can benefit dramatically from optimal VEGETABLE based diets.

Study: University of Athens School of Medicine in Greece Results: Women who consumed the LOWEST level of vegetables had 10 TIMES the rate of BREAST CANCER compared to women consuming the HIGHEST level of vegetables.

Study: Human study in Australia Results: Consumption of CABBAGE, CARROTS AND GREEN LEAFY VEGETABLES substantial protection against COLON CANCER.

Study: Aichi Cancer Institute of Japan Results: Eating VEGETABLES reduced the risk of CERVICAL and BREAST CANCER in women.

Study: Cancer Control Agency of British Columbia Results: Eating VEGETABLES dramatically reduced incidence of BREAST CANCER.

4) If I have cancer, such as colon, lung, or prostate cancer can I reverse it naturally? The answer to this question is absolutely! Once you understand the cause of ALL cancerous tissues as latent tissue acidosis you can then begin the process of reversing, regenerating and preventing the consequences of acidic choices by making healthier alkaline choices. The protocol for a healthier and energetic body, free from all sickness and dis-ease, is found in Chapter Eleven of our latest book, "The pH Miracle for Weight Loss." In closing, I would like to share with you my vision of medicine in the 21st century. My vision of the relative purpose of medicine is to include prevention of illness and promotion of health and fitness rather than focusing all our attention on the diagnosis and treatment of disease. I believe the ultimate purpose of medicine is to help people discover something fundamental within themselves. And that is the awareness that the true source of well-being, joy, and contentment that we all seek lies within one's mind and heart - the emotions and the spirit - not in the physical world. This is important, so we can all begin to be freed from the process of grasping for happiness in this physical world. To support this approach, I believe we must begin to embrace a more spiritual vision of ourselves and of humanity as a whole. While providing great love, care and attention to the physical body, medicine can then and only then can we help people discover the nonphysical, spiritual dimensions of themselves. When this happens, we can all live and work with less f ear, stress, grasping to preserve the physical body at all costs - we can truly be free.
\\\\\\\"If many people believe that something is true most of us never second guess and automatically accept it as the truth\\\\\\\"

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!