1 uke til International Grand Prix

Diverse04.06.2010Roar Innlagen9

Dette blir den syvende gang jeg arrangerer International Grand Prix i Larvik. Alle tidligere ganger har konkurransen gått i Munken kino men i år prøver vi noe nytt!

Les også:
- IGP 2009
- IGP 2008

Denne gangen blir IGP den første konkurransen som går utendørs i Norge på Skotta i Larvik. Det blir så klart ett sjansespill, men hvis været er bra kommer det garantert til å bli suksess.

Overall vinnerne opp i mellom årene har vært veldig gode, mange av dem er både nasjonale og nordiske mestere innenfor sin klasse. Deltagerne ellers har heller ikke vært noe dårligere. Både Norske, Svenske og Danske mestere har blitt slått ut sågar vår egen Verdensmester og Mr Universe vinner Charlie Chirah Abboh. Vinneren jeg husker best er min venn Boris Klaine. Han kom fra intet og slo Sune Larsen. Sune hadde vunnet alt i Norden og kom til Larvik for å hente prispengene, men fikk mye hardere konkurranse fra tre ganger tyskmester Boris enn han hadde regnet med. Les mer om Boris på hans side www.scientific-muscle.de Boris har gitt seg som aktiv og driver nå mest med fluefiske og medeier i ROARs GYM.

Tidligere Overall vinnere av International Grand Prix

2003 Overall vinner Boris Klaine
2004 Overall vinner Flemming "Flex" Andersen
2005 Overall vinner Paal Snorre Høyer
2006 Overall vinner Joel Pascua
Overall i Bodyfitness klassen Nina Sandvold Moe
2007 Ikke arrangert
2008 Overall vinner Roar Innlagen
2009 Overall vinner Lorenzo Gallo
2010 ??

Årets utgave av IGP blir en kombinasjon av Strongman, Athletic Fitness, Fitness Beauty´s og Bodybuilding. Ny klasse blir Fitness Beauty´s som er en blanding mellom bodyfitness og "misse" konkurranse. Denne klassen har tre runder.
Runde 1: Symmetri, muskelmasse og definisjon. Dømt i kvarte vendinger. Ens farget bikini, sort. Ingen sko.
Runde 1: Vil bli bedømt av bodybuilder- og fitnessdommere og teller 50 %.
Runde 2: Badedrakt som i Bodyfitness. Badedrakten pyntes med steiner og perler som det har blitt gjort i Bodyfitness. Sko er valgfritt på utseende og høyde.
Runde 2: vil bli bedømt av stilister, makeupartister, motefolk og dommere fra misse konkurranser. Runde to går ut på å ta seg best ut scenen med det man har på seg. Ikke ha den mest perfekte symmetrien, men få alt til å bli "matchende" Runde 2 teller 25 %.
Runde 3: Evening dress. Her skal jentene kle seg opp i en elegant kjole. Kjolen anbefales ikke å dekke alt av skuldre og ben. Smykker er tillatt. Sko er valgfritt på utseende og høyde.
Runde 3: Vil bli bedømt av stilister, mageupartister, motefolk og dommere fra misse konkurranser. Runde tre går ut på å ta seg best ut scenen med det mann har på seg Ikke ha den mest perfekte symmetrien men få alt til å bli "matchende" Runde 3 teller 25%.

Slik jeg ser det er Strongman og Athletic Fitness konkurransene helt oppende når det gjelder utfall. Fitness Beauty´s heier vi alle på Renate som helt alene mot fire Finske. Bodybuilder konkurransen blir hard og veldig vanskelig å spå utfallet på, men norsk seier er det lov til å drømme om.

Årets IGP går som sagt på Skotta, der er det servering av mat og drikke hele dagen og til langt på kveld. Deltakere og andre som er med på arrangementet kommer til å tilbringe kvelden etter konkurranse også på Skotta.

Jeg gleder meg stort som vanlig når jeg skal holde konkurranser og håper alle som har lyst til å se gode atleter i aksjon møter opp.

Billetter kan forhåndskjøpes på ROARs GYM eller bestilles på tlf: 93432950

Prisen er 98 kroner

 


Bjørn Andrè Solvang på IGP 2009


Thomas Wolden er klar for IGP 2010!

 


Roar Innlagen 

Roar driver Roars Gym og har arrangert en rekke konkurranser innenfor kroppsbygging, fitnesss og strongman. Han er en ildsjel i kraftsporten og brenner for det han driver med.

International Grand Prix

Diverse11.06.20108

Lørdag braker det løs i Larvik - UTENDØRS!

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

International Grand Prix

Diverse11.06.20108

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!