Oslo Grand Prix 2010

Fitness17.04.2010Joachim Pedersen og Ann Kristin Berli-Johnsen0

Se mange bilder fra finale/forbedømming, backstage, intervjuer m.m. Overall i Bodyfitness gikk til Therese Mæhle-Svensen og Overall i Bodybuilding gikk til Ayad Kadem Musa.

Oslo Grand Prix 2010 er over, og rundt omkring sitter utøvere, delegater, arrangører, publikum, fotografer og journalister og bearbeider inntrykkene etter en lang og spennende konkurransedag.

Årets OGP var tilbake i gamle lokaler, på Château Neuf på Majorstua i Oslo, og styret i NKF var godt fornøyd med dette. Lokalene rommer i overkant av tusen personer, og et kjapt overblikk midtveis under forbedømmingen fortalte meg at salen var i underkant av halvfull. Det vil si at drøye 400 mennesker hadde tatt turen denne tidlige lørdags formiddagen. Forbedømmingen foregikk uten nevneverdige problemer, det var bra liv i salen og både publikum, arrangører og utøvere så ut til å ha det bra. . Dessverre manglet de aller fleste av de store navnene som var påmeldt konkurransen, siden flytrafikken var innstilt på grunn av vulkanutbrudd på Island.

Klokken 1600 startet finalene, og først ut var gutta i Athletic Fitness. I den korte AF-klassen var det en meget lykkelig Joakim Barø som vant. I den lange klassen vant Per Gunnar Roalkvam, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke lyver når jeg sier han sto med tårer i øyene da han sto på toppen av pallen. Overall Athletic Fitness ble 20 år gamle Joakim Barø fra Team City Gym. Vi gratulerer. Intervju med Joakim kommer i neste nummer av Treningsforum Magasinet.

Den lave bodyfitnessklassen var en rimelig jevn klasse, og det ble mange sammenligninger før dommerne hadde plassert deltagerne der de ville ha dem på resultatlistene. Publikum var flinke til å heie fram sine favoritter under BF-finalene, noe jentene tydelig satte pris på. Selv heiet jeg litt ekstra på Jeanette "Sjante" Hansen, og da jeg under en av de siste sammenligningene ropte til henne at hun var flott smilte hun stort og fornøyd og nikket enig. I den lave klassen var det flotte Siw Lisbeth Grov som stilte for Haralds Gymsom stakk av med seieren.

Den høye BF-klassen var en stor klasse. 15 jenter sto på scenen under forbedømmingen, seks flotte jenter ble igjen til finalen. Også i denne klassen var publikum flinke til å heie fram sine favoritter. Christine Blystad tok en flott tredjeplass, mens Nina Furseth kom på andre plass og Therese Mæhle-Svensen også denne helgen tok med seg seieren hjem.

Overall i Bodyfitness gikk til Therese Mæhle-Svensen. I den korte AF-klassen var det en meget lykkelig Joakim Barø som vant. I den lange klassen vant Per Gunnar Roalkvam, og jeg er ganske sikker på at jeg ikke lyver når jeg sier han sto med tårer i øyene da han sto på toppen av pallen. Overall Athletic Fitness ble 20 år gamle Joakim Barø fra Team City Gym. Vi gratulerer. Intervju med Joakim kommer i neste nummer av Treningsforum Magasinet.

Den lave bodyfitnessklassen var en rimelig jevn klasse, og det ble mange sammenligninger før dommerne hadde plassert deltagerne der de ville ha dem på resultatlistene. Publikum var flinke til å heie fram sine favoritter under BF-finalene, noe jentene tydelig satte pris på. Selv heiet jeg litt ekstra på Jeanette "Sjante" Hansen, og da jeg under en av de siste sammenligningene ropte til henne at hun var flott smilte hun stort og fornøyd og nikket enig. I den lave klassen var det flotte Siw Lisbeth Grov som stilte for Haralds Gym som stakk av med seieren.Den høye BF-klassen var en stor klasse. 15 jenter sto på scenen under forbedømmingen, seks flotte jenter ble igjen til finalen. Også i denne klassen var publikum flinke til å heie fram sine favoritter. Det skapte latter i salen da Bjørgulf Hansen gang på gang ropte til sin utøver at hun viste fram den flotteste rumpa. Bjørgulf gliste stort, og ropte igjen at hun hadde den desidert beste rumpa. Og det er helt klart at hun var flott, for Christine Blystad tok en flott tredjeplass, mens Nina Furseth kom på andre plass og Therese Mæhle-Svensen også denne helgen tok med seg seieren hjem.
Overall i Bodyfitness gikk til Therese Mæhle-Svensen. Vi gratulerer.

I Classic Bodybuilding Women var det kun to deltagere; svenske Olga Chernikova og norske Anita Hellerud. Som i Sandefjord var det Olga som stakk av med seieren. Jeg pratet med Anita på utsiden i en pause, og hun lovte meg at hun stiller til høsten også. Jeg gleder meg til å se henne!
I den lave herreklassen i klassisk kroppsbygging vant ikke overraskende André Thesen. Han er en flott posør som byr på en vanvittig deffet fysikk. Han trives på scenen og han viser det! Slikt liker vi. En meget lykkelig Alper Guler vant den høye CBB-klassen. André Thesen vant overall i CBB. Vi gratulerer.

I kroppsbygging for kvinner stilte tre flotte jenter opp. Norske Laila Brakstad tok med seg andreplassen hjem, mens svenske Lena Hedblad tok seieren med seg til Sverige.Beste kvinnelige posør ble Olga Chernikova. Vi gratulerer.

Svenske Christian Höglund hadde gått ned en vektklasse siden i fjor høst, så han konkurrerte nå i -80 kg klassen i kroppsbygging for menn. Han var enormt flott, og helt rettferdig stakk han av med seieren i sin klasse.

-90 kg klassen var helt tydelig en tøff klasse å dømme, med deltagere som Ayad Musa, Thomas Askeland og Martin Engstrøm. Ayad var utrolig volumiøs, hadde fin seperasjon og presenterte en komplett fysikk, så han vant klassen sin, Thomas Askeland - som byr på fantastiske friprogram - tok andre plass, og Martin Engstrøm, som i mine øyne hadde dagens aller beste skuldre, tok tredjeplassen. I klassen under hundre kilo presenterte tre flotte menn tre flotte fysikker og tre flotte friprogram, og seirende ut av denne klassen gikk Knut Spildrejorde.

Til slutt var det de tyngste gutta sin tur, og her vant Jan Nordlund fra Sverige. Beste Posør Kroppsbygging herrer ble Thomas Askeland, mens Ayad Musa ble overall-mester. Vi gratulerer alle vinnerne, og vi gratulerer styret i NKF med en bra gjennomført konkurranse. Vi sees igjen til høstens konkurranser.

Bildegalleri:

- 1887 bilder fra Oslo Grand Prix - Forbedømming og finale

Følg med på Oslo Grand Prix 2010:
- Backstagebilder og intervjuer ble lagt ut fortløpende her
- Bilder fra innveiing

Live-streaming av video og bilder:
Vi kjørte LIVE fra Oslo Grand Prix 2010 - Alle opptakene ligger ute nå. 

Vi gratulerer Ayad Kadem Musa med Overall i Bodybuilding!

For en stund tilbake tok vi et intervju med Ayad Kadem Musa når han var debutant som du kan lese her. Og i fjor tok han Overall på Sandefjord Open 2009, da tok vi en treningsøkt med Ayad som du kan lese her.

 

Vi gratulerer Therese Mæhle-Svensen med Overall i Bodyfitness

 Videointervjuer

 Videointervjuer av:
- Alper Guler
- Therese Mæhle-Svensen
- Andre Thesen
- Knut Spildrejorde
- Cathrine Aschim
- Nina Furseth

NB: Noen av intervjuene er gjort FØR finalen og spørsmålene er da deretter.

 

Se lenger ned i artikkelen for resultatlister og høyoppløste bilder fra både forbedømming og finale. Gå heller ikke glipp av vårt bildegalleri med 1887 bilder fra Oslo Grand Prix 2010. Fulle bildegallerier får du kun på Treningsforum.no

 

 


(Sjekk ut backstage bilder her)

 

Er du abonnent på magasinet?

Vi kommer til å lage en rå reportasje fra hele Oslo Grand Prix i magasinet med spesialstoff fra konkurransen og bilder som ikke kommer ut på websiden Treningsforum.no. Er du ikke abonnent kan du registrere et abonnement på www.treningsforum.no/abonnement nå. Sendes ut fortløpende!

Priser på abonnement:

Kr 199 ,- for 5 utgaver.

Eller 299 ,- for 7 utgaver.

I tillegg vil alle abonnenter få 25% VIP rabattkort fra Proteinfabrikken med rabatt på PF varer.

 

 

Resultater

MENS ATHLETIC FITNESS -180 CM
1. Kim Auestad
2. Joakim Barø

MENS ATHLETIC FITNESS 180 CM
1. Per Gunnar Roalkvam
2. Jan Inge Auestad
3. Kristian Lauknes
4. Tito Duggal

MENS ATHLETIC FITNESS -180 CM
1. Joakim Barø
2. Kim Auestad

MENS ATHLETIC FITNESS OVERALL
1. Joakim Barø

WOMENS BODY FITNESS -163 CM
1. Siw Lisbeth Grov
2. Marianne Aas Krog
3. Jeanette Hansen
4. Hanne-Mari Nygård Iversen
5. Vanessa Ribeiro
6. Marie Dunberger

WOMENS BODY FITNESS 163 CM
1. Therese Mæhle-Svensen
2. Nina Furseth
3. Christine Blystad
4. Mette Ulseth
5. Tone Kristin Strand Olsen
6. Karen Svendsen

WOMENS BODY FITNESS OVERALL
1. Therese Mæhle-Svensen

WOMENS CLASSIC BODYBUILDING 163 CM
1. Olga Chernikova
2. Anita Hellerud

MENS CLASSIC BODYBUILDING -180 CM
1. André Thesen
2. Ole Bak Jensen
3. Martin Hanzel
4. Ole Kristian Våga
5. ?
6. Kenth Andersson

MENS CLASSIC BODYBUILDING 180 CM
1. Alper Guler
2. Chris Harnell
3. Kenneth Foss
4. Roger Holen
5. Thomas Egedius

MENS CLASSIC BODYBUILDING OVERALL
1. André Thesen

WOMENS BODYBUILDING OPEN CATEGORY
1. Lena Hedblad
2. Laila Brakstad
3. Petra Törnros

WOMENS BEST POSE
1. Olga Chernikova

MENS BODYBUILDING -80 KG
1. Christian Höglund
2. Sigurkarl Adalseinsson
3. Mats Ljung
4. Joachim Pedersen
5. Terje Fagerli

MENS BODYBUILDING -90 KG
1. Ayad Musa
2. Thomas Askeland
3. Martin Engstrøm
4. Christofer Nober

MENS BODYBUILDING -100 KG
1. Knut Spildrejorde
2. Frank Hansen
3. Petros Vyzantios

MENS BODYBUILDING 100 KG
1. Jan Nordlund
2. Christer Hofftvedt
3. Roddy Benjaminson
4. Børge André Fagerli

MENS BEST POSE
1. Thomas Askeland

MENS BODYBUILDING OVERALL
1. Ayad Musa
2. Christian Höglund
3. Jan Nordlund Pga. av Vulkanutbruddet på Island er det mange gode kandidater fra andre land som potensielt kunne hatt pall-plassering ikke på listen siden de ikke hadde anledning til å komme grunnet fly-stoppet store deler av Europa.


(Sjekk ut innveiings bilder her)

Bilder

Bildene er tatt av fotograf Jon Klasbu fra KDesign.com og kan fås kjøpt rimelig i høyoppløsning ved å ta kontakt på post@kdesign.com Man kan også få en fotoshoot i profesjonelt studio eller på location.

Treningsforum.no er mannsterke under Oslo Grand Prix. To fotografer er tilstede. Profesjonell fotograf Jon Klasbu fra KDesign.com og Joachim Pedersen. Ann Kristin Berli-Johnsen jobber backstage sammen med Joachim Pedersen. Nicolai Gjærum kjører videokamera og LIVE webcast. Daniel Stisen vil være vår intervjuer. Vi kommer til å levere tidenes beste dekning av Oslo Grand Prix. Følg med på Treningsforum.no lørdag 17. april.

Se bilder og reportasje fra:
- Oslo Grand Prix 2009
- Oslo Grand Prix 2008
- Oslo Grand Prix 2007

OSLO GRAND PRIX 2010

Date: Saturday 17th April
Venue: Chateau Neuf
Majorstua, Oslo, Norway

I år er Oslo Grand Prix på Chateau Neuf. Chateau Neuf er som et auditorium med plasser på 1000 stk.  Lokalene er freshe og det er større og bedre muligheter for deltaker, publikum og for stands i Foajeen.

Markus Ruhl - gjesteposør! 

Markus Ruhl vil på fredag være på Family Sports Club og lørdag i standen til Sports Nutrition samt at han vil gjesteposøre senere under finalen denne dagen. Markus Rühl (født 22. februar 1972 i Darmstadt, Tyskland) er en IFBB profesjonell kroppsbygger. Rühl startet å trene i en alder av 19 etter en lege anbefaling siden han måtte opprettholde en kneskade da han spilte fotball. Med en kroppsvekt på 54 kg begynte Rühl trene hardt seks dager i uken frem til han besluttet å konkurrere på et profesjonelt nivå fire år senere. I denne perioden jobbet han som en bruktbil selger. Han besitter noen av de største skuldre i bodybuildings historie, og er en av de sterkeste kroppsbyggere sammen med Johnnie O. Jackson, Dennis Wolf og Ronnie Coleman.

Status:
Høyde: 5'10 "(1,78 m)
Av Sesong Vekt: 320-340 pund (145.14-154.22 kg)
Konkurranse Vekt: 280-295 pund. (130.4 kg)
Arm Størrelse: 24 "(61 cm) (konkurranse)
Ben Størrelse: 34 "(86 cm) (konkurranse)
Bryst Størrelse: 60 "(152 cm) Maks Bench på 272 kg. (Smith maskin)

NB: På grunn av Vulkanutbreddet på Island er all flytrafikk stanset og Markus Ruhl får ikke kommet på Family Sports Club som planlagt. Arrangørene jobber med å få han inn i landet i løpet slik at han kan gjennomføre sin gjesteposering.

Dainius Barzinskas


(Overall vinner Oslo Grand Prix 2009)


Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix er tidenes muskelshow. Se video, bilder og resultater.

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Vårens største muskeleventyr - Oslo Grand Prix. Se bilder, video og reportasje.!

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Se bilder, video, intervjuer og resultater fra Oslo Grand Prix 2016.
310 deltakere er påmeldt til konkurransen.

Oslo Grand Prix 2018

Fitness07.04.2018313

Oslo Grand Prix 2017

Fitness01.04.2017342

Oslo Grand Prix 2016

Fitness10.04.2016478

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!