Sladder fra City Gym

Diverse08.01.2010Joachim Marhaug0

City gym startet opp i 2004, den gang var det kun Jan Sigve Eliasen, Jarle Nybø og Evie Knudesen Øverebø som var av aktive utøvere med merit liste og finne på gymmet.

Men siden 2004 har mye skjedd og nye profiler kommet til. Vi har vært opptatt av å få bredde i sporten og satse på både store, små, gamle, unge, gutter og jenter og det har resultert i et team på ca 20 aktive medlemmer. På sitt beste har vi stilt med 11 utøvere på et stevne. Vi er et gym for deg som vil litt mer! Og med det mener vi at alle er velkomne, men spesielt du som har behov for å være i et miljø der det blir satset, hvor kunnskap deles, bra utstyr og et sunt og blandet klientell med utøvere fra bodyfitness, athletic fitness, kroppsbygging, klassisk kroppsbygging, strongman og nå nylig boksing hører til.

Andre Thesen som har titler som overall norsk mester i CBB er i år klar for nye konkuranser. Han har trent hardt og bra siste året. Målet hans er som før å stille så hard som mulig, men i tillegg et håp om å fylle opp vekten sin i CBB klassen. Her har han tidligere hatt noen kg å gå på. Han starter diett nå og satser på å gå Sandefjord, Oslo GP, Loaded Cup og muligens noe mer hvis det dukker opp. Går dette bra har han veldig lyst å stille på høstens NM og har ennå igjen og ta tittelen på Nordisk hvor han tidligere har en 2. og 3 .plass. Han stiller også opp å hjelper de andre utøverne og har ansvar for den daglige driften av gymmet.Jan Sigve eliasen som er tidligere Norgesmester i -80 kg klassen stilte i år i -90. Han fikk en 2. plass på stavanger open og en 3. plass på NM. Han er en sympatisk type som sprer glede og motiverer alle rundt seg. Med sin fysikk og seriøsitet har han som mål å fylle opp -90 kg klassen neste år. Han er typen som trener året rundt og ofte etter kl 21.00 på kvelden da han har fulltidsjobb og 5 barn som fyller opp.

Mariann Pettersen som vant CBB klassen for damer i Stavanger Open er nå tilbake i full trening etter et lite opphold etter høstens konkuranser. Hun stilte første gang i super form og med en komplett fysikk og har stort potensial.Dominic som vant nm i - 70 kg klassen og som ble far midt mellom konkuransene er en liten robot. Han gjør akkurat det han får beskjed og har aldri vist en surmine eller noen svakheter. Satser videre og har lyst å stille neste år både på nm og noen internasjonale stevner.

Eivind Lie som mer eller mindre er fast inventar på city gym debuterte i -100 kg klassen og overasket alle oss rundt seg. Han har drømt om å stille i flere år, og endelig i år fikk vi pushet han til konk. Han fikk blod på tann og satser å stille hardere og med bedre fysikk neste år.

Utover disse medlemmene har vi flere ildsjeler som både konkurrerer og hjelper til bak i kulissene. Odd Harald Kjeldsberg har vært en trofast hjelper på alle arrangement og hjalp nylig Sunniva som debuterte i bodyfitness. Jarle Nybø som setter opp dietter og stiller opp på jevnlig poseringstrening med de som måtte ønske det.

Team Fevang som etter hvert er godt kjent som brødrene som gjør alt sammen, to glad gutter som både jobber og trener på gymmet og stiller i athletic fitness og junior bygging.Ole Øxnevad Startet med strongman for ca 3 år siden. Siden den gang har han økt nesten 150 kg i markløft 120 kg i knebøy og deltatt på mange stevner nasjonalt men og på Viking Power Challenge. Han er nå god for 340 kg + i mark, samme i bøy og tok noen lette repetisjoner på 200 kg i smalbenk. Han har eget lokale hvor han med flere trener strongman. Så for de som synes sporten er tøff og gjerne vil prøve seg er det bare å ta kontakt.

Arild Haugen som tidligere var Norges sterkeste mann og en aktiv utøver i strongman gikk over til proffboksing og debuterete 11. des. Nå planlegger han nye kamper i nær framtid og har fått et fint privat boksegym hvor han og trener andre 3 dager i uka. Pendler til Spania i perioder og er en travel mann med mange jern i ilden. Er også medeier i City Gym. Første treningsåret hans på City ble han kåret til årets gym baijas men mye har endret seg siden den gang:)  19. januar kommer det en domumentar om Arild Haugen som vises på TV2. Den omhandler hans fortid som strongman. 1 time sendetid, som er verdt å se.

 

For å vise intreserte hva sporten og gymmet kan tilby ønsker vi alle hjertelig velkomne til city gym for gratis trening fra 11 - 15 januar. Det vil da være mulig og treffe flere av profilene og ta seg ei økt sammen med de. Vi hjelper og veileder deg som blir medlem med både kosthold og trening slik at du kan nå dine mål :) Aldersgrense på City Gym er fra 1.1.2010 satt til 16 år.

Vi har nå også utvidet med dusj og garderober og det er bestilt 10 nye cardio apparater. 290 kr mnd og med byens billigst proteiner! :)
Det vil bli smaksprøver av diverse kosttilskudd fra Proteinfabrikken. Kom innom for en hyggelig prat og ta gjerne med treningsklær og lignende for ei uforpliktende økt!

 


Nyheter fra vestlandet

Fitness09.05.2012104

Arild Haugen forteller om Team Nordic Power og City Gym.

Mark Nairn

Intervju17.02.201241

Soldaten fra England som bor nå i Stavanger.

Fremtidens gutter på City Gym

Intervju07.09.2010204

Se intervju.

City Open 2007

Fitness17.12.20076

For tredje året på rad gikk City Open av stabelen lørdag 15.12.2007 i Sandnes.

Nyheter fra vestlandet

Fitness09.05.2012104

Mark Nairn

Intervju17.02.201241

Fremtidens gutter på City Gym

Intervju07.09.2010204

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!