Stefan Havlik på PF Gym

Intervju14.04.2010Ann Kristin Berli-Johnsen0

Mens jeg var og trente mandag formiddag kom Geir Hansen og Stefan Havlik inn på gymmet. Havlik skulle ha en omvisning på Proteinfabrikken før han fløy hjem til Bratislava.

Han ruslet rundt på gymmet, som vi som trener der kaller "det lille røde rommet", kikket på maskinene og virket rimelig fornøyd. Stefan trener en del med maskiner, og da har han en forkjærlighet for Life Fitness sine maskiner.

Omvisningen gikk videre til råvarelageret på fabrikken til Proteinfabrikken, og jeg hev meg med på den. Stefan stanset opp ved hver eneste sekk. Her skulle isolat, MPI, myse og kreatin identifiseres før salgslageret sto for tur. Han var som en unge i en lekebutikk, og som meg kommenterte han den spesielle lukten av proteiner som det er i råvarelageret. Det er en lukt som bare må oppleves.

Utrolig interessert i innhold og fordeling av næringen i produktene som han er, gikk det med litt tid på å klatre i reoler og lese på bøtter. Egil og Bjørn Kenneth tegnet og forklarte for en Havlik som var helt i sitt ess.

Det han fant uimotståelig interessant var de små boksene med Hydro Whey - fullhydrolysert myseprotein. - "This is the only thing I need", sa han. "This is what my sponsor delivers to me. Half a kilo last two days!"

"For building these this is the best!", sa han og strammet armene.

Naturlig nok fikk Stefan med seg noe Hydro Whey på turen hjem til Bratislava. Nok til å vare de dagene det går før han igjen er i Norge. Jeg spurte ham hvorfor i all verden han ikke bare ble i Norge disse dagene før Oslo Grand Prix, og på det fikk jeg som svar at det er så dyrt å bo i Norge at han sparer mer på å fly frem og tilbake to ganger i løpet av ei uke.

Jeg takket ham for praten og løp tilbake til gymmet. Det kjentes litt stort å ha fått treningsøkta mi avbrutt av Stefan Havlik, og jeg må innrømme at resten av økta gikk lekende lett.

 Stefan Havlik sitt friprogram fra Sandefjord Open 2010

 

 


Stefan Havlik

Intervju27.05.20105

Arild Haugen tok en prat med Stefan Havlik for Treningsforum.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Stefan Havlik

Intervju27.05.20105

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!