Gympartner Fitnessteam slår et slag for Athletic Fitness!

Diverse05.07.2010Line Marion Nielsen Kjøniksen0

Etter dalende antall kvinnelige påmeldinger i Athletic Fitness ønsker Gympartner å øke interessen for konkurransegrenen.

Da undertegnede, innehaver av Gympartner.no, sist ønsket å konkurrere fristet grenen Athletic Fitness aller mest. Athletic Fitness har alt; -styrke, fart, utholdenhet, teknikk i tilegg til en godt utviklet og harmonisk fysikk ved at utøverne også må prestere i roing og dips tett på hverandre. Det endte likevel opp med kun 1 ordinær påmeldt deltaker i tillegg som var mer eller mindre overtalt til å bytte kategori. Veldig synd, og det endte med at jeg valgte å bli med i Bodyfitness da motivasjonen til å stille nærmest alene i en klasse var lav. Dette ville jeg gjøre noe med! Gympartner Fitnessteam ble dannet og vi gleder oss til å blåse liv i Athletic Fitness for kvinner igjen. Forhåpentligvis følger flere jenter etter, helst allerede i høstens konkurranser!

Gympartner Fitnessteam

Etter mange forespørsler om hjelp til å konkurrere og litt praktiske ting som skulle på plass er Gympartner Fitnessteam (http://www.gympartner.no/index.php/team-gympartner) en realitet. Når jeg selv ikke kan konkurrere pga sykdom og graviditet dette året, så har jeg likevel et brennende engasjement om å hjelpe andre på veien frem mot sitt store mål, nemlig å stå på scenen i en fitnesskonkurranse! Og slik har det nå blitt - Gympartner Fitnessteam er klare for fight i høstens konkurranser, med hovedfokus på Norgesmesterskapet 2010. Jeg er 100 % sikker på at "jentene mine" kommer til å bite godt fra seg! Det er selvfølgelig en tøff vei fram mot målet, men dette er jeg helt overbevist om at de klarer med ukentlig oppfølgning og pep-talk! Å ha noen å støtte seg til, stille spørsmål, bruke som klagemur osv er kjempeviktig under tøffe konkurranseforberedelser!

Team-jentene

I hovedsak er det 3 jenter som har bestemt seg for virkelig å få liv i Athletic Fitness igjen! Det er stor manko på jenter som deltar i denne grenen til fordel for Bodyfitness. Bodyfitness har vokst enormt de siste årene, mens Athletic Fitness for jenter mer eller mindre har dødd ut. I tillegg ønsker en av team-jentene å konkurrere i Bodyfitness. Alle 4 er flotte debutanter!
Athletic Fitness jentene i teamet er:
- Iselin Gussiås Kulseth http://www.gympartner.no/index.php/iselin-gussias-kulseth---athletic-fitness  
- Nicoline Verdi Petersen http://www.gympartner.no/index.php/nicoline-petersen---af
- Stine Rui http://www.gympartner.no/index.php/stine-rui---af  
Bodyfitness deltakeren er:
- Elisabeth Hauglum http://www.gympartner.no/index.php/elisabeth-hauglum---bf-163

Iselin Gussiås Kulseth
Iselin bor i Bergen og har trent styrke i ca. 2-3 år. Den siste tiden har hun trent den klassiske 5x5. Som resepsjonist og spinningsinstruktør på treningssenter i tillegg, er det trening tiden til Iselin stort sett dreier seg om. Interessen for kroppsbygging startet tidlig og tanken på å konkurrere selv en dag har hun lekt lenge med - egentlig helt fra starten da hun startet å trene styrke. Tiden var inne for å ta det "store steget" og etter en titt på vårens konkurranser bestemte Iselin seg for å stå på scenen selv i høst!

Følg Iselin på bloggen hennes: http://iselin.gympartner.no/

Nicoline Verdi Petersen
Nicoline har bakgrunn som tidligere håndballspiller og for 2 år siden ønsket hun å satse på noe som gav mer resultater for hennes egen del. Hun har alltid vært fascinert av kvinner med muskler, og bestemte seg for å starte med styrketrening selv. Nicoline har fått god hjelp av Gympartner.no under oppbyggingen sin. Hun liker utfordringer og tester styrken sin både mentalt og fysisk ved å konkurrere hele tiden mot seg selv. For Nicoline var det derfor et naturlig steg videre til scenen i Athletic Fitness - å konkurrere mot noen andre enn seg selv!

Følg Nicoline på bloggen hennes: http://nicoline.gympartner.no/

Stine Rui
Stine har i hovedsak friidrett som treningsbakgrunn og har vært aktiv i sprint, blant annet 100m, 200m og 400m. I 14 år har Stine holdt til på friidrettarenaen og er mer enn vandt med oppkjøring og forberedelser før konkurranse og alt det fører med seg, spesielt den mentale biten. Fascinasjonen for styrketrening har alltid vært der - men ble betraktelig styrket etter at Stine begynte som PT student og jobbet i treningsstudio i tillegg til råd og tips via Gympartner.no. På grunn av manglende motivasjon på friidrettsbanen, valgte Stine å ta et avbrekk med mer fokus på styrke. Som konkurransemenneske ble likevel treningen litt kjedelig uten en skikkelig utfordring og mål å strekke seg mot. Athletic Fitness var svaret, og med Stines bakgrunn fra både styrke og kondisjon passer grenen utmerket!

Følg Stine på bloggen hennes: http://stine.gympartner.no/

Elisabeth Hauglum
Elisabeth har også bakgrunn fra håndball og trente dette regelmessig fra hun var 6 år til 14-15 års alder. Den aktive håndballperioden ble etterfulgt av en lang, passiv periode med null trening helt frem til 20 års alderen. Det påvirket kroppen mye og Elisabeth ble overvektig. Takket være en god porsjon viljestyrke startet kampen mot kiloene, og etter et drøyt år med aktiv trening igjen på treningssenter fikk Elisabeth smaken på muskler! Hun begynte med PT timer og ble på den måten introdusert for Bodyfitness. For Elisabeth vil det være en personlig seier å stille i Bodyfitness, da hun slet med overvekt, passivitet og dårlige matvaner i tenårene!

Følg Elisabeth på bloggen hennes: http://elisabeth.gympartner.no/

Veien mot NM

Alle jentene er godt i gang med sin diett og treningen mot NM, både styrke, kondisjon og poseringstrening. De har startet å blogge, og jeg anbefaler deg å ta en titt innom profilsidene om Teamet og jentene, samt bloggene deres for å følge med dem på den spennende og tøffe tiden fram mot konkurranse! Kanskje du selv får lyst til å konkurrere for første gang eller blir inspirert til å bli med i Athletic Fitness til en forandring?

Lykke til jenter!

 

 


Line Marion Nielsen Kjøniksen 

Line Marion er utdannet personlig trener og har deltatt flere ganger i fitnesskonkurranser. Hun har hjulpet mange til å få en lettere hverdag gjennom sitt arbeid som PT.

Hanne er klar for å vise muskler

Intervju22.03.2018108

Hanne Lulu Holst stiller for siste gang - denne gangen i Bodyfitness.

Kokk skal delta i Athletic Fitness

Intervju01.09.201746

Christine er kokk og elsker å bake, men å smake på baksten må vente når hun skal delta i fitness.
Ken Nilsen skal konkurrere i Athletic Fitness.
Du ser Katinka Berget i Oslo konserthus, 8-9. Oktober.

Hanne er klar for å vise muskler

Intervju22.03.2018108

Kokk skal delta i Athletic Fitness

Intervju01.09.201746

Dette er 500 kcal!

Sunn proteinrik julebakst

Kosthold05.12.2019248

Er du i gang med bakingen til jul? Prøv dette.
Se studien.
Her ser du 45 forskjellige idretter med trente kropper.

Hvor sunn er egentlig bananen?

Kosthold30.11.2019111

Treningsmat eller sukkerbombe? Det er mange meninger om denne gule frukten.