Skrevet av Emne: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden  (Lest 738525 ganger)

Utlogget Mathisen92

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 242
  • Honnør: 4
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 242

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2850 : 23. mars 2011, 13:44 »
??

http://sv.wikipedia.org/wiki/Kvarg
http://sv.wikipedia.org/wiki/Kesella

Vel å merke spiser jeg "lettkvarg" per 100g : 13g proteiner, 3,5g karbohydrater, 1g fett

Utlogget Oda

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 083
  • Honnør: 199
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 2 083

  • Webern
Min Logg
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=104919.0

Søsters Blogg
Trening, bodyfitness og fordommer
http://www.kriweb.no/

Utlogget Mathisen92

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 242
  • Honnør: 4
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 242

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2852 : 23. mars 2011, 13:49 »
Svensk kesam Wink

nei, er faktisk ikke kesam. men de er veldig like.

"Kvarg er en surmelksost koagulert med melkesyrebakterier. Den er forskjellig fra kesam, som er en ferskost laget av søt melk koagulert med løpe. De to ferskostene ligner hverandre, men kvarg har en mer kornaktig konsistens og mer syrlig smak" wikipedia

Utlogget treningssnabben

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 624
  • Honnør: 45
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 624

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2853 : 23. mars 2011, 16:18 »
nei, er faktisk ikke kesam. men de er veldig like.

"Kvarg er en surmelksost koagulert med melkesyrebakterier. Den er forskjellig fra kesam, som er en ferskost laget av søt melk koagulert med løpe. De to ferskostene ligner hverandre, men kvarg har en mer kornaktig konsistens og mer syrlig smak" wikipedia

Vi sier svensk kesam vi Smiley)

Utlogget Oda

  • Treningsnarkoman
  • *******
  • Innlegg: 2 083
  • Honnør: 199
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 2 083

  • Webern
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2854 : 23. mars 2011, 16:30 »
nei, er faktisk ikke kesam. men de er veldig like.

"Kvarg er en surmelksost koagulert med melkesyrebakterier. Den er forskjellig fra kesam, som er en ferskost laget av søt melk koagulert med løpe. De to ferskostene ligner hverandre, men kvarg har en mer kornaktig konsistens og mer syrlig smak" wikipedia
Jeg vet det Smiley
Var bare for å hjelpe han å forstå hva det er
Min Logg
http://www.treningsforum.no/forum/index.php?topic=104919.0

Søsters Blogg
Trening, bodyfitness og fordommer
http://www.kriweb.no/

Utlogget treningssnabben

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 624
  • Honnør: 45
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 624

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2855 : 23. mars 2011, 16:45 »
Jeg vet det Smiley
Var bare for å hjelpe han å forstå hva det er

Bra du tar vare på oss her på forumet Smiley

Utlogget Mathisen92

  • Aktivt medlem
  • ***
  • Innlegg: 242
  • Honnør: 4
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 242

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2856 : 23. mars 2011, 16:54 »
Jeg vet det Smiley
Var bare for å hjelpe han å forstå hva det er

åja, skjønner.
Bare påpekte det da jeg personlig syns smaken er ganske forskjellig Wink

Utlogget henkke

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 60
  • Honnør: 3
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 60

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2857 : 23. mars 2011, 16:55 »
Akkurat nå sitter jeg og spiser en boks med cottage cheese og en appelsin Smiley digg!
20 år - 191 høy, 100 kg

Makser: alt er løftet raw!
Benkpress: 120 kg
Markløft: 205 kg
Knebøy: 175 kg

Utlogget henrikhardcoar

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 250
  • Honnør: 402
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 250

  • Er for tiden chubby for siste gang
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2858 : 23. mars 2011, 17:15 »
Følte meg litt jentete i dag, fornøyd med resulatet:
Litt dolmio
2x tacolomper
1/2 boks mais
Sjamingjång etter dagsform
100g ost
200g kylling

Litt skjev ost:dolmio ratio, men var veldig godt

4 sånne, så har man en bra fastbreaker til fridagene på IF:


(hadde deiligere bilder med stearinlys og greier, men de forsvant, og nå er det spist opp, så det får greie seg med dette)

Utlogget treningssnabben

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 624
  • Honnør: 45
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 624

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2859 : 23. mars 2011, 17:20 »
Følte meg litt jentete i dag, fornøyd med resulatet:
Litt dolmio
2x tacolomper
1/2 boks mais
Sjamingjång etter dagsform
100g ost
200g kylling

Litt skjev ost:dolmio ratio, men var veldig godt

4 sånne, så har man en bra fastbreaker til fridagene på IF:


(hadde deiligere bilder med stearinlys og greier, men de forsvant, og nå er det spist opp, så det får greie seg med dette)

Godt? Smiley ser jo ikke værst ut! du steker kyllingbitene først, yea?

Utlogget Zippo

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 626
  • Honnør: 70
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 626

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2860 : 23. mars 2011, 17:29 »
Proteinkake med proteinglasur.
"Don't drink and bake." - Arnold Schwarzenegger

Utlogget henrikhardcoar

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 250
  • Honnør: 402
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 250

  • Er for tiden chubby for siste gang
Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2861 : 23. mars 2011, 17:36 »
Godt? Smiley ser jo ikke værst ut! du steker kyllingbitene først, yea?
Overraskende godt! Var litt skeptisk til tacolefser, siden jeg ikke kunne ha like mye fyll som jeg pleier på "ordentlig" pizza. Steker kylling bare sånn at kjøttet ikke er rosa lenger, så slenger jeg det i hybelkomfyren på 200 grader i 15-20 min, avhengig av når det begynner å lukte svidd Wink
Proteinkake med proteinglasur.
Godt? Oppskrift takk!

Utlogget Zippo

  • Leieboer
  • *****
  • Innlegg: 626
  • Honnør: 70
  • Utlogget Utlogget

    Innlegg: 626

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2862 : 23. mars 2011, 18:21 »
Godt? Oppskrift takk!
Søtpotetkaka til børge (endra kryddersammensetningen til mine preferanser), med topping av 150g cottage cheese og 150g mager kesam, litt appelsinjuice, 1tsk hjemmelaget vanilje ekstrakt og splenda. Toppingen ble kjørt med stavmixer til den ble glatt og smørbar.

Og jupp - snadder! Spiste hele kreasjonen.
"Don't drink and bake." - Arnold Schwarzenegger

Utlogget marmor

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 53
  • Honnør: 2
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 53

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2863 : 24. mars 2011, 21:58 »
150 gram egg og ca 85 gram tunfisk + 0,5 l s-melk. Det finnes mer spennende kveldsmat, men man må bare fortrenge det.

Utlogget lillejenta

  • Litt godt kjent
  • **
  • Innlegg: 69
  • Honnør: 9
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Kvinne
  • Innlegg: 69

Sv: Hva spiser du akkurat nå? Foodporntråden
« #2864 : 27. mars 2011, 13:38 »
alltid koselig og drive på litt på kjøkkenet,men værre er det når du ikke kan spise resultatet.
gårsdagen var jeg kokk for jentekveld og serverte nystekte brownies til 10fornøyde venninner,
i dag står lillesøster for tur med sin bursdag, og jeg har nettopp bakt 1 stk sjokoladekake, og en
krydderkake som nettopp er tatt ut av ovnen og lukter himmelsk.. og isen en klar i fryseren

jeg sier bare; kom viljestyrke, treng deg på - her skal du motstand finne !


håper virkelig kakene smaker supergodt så det blir spist opp, så jeg kan være stolt av meg selv
i kveld og vite at jeg har klart en helg fylt med kaker, UTEN å fråtse i meg så mye som et stykke  Grin

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!