Skrevet av Emne: Senebetennelse i arm  (Lest 1278 ganger)

Utlogget Eiriksen

  • Nykomling
  • *
  • Innlegg: 1
  • Honnør: 0
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 1

Senebetennelse i arm
« : 18. august 2009, 22:38 »
Hei,

Jeg fikk vondt i rygg i mai etter å ha gått 19 år, hvorav jeg har vært aktiv fremfor pcen i 10 av disse, uten smerter overhodet der. En uke etter dette, omkring, fikk jeg det jeg tror er senebetennelse i triceps (antar det korrelerer med den vonde ryggen, men hvem vet). Ryggen ble "frisk" etter hvile, mens jeg lot venstrehånda stå for datamusaktivitene for å avlaste høyrehånda (holdt den egentlig ganske passiv lenge - ikke bra?).

Jeg har blitt mye bedre i armen, men jeg kjenner det fremdeles. Fikk også veldig vondt i ryggen igjen i sommer, og etter insistering fra min mor gikk jeg til akupunkter for både rygg og armer. Ryggen ble bedre igjen, men det kan være et sammentreff. Armen er som før.

Min "teori" er at jeg har for svake sener, og at det egentlig ikke er en "senebetennelse" (ja, jeg vet at begrepet egentlig er feilaktig, da sener ikke kan bli betente). Derfor vil jeg forsøke å styrke disse ved styrketrening, og det er her jeg trenger hjelp.

Jeg har kjøpt en manualkoffert à 12.5kg, men jeg aner ikke hvordan jeg skal begynne. Siden jeg aldri har løftet, og har vondt i armen fra før, vil jeg tro mange, men lette repetisjoner er best? Og at det er styrke, og ikke utholdenhetstrening som er tingen?

I tillegg har jeg kjøpt et hoppetau, en treningsstrikk, også tar jeg 20 push-ups hver morgen. Jeg har lyst til å gå til en fysioterapeut for å få anbefalinger til øvelser, men vet ikke om dette er lurt.

Noen innspill?
Vil uansett ikke tro at litt styrketrening er dumt for meg. Må bli kvitt dette, da jeg ser for meg en karriere innen data, og skal begynne å studere informatikk i morgen.. hehe..

Det skal sies at jeg kan bevege armen i alle retninger osv uten at det gjør mer vondt.

Takk for svar. Smiley

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!