Arilds motstander trakk seg

Diverse03.04.2010Joachim Marhaug7

I 3. runde trakk motstanderen til Arild seg. Jean Vidal Yemou brakk ribbeinet sitt av Arild Haugens kraftige slag.

- En jæ... feiging, sier Arild Haugen. I tredje runde brakk han ribbeinet til Jean Vidal Yemou og pga. det trakk motstanderen seg. Arild Haugen sier til VG Nett at han er irritert og dette ikke var det han dro til Spania for.

Se litt av boksingen og intervjuet med Arild på VG Nett.

Fra Arild Haugen sin hjemmeside, siste oppdatering før kampen:
Da er jeg midt i oppkjøring for en ny kamp. Neste kamp blir påskeaften i Spania, nærmere bestemt Benidorm:) se mer info på : http://www.vg.no/sport/boksing/artikkel.php?artid=591957

Kan si at oppkjøringen har vært noe hektisk. Det har blitt lagt ned mye tid i forberedelser rundt kampen i forbindelse med filmavdelingen, sammerbeid med sponsorer ol. Etter denne kampen vil jeg ha litt mer tid før neste kamp settes opp slik at jeg får spikret noen løse tråder og får mer tid til å forbedre meg boksemessig. Under denne oppkjøringen er det Rune Lillebuen som trener meg, Dvs han står ansvarlig for det boksemessige + sparring mens jeg selv sette opp kondisjons og vekttrenings programmer + diett. Det er noe som ser ut til å funke bra. Godt team work og jeg trives veldig godt å trene hjemme i sandnes på city gym og mitt private boksegym. Har fått mer trivsel rundt treningen. Ellers er formen bra og jeg har fått litt nye innputs og sett endel boksing. Sporten fasinerer meg bare mer og mer etter hvert som jeg får større innblikk.

Ellers har jeg vært syk i 2 dager, hatt kraftig forkjølelse og hodeverk. noe som ser ut til å gi slipp nå.

Hovedsponsor for kampen er Pokeridol med 50 % og hertz og rinnå olje med 25 % hver. kommer til å jobbe tettere med pokeridol og hertz fremover også. Hertz sponser meg med bil og stiller opp velvillig på mine prosjekter samt poker idol ved Rolf Inge sier aldri nei:) tusen takk:)

Dietten min er nå på ca 5000 kcal hvor jeg har 1 spisedag i uka hvor jeg øker 1000 kcal i form av carb og kutter ned noe på fett og proteiner. Forskjellen på dietten nå og før er at jeg ligger lavere på protein og fett, samt av jeg er mer opptatt av funksjonalitet fremfor utsende og fett %.

Ellers så ble sesilåmi avlyst.... better luck next year. Mye vind og surt vær gjorde utfallet. Men like greit for min del. Når vi først skal gå løpet er det kjekt at det er fint vær og vi får en god opplevelse gjennom det. For det er hvertfall for min del noe jeg skulle gjøre av glede og lyst ikke tvang:)

Takk for oppmerksomheten! see you soon:)

 


Arild Haugen holder i dag foredrag og bruker sin egen erfaring til å forebygge doping.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Savner du Arild Haugen i strongmansirkuset?
Se video.

Nyheter fra vestlandet

Fitness09.05.2012104

Arild Haugen forteller om Team Nordic Power og City Gym.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!