Kai Greene

Intervju25.05.2010Arild Haugen8

Vi møtte Kai Green på flyplassen i Wien like etter ankomst. Både jeg og Andrè fikk et veldig positivt inntrykk av han og hans bedre halvdel.

Jeg registrerte først en lav "feit" mann med Golds Gym skjorte som gjorde at jeg sa til Andrè: "Se, der er en bygger" og like etterpå så jeg en svart lang hale som minnet om en skikkelig hestehale, da så jeg det var Mr. Greene. Kai Greene er en veldig opptatt mann om dagen, det er nå "offseason" som igjen betyr mye jobbing for sponsorer, oppvisninger, fotoshoots ol. Han jobber for Flex magazine og er derfor pliktig til å stille opp på en del promotion work over alt. Samtidig gir det gode penger i kassen. Alt fra 5-15.000 euro er vanlig honorar for disse gutta.

Den perioden som er mellom de to store viktige stevnene som Mr Olympia og Arnold Classic som han vant sist gang brukes flittig til å promotere seg selv. Dette betyr selvfølgelig mye reising og stiller store krav til deg som utøver for og klare å forbedre seg på det nivået med så mye reising o.l. Kai Greene er vokst opp i New York og er forsatt bosatt der. Han kaller det for "City of world". Tidligere drev Kai med breakdance og noe som kan minne om striptease som han har hatt stor utbytte av på scenen som bygger.

Kai er kanskje mest kjent for sin fantastiske personlighet og for sitt heftige friprogram. Han er en ekte showmann. En bygger som Greene ligger på 500 - 1000 gram protein daglig, alt etter hvor i sesongen han er. Han bruker mye tid på tøying og bevegelsetrening som gjør han forskjellig fra andre byggere. Han er også opptatt av stil og profil og er derfor veldig bevisst på musikk, klær ol.

Kona er hans fungerende manager. Hun tar seg av alt, uten om de tyngste løfta ;) De har et fantastisk forhold og er veldig utadvente. Jeg inviterte de til The Land of The Vikings, altså Norge. Det satte de stor pris på, men etter jeg fortalte de om prekestolen, kjærag, fisking, fjorder o.l. forstod jeg fort at de likte mer bylivet og comfort.

Kai sin store drøm er å vinne Mr Olympia en dag. Og på spørsmål om hvem av byggerne gjennom tidene han liker best er svaret enkelt: DORIAN YATES :) En dag i Kai sitt liv er trening, mat, slappe av og da ofte med film eller PC og innimellom så må han som alle andre ut på jobb. Men å jobbe for Flex og andre store kosttilskudd sponsorer gir greie penger i kassen og alt fra hotell, mat og trening blir tilrettelagt.

 


Arild Haugen 

Arild er en av Norges mest kjente strongman. Han har vunnet Norges Sterkeste Mann flere ganger og har også deltatt på Verdens Sterkeste Mann og har rekord i Atlasstein-serien. Han har trukket seg tilbake som aktiv strongmanutøver, men trener fremdeles.

Tren armer med Kai Greene

Fitness26.12.20169

Den ultimate armtreningen med Kai Greene.

Kai Greene - topp 10 treningstips

Trening27.01.2016185

Få de beste tipsene fra den profesjonelle kroppsbyggeren Kai Greene.
Mr. Olympia arrangør Robin Chang forteller grunnen.
Sjokkerende nyheter for Kai Greene.

Tren armer med Kai Greene

Fitness26.12.20169

Kai Greene - topp 10 treningstips

Trening27.01.2016185

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!