Skrevet av Emne: Nytt fotballag!  (Lest 1189 ganger)

Utlogget CaDi

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 16
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 16

Nytt fotballag!
« : 11. mai 2009, 22:09 »
Er du fra Rogaland og føler du har en Tippeligaspiller i magen? Du har bare ikke fått sjansen. Eller kanskje du har en 4. divisjonsspiller i magen og vil slippe løs potensialet ditt? Vel, dette er kanskje muligheten din.

Dette er en idé jeg og en kompis har gnagd på i et par dager. Vi ønsker å starte vårt eget fotballag, og gå inn i den nederste divisjonen (Er det 8. eller noe sånt?) til neste sesong. Det er selvfølgelig MYE informasjon som trengs, og vi har planer om å ringe NFF for å høre hva som kreves. Lisensen ligger antageligvis på rundt 2000 kroner (kanskje mindre), så det økonomiske ser ikke ut til å bli et kjempeproblem, selv om vi må skaffe drakter og lignende også. Men for et helt lag er dette småtteri, spesielt når det sikkert er mulig å få noe økonomisk støtte.

Men. Før denne ideen skal videreutvikles må vi finne ut om det i det hele tatt er mulig å få tak i nok spillere. For et lag trengs det antageligvis 20 spillere, kanskje mer. Så, høres dette interessant ut? Vi har ingen ”aldersgrenser”, men det foretrekkes selvfølgelig at du i det minste har fylt 15. Noe tak oppover ser jeg ingen grunn til å sette, det kommer jo bare an på formen og det kjenner du best selv! Vi to med ideen er forholdsvis begge 17 år (92-årgang).

Hvis det virker interessant, og du er fra Rogaland (treningsområde vil antageligvis være i nærheten av Sandnes), så send en PM eller e-post. Adressen er ca2dirdal@hotmail.com

PS. Skulle du sitte med informasjon eller andre ting som kan være behjelpelige sier vi selvfølgelig takk til det også!:)

PS. Kjenner du andre som kan være interesserte, TIPS DEM!

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!