Skrevet av Emne: Litt forvirrende  (Lest 1001 ganger)

Utlogget .:P-Nutz:.

  • Skravlekopp
  • ******
  • Innlegg: 1 686
  • Honnør: 76
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 1 686

Litt forvirrende
« : 26. mars 2004, 11:36 »
Leste på iform.no at kylingbryst har 23,1g protein pr 100g. Men så leste jeg i Muscle & Fitness at kyllingbryst uten skinn hvor alt synlig er skåret bort inneholder rundt 30g...

Noen som har noen formening_
Life is so much easier when you just don't give a f#~%!

Utlogget reidar

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 464
  • Honnør: 20
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 464

SV: Litt forvirrende
« #1 : 26. mars 2004, 14:54 »
For det første går jo proteinprosenten opp når man fjerner skinn som har mye fett.
For det andre kan det være forskjeller på fordelingen av næringsemner på mat fra forskjellige land. Derfor er nok det mest korrekte å forholde seg til de tall som blir oppgitt her til lands. I matvaretabellen fra 1995 står det at kylling brystfilet har 23,2% protein og 0,6% fett.

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!