Skrevet av Emne: The Obama Deception !!!  (Lest 2999 ganger)

Utlogget Rulatoren

 • Treningsnarkoman
 • *******
 • Innlegg: 2 361
 • Honnør: 910
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 2 361

Sv: The Obama Deception !!!
« #15 : 08. august 2009, 11:17 »
Hva er poenget med å henge opp slike postere? Annonsere at en er i mot sosialisme? I så fall burde en vel la være å stemme på de mest åpenbare sosialistiske partiene på hjemmebane til høsten som en begynnelse?

Det snakkes veldig mye om banker borte i USA og hvordan en tar fra produktive mennesker for å redde uproduktive mennesker. Jeg er en av dem som absolutt synes at markeder bør få lov å kanibalisere selskaper som er blitt kjørt på ræv, fremfor å subsidiere udugelige idioter til fortsatt drift. Nå kan en ikke redde alt som går over ende heller ... og det er et øvre tak på hvor mange statsobligasjoner en kan pumpe ut i markedet innenfor et kort tidsrom for å finansiere gildet.

Vi har ingen finanskrise og vi har heller ikke hatt noen finanskrise. Det at bankene nå har store problemer, i praksis er insolvent og i det hele og det store virker å holde hodet over vannet vha kreativ regnskapsføring er en konsekvens, ikke en årsak. Vi har ingen finanskrise, men vi har derimot en gigantisk konsumentkrise.

Jasså gitt.  Kan du forklare oss hvorfor det har gått sånn som det har gått med de islandske bankene og med hele Islands økonomi?  Dersom du virkelig tror at det ikke finnes noen finanskrise, så bør den forklaringen din være både kreativ og imponerende.
Styrkeløfter på klubbnivå tidlig på nittitallet.
Løpt to og en halv maraton.
Syklet Trondheim-Oslo en gang.
Fleksnes' edlere deler har ifølge hans eget utsagn vokst ut igjen etter at de falt av og eksploderte 7. Mars 2011.
Utskjellingstråden del 3: http://utskjellingstraaden3.blogspot.com

Utlogget Quadriceps

 • Leieboer
 • *****
 • Innlegg: 554
 • Honnør: 422
 • Utlogget Utlogget

 • Kjønn: Mann
 • Innlegg: 554

 • Do or do not. There is no try!
Sv: The Obama Deception !!!
« #16 : 07. november 2009, 18:02 »
Jasså gitt.  Kan du forklare oss hvorfor det har gått sånn som det har gått med de islandske bankene og med hele Islands økonomi?  Dersom du virkelig tror at det ikke finnes noen finanskrise, så bør den forklaringen din være både kreativ og imponerende.

Denne har visst unsluppet min oppmerksomhet av en eller annen grunn. I allefall ...

At privatpersoner, banker, eller sågar nasjoner havner i et økonomisk uføre er ikke noe tegn på noen finanskrise. Hva tror du vi mangler? Penger (som det i utgangspunktet kan genereres uendelig mye av)? Eller et tilstrekkelig antall solvente kunder (konsumenter) som ønsker/evner å etterspørre de samme pengene (kreditt)?

Enhver moderne økonomi i dag er kredittbasert. Disse kan sammenlignes med bobler som blåses opp til sitt maksimale potensial (økonomiens samlede evne til å konsumere/absorbere kreditt), før pendelen snur tilbake og manifesterer seg i form av redusert etterspørsel etter gjeld, redusert etterspørsel etter varer og tjenester, redusert sysselsetting, konkurser (privatpersoner og bedrifter som defaulter på sin gjeld) ... og i verste fall krig / sosial uro. Når "gammel moro" er ryddet opp i, kan en starte på nytt.

Det er mye snakk om "grønne skudd", at vi ser enden på resesjonen, at nå går det fremover igjen osv ... Så langt har en globalt prøvd å fylle igjen tomrommet etter en sterkt redusert etterspørsel av kreditt fra privatkonsumenter via diverse "hjelpepakker". Dette er litt som å plassere økonomien i respirator. Her har en kjøpt seg noen måneders pusterom. Men hva tror du skjer videre?

A) Er det tegn til at pasienten vil klare å puste på egen hånd om vi kobler fra? (Aka, hva er mulighetene for en tilstrekkelig grad av kredittvekst som primært er drevet av private konsumenter?).

... eller ...

B) Vil opphør av offentlig gjeldsvekst/forbruk avdekke en konsumentbase som er i like dårlig stand som før en intervenerte med "hjelpepakker" ... eller som i realiteten hurtig har forverret seg?
Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!