Arild Haugen skal bokse 11. desember

Diverse03.11.2009Arild Haugen9

Arild Haugen skal bokse sin første proffkamp 11. desember i Valencia. Her forteller han siste nytt som har skjedd i livet hans som bokser og om kampen.

Les også: Arild Haugen legger opp strongman
Les også: Arild Haugen sin strongmankarriere i bilder

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra et 3 ukers langt opphold i spania hvor jeg har trent med Ulf og Ole. Jeg føler jeg har vokst MYE som bokser spesielt teknisk og hurtighet på oppholdet mitt i spania. Ulf er en kløpper på å trene meg og sette ting i system. En stor takk til Tone på Kvikk baren som alltid har dørene åpne og stiller opp.

Nå er det 6 uker til Kamp i Valencia by. De neste 2 ukene blir jeg å trene hjemme i sadnes stort sett alene men får litt hjelp av ole klemmetsen på puter og sparring samt at jeg har noen "frivillige" som må stille opp på div som tidtakere, holding av sekker, slå på meg osv....

De siste 4 ukene før kamp blir jeg stort sett i spania hvor jeg får sparring fra utlandet som matcher meg godt.

Når det gjelder min første kamp hadde det vært veldig morsomt om du/dere tok turen ned til spania for å se og heie på. Kampen er 11 desember fredag kveld. Det blir 7 kamper hvor 6 av kampene er gutter og den ene er med vår svenske Anna Ingmann. Stevnet starter kl 23.00 og slutter når alle kampene er gjennomført. dvs alt etter hvor mange runder og KO`S det blir;) Jeg har fått den Ære av å få hovedkampen som betyr at jeg er sist ut.

Stevnehall er: Stadium Pabellon de deportes sedavi valencia. Er en stor idrettshall som ligger 10 min fra sentrum. Det er ca 2200 sitteplasser. Det er begrenset antall ringside biletter, så første mann til mølla får best plasser. ingen forhåndsbestillinger på biletter.

Bilettpriser er ikke 100% fastsatt men promotor sa til meg ca priser: 10 euro for damer uansett hvor de er, ringside eller tribune. 18 euro for tribune gutter og 35 ringside gutter. For de som velger ringside så er det mulighet for bord og servering under stevnet. Jeg fikk beskjed om at de som sitter ringside normalt sett kler seg litt opp, hva den enn måtte bett;)

Nærmeste flyplass er jo så klart Valencia.

Når det gjelder stevnehotell så er ikke det fastsatt men var snakk om noe rett utenfor byen. Jeg anbefaler dere å sjekke priser og for de som velger en langhelg kan det være greit og ligge sentralt. det vil bli en bankett men info rundt denne er ikke kommet. Jeg vil uansett være med mine kompiser og fans etter kampen. Så håper vi på en lang og heftig fest etter stevnet. siste nattklubber stenger 09.00.

Det er innveiing på en fin resturang tordag 10 des, her vil vi veies og deretter er det en liten middag. torsdag kveld blir jeg opptatt og foretrekker å være alene og slappe av.

Selv drar jeg sannsynligvis ikke hjem før søndag.

Håper dere tar turen ned og backer meg opp. Mer konkret info om de andre kampene som skal gå kan jeg komme til bake til etterhvert. det samme gjelder motstandere osv. Dette er mest litt info slik at dere får booket fly og hotell.

See yaa there!

www.arildhaugen.com

 


Arild Haugen 

Arild er en av Norges mest kjente strongman. Han har vunnet Norges Sterkeste Mann flere ganger og har også deltatt på Verdens Sterkeste Mann og har rekord i Atlasstein-serien. Han har trukket seg tilbake som aktiv strongmanutøver, men trener fremdeles.

Arild Haugen holder i dag foredrag og bruker sin egen erfaring til å forebygge doping.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Savner du Arild Haugen i strongmansirkuset?
Se video.

Nyheter fra vestlandet

Fitness09.05.2012104

Arild Haugen forteller om Team Nordic Power og City Gym.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!