Vi tok tempen på 24Fitness

Trening22.09.2010Marika Lejon0

På 24Fitness er noen av atletene på plass for å ha formsjekk. De er snart klare for NM og Treningsforum tok turen innom for å sjekke tempen på gymmet.

Den første jeg møter er Tommi Thorvildsen som står og smiler i resepsjonen. Jeg spør om det er mange som skal stille i NM, og Tommi forteller at det er tre ganger flere enn i vår. Han mener han ikke har gjort noe for å bidra til den store deltakergleden og sier at det bare er slik situasjonen er.

Da kan man bare gå ut i fra at poulariteten til denne sporten har økt.

Alex Kadour er akkurat ferdig med formsjekken og jeg går i gang med å stille ham spørsmål.

Når stilte du sist?

Jeg stilte i april i fjor. Da debuterte jeg. Dette var i Classic Bodybuilding og da veide jeg inn på 83kg. Akkurat nå veier jeg 93 og skal ned til 90kg. Jeg har forbedret latsen. Den er lenger nede nå og er større og mer massiv.

Hvilke forventninger har du?

Jeg skal ha 1. plass. Jeg fikk 1. plass sist.

Hvem gruer du deg mest til å konkurerre mot?

Det er ikke noen jeg gruer meg til å møte i konkurransen. Frank Vallé slo meg i overall sist. Det er han jeg vil slå, men han stiller ikke i år. Det er siste gang jeg konkurrerer i CB. Målet mitt eller min langsiktige ambisjon er å stille i +100.

 

Jeg ser Evy Rustad står foran speilet og poserer. Da må jeg bare løpe fra Alex. Evy er en veldig ydmyk dame. Hun har en fantastisk fysikk, men liker å gjemme seg litt. Jeg benyttet sjansen til å få knipset et bilde av henne og stille henne noen kjappe spørsmål! Hun skal stille for Haralds Gym, men trener også på 24Fitness. Hun stilte på Sandefjord Open i år og fikk andre plass. Hun var også med på Arnold Classic i vår, og det var ikke første gang. Denne damen har drevet mest med bodybuilding, men nå som Bodyfitness har kommet for veteraner, så kjører Evy for Bodyfitness.

Du er i super form Evy! Hva har du forbedret siden sist du stilte?

Jeg har forbedret helheten. Sist var jeg nok ikke like forberedt som det jeg er nå. Nå har jeg formet kroppen slik jeg mener er riktig i forhold til mine mål.

Hvilke forventninger har du?

Jeg håper på at jeg kan være fornøyd med det jeg presterer. At jeg vet at jeg har gjort mitt beste. Hvis jeg føler at jeg har gjort så godt jeg kan, så er jeg fornøyd.

Evy understreker at hun stiller for Haralds Gym, men hun liker å trene hos Tommi også.

 

 

 

Tomas Jahr skal for første gang stille og skal konkurrere i Bodybuilding -70kg.

Hvorfor valgte du å stille i konkurranse?

Det er fordi jeg begynte å trene her hos Tommi. Det var en kompis som fikk meg hit. Jeg fikk mye hjelp av Tommi, Bjørgulf Hansen og Kenneth Tollofsen. Jeg ble overrasket over fremgangen. Bjørgulf mente jeg skulle sette meg et mål med treningen og stille. Jeg begynte å trene på 24Fitness 11. juli i fjor. Da veide jeg 69kg. Jeg kom opp i 80kg og nå er jeg i form og veier 67.7. Jeg skal litt mer ned i fettprosent. Kanskje 2%. Jeg ligger på 7% nå og skal ned til 5-6%.

Hvilke forventninger har du?

Jeg har ikke så store forventninger. Jeg vil vinne klassen og komme til Nordisk Mesterskap. Jeg har jo aldri stilt og vet heller ikke helt hvem jeg konkurrerer mot. Jeg vet at Jamal Nasir kanskje skal stille, men det er hvis han klarer å komme under 70kg. Hvis jeg kommer til Nordisk, så har jeg litt tid til å komme i enda bedre form. Jeg har vært på diett siden midten av juni. Jeg har spist kylling, ris, poteter, brokkoli, laks, torsk, litt biff og havregryn til frokost naturligvis.

 

Rett før jeg skulle gripe baggen min og gå, så kommer en sliten Lill Bråten inn døren. Jeg spør om hun orker å ta et kort intervju og det er helt i orden for henne. Tommi måler fettprosenten hennes og da skjønner jeg godt hvorfor hun er sliten! Fettprosenten ligger på 2.5! Lill skal stille i Classic Bodybuilding og det er første gang hun stiller.

Hvor lenge har du trent?

Jeg har trent i 5 år med vekter. To av disse har vært seriøst. Med seriøs trening mener jeg da at mannen min Odd har pusha meg, jeg har trent regelmessig og spist riktig.

Hvorfor tok du valget å stille i CB?

Jeg ville se hvor langt jeg kunne presse meg selv etter mange år med trening. Jeg bestemte meg i vår. Jeg driver et gym med mannen min Odd Kjetil Bråten. Det ligger på Bjørkelangen og heter "Avancia". Jeg er her på 24Fitness for å få hjelp av Tommi.

Hva er målet ditt?

Å bli best.

Jeg er imponert over jernviljen til atletene. Jeg takker Lill for tålmodigheten og intervjuet. Dere lesere kan glede dere til årets NM. Det blir kniving og tøff konkurranse. Følg med oss! Vi dekker alt du vil vite om årets mest spektakulære muskelshow!


Treningsforum takker for intervjuene og ønsker alle LYKKE TIL!

 


Julebord med 24Fitness

Fitness15.12.2012108

Se bilder og stemningen.

Formsjekk Team 24

Trening27.08.20082

Daniel Stisen, Roger Bakke, Alper Guler og Atle Kielland vrenger av seg før NM.

Formsjekk Pro Gym

Fitness20.09.201122

I Drammen.

Kommer snart...

01.01.19700

Julebord med 24Fitness

Fitness15.12.2012108

Formsjekk Team 24

Trening27.08.20082

Formsjekk Pro Gym

Fitness20.09.201122

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!