Stian er klar for NM

Intervju18.09.2010Marika Lejon0

Stian G. Haugseth er 31 år og har trent seriøst i 10 år. Nå er han klar for NM.

Hvorfor begynte du å trene?

Alt begynte med at jeg så noen kroppsbygger-filmer med Arnold Schwarzenegger og Ronnie Coleman. Da ble jeg inspirert av dem og hadde lyst til å bli stor og sterk. Så ble jeg bare mer og mer besatt av å pumpe jern.

Hvor trener du og hvordan er miljøet?

Jeg trener på Golds Gym i Lillestrøm, og der trives jeg veldig godt. Miljøet er utrolig bra. Det er mye bra folk som trener der og masse bra utstyr som det går an å presse musklene hardt på. Men for øyeblikket så trener jeg også på 24Fitness, der jeg får hjelp av Tommi Thorvildsen til posering,diett og måling av fett prosent. Trener også litt hos Kjetil og Lill (Lill skal også stille i NM), som driver Avencia på Bjørkelangen. De hjelper meg også med poseringen,så det blir litt pendling rundt omkring.

Når bestemte du deg for å stille og hvorfor?

Jeg begynte å deffe i januar, da vekta lå på 105kg. I mai hadde jeg gått ned til 85kg, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på scenen i 2011. Da ville jeg også få tid til å bygge litt mer. Men så fikk jeg mye bra respons av venner og trenings kolegaer, og de mente at jeg burde prøve allerede nå til høsten. Kjetil, som er en en trenings venn, ordnet meg en time hos Tommi på 24Fitness. Her også fikk jeg bra respons, så da var det gjort og jeg ble med i teamet hans.

Hvilke mål har du satt deg for konkurransen?

Målet mitt er å komme høyt opp i konkurransen. Det er mange bra byggere i denne klassen (-90kg), så det er bare å kjøre på!


Hvordan er dietten din og treningen?

Dietten består av et høyt proteininnhold og lavt på karbohydrater. Dette har Tommi satt opp til meg,men det blir nok justert litt på, nå som jeg nærmer meg konkurranse.
Treningen min er nesten som før. Hardt og Tungt. Så trener jeg 4-5 ganger i uka, pluss at jeg går 45min tur på morgenen med voffsen min Fanny 5-6 dager i uka. Så blir det i tillegg kardio på kvelden.

Hvem har hjulpet deg?

De som har hjulpet meg er Tommi, (som er sjefen)Kjetil og Lill og den verdens mest tålmodige og herlige kona mi Siw. Jeg setter pris på at hun holder ut med treninga mi og dietthode mitt, for jeg blir litt sløv. Andre som støtter meg er familien min og ellers alle treningskolegaer.

Gleder du deg eller gruer du deg?

Jeg både gleder og gruer meg til konkurranse, men er mest spent. Tenker ikke så mye på det. Har nok med å fokusere på det jeg skal gjøre, så det kommer nok til å gå bra.

Hva er den største utfordringen med konkurransen?

Den største utfordringen blir nok at jeg skal kjøre to konkurranser på en uke, som kommer til å bli tøft.Pluss poseringene og det å holde dem på scenen. Jeg regner med at jeg er rimelig sliten i toppen, etter en lang periode med deffing. Men alt ordner seg!

Vi ønsker Stian LYKKE TIL i NM og tusen takk for et hyggelig intervju!

 


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!