Nå skal jeg endelig begynne skikkelig.. så jeg kunne tenke meg litt feedback på dietten jeg driver og følger.
Er liksom litt lat på det der med å regne ut alt mulig i kalorier og sånt, men jeg har ikke bedt noen gjøre det for meg - bare svar om det ser greit ut, hva som burde forandres etc.
Jeg er 17 år, ca. 170 høy og veier 49 - 52 kilo litt avhengig av dagsformen. Jeg har ikke målt fettprosenten min, men det er jo bare et tall, faktum er at jeg nesten ser anorektisk ut så jeg er ikke redd for å legge på meg litt fett hvis jeg skulle klare det. Regner med at jeg er en såkalt ectomorph.
7-8 tida, frokost: Vanligvis en stor bolle müsli med H-melk, det går vel ca 3 dl h-melk og jeg bruker lite melk i forhold til müslien. Også steker jeg en boks tunfisk med to egg og en skje hvetemel i steikepanna. Kaffe og et stort glass rein appelsinjuice.
10-tida, mellommåltid: typisk fire smørbrød; grovbrød, det går ca. 2 bokser tunfisk på fire smørbrød, to teskjeer cottage cheese per smørbrød og noen skiver norvegia. Liker ikke for mye vanlig gulost så jeg sper på med cottage cheese i stedet.
12-13 tida, lunsj med far: en ciabatta med masse salat, en hel tomat oppå, to skiver frokostskinke og tre-fire skiver gulost.
16:00 - pasta lagd på en boks grovhakka tomater, 4 desiliter tagliatelle eller pastarør, to-tre egg, litt krydder og sånt.
mellom 18:00-20:00 en gang - middag. Her gir jeg meg ingen retningslinjer, jeg bor hjemme og eter det som står på bordet hvis det ikke er min tur til å lage middag. Vi spiser middag jævlig seint, jeg pleier bare å ta en gainer fra proteinfabrikken hvis det drøyer for lenge.
22:00 tunfisk og egg igjen, samme som til frokost men uten müslien ved siden av altså.
23:00-24:00 - før jeg legger meg tar jeg tre toppede spiseskjeer whey tech fra proteinfabrikken i 3 dl. hel-melk.
På treningsdager har jeg med gainer til å fylle på med rett etter økta. Noen ganger koster jeg på meg noe helt perverst, protein-iskrem; kremfløte med tre ss. whey tech uti, som jeg pisker til det er stivt som bare juling og setter i kjøleskapet to-tre timer. Selvfølgelig fullt av fett.
Men det er jo så godt? Jeg spiser vanligvis dette hvis folka mine har dessert.
Glad for tilbakemelding, råd og vink. Som dere ser så har jeg prøvd å få lite karbo seint på dagen og litt mere på begynnelsen(müslien min har nesten 70 karb. pr 100 g. vare, tror jeg, og det er jo en del karbo i pasta og ciabatta også). Veit ikke om dette er riktig, jeg forstår det liksom sånn?