Skrevet av Emne: Tuan tran - The ultimate body!!  (Lest 40996 ganger)

Utlogget henrikhardcoar

  • Tungvekter
  • *******
  • Innlegg: 3 250
  • Honnør: 402
  • Utlogget Utlogget

  • Kjønn: Mann
  • Innlegg: 3 250

  • Er for tiden chubby for siste gang
Sv: Tuan tran - The ultimate body!!
« #45 : 05. oktober 2010, 21:19 »
Nå har jo ikke fettprosent så veldig mye å si i forhold til muskelmasse da, teknisk sett. Selv om logikken bak resonnementet ditt er greit, så må en huske at for å fortsette å øke i muskelmasse så trenger en ikke nødvendigvis å fortsette å øke i fettmasse. Hvor man ønsker å legge seg på et vedlikeholdsnivå vil jo avgjøre dette, eventuelt et lite overskudd og perioder med innstramming.

Det er mange gode eksempler på folk i god form, og som har flotte fysikker - se bare her på treningsforum. Og de jeg tenker på er også rene. Så en trenger ikke se på youtube fra over dammen for å få slik inspirasjon.

Derimot når det gjelder denne karen så vil jeg gjette at han har brukt noe. Ikke på grunn av størrelsen eller hva han sier (har ikke lyd her, og gidder ikke høre på uansett) - men hvordan han ser ut. Steroider gjør noe med muskulaturen utseendemessig, slik at det går ann å si med en viss sannsynlighet om hva som har gått gjennom en kropp bare ved å se på individet. Muskulaturen får et mye "råere" utseende, med rundere muskelbuker og markante skiller. Ikke lett å forklare, men mye enklere i praksis. Dersom en ser på en line-up fra atheltic fitness (eller CBB hvor det er noen som er rene), så vil det være lettere å forklare (og forstå).

Denne karen er litt i grenseland, men synes å helle mer mot "the dark side" Wink

Sitat fra: Lyle McDonald
[...]I’m assuming that everybody reading this knows or has heard of androgen receptors (AR).  The AR is what testosterone and related molecules bind to and one of the effects is to stimulate protein synthesis.  In men, there is a distinctive pattern of AR whereby there is a higher AR density in the upper body (especially the traps and shoulder girdle which is why steroid users tend to have their shoulders BLOW up when they take anabolics) decreasing as you move down the body.   If you think about it, this makes sense, since the typical wide shouldered v-shape is sort of the ideal ‘male’ physique, and we evolved like this for a reason.[...]
URL til artikkelen om trening av legger

Gå til:  

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!