Magasinet ute i butikk - Kun kr 59,-

Diverse06.10.2010Joachim Marhaug7

Treningsforum magasinet er nå å få kjøpt på Narvesen, bensinstasjoner, ICA, MIX etc. Ann-Christine Rode pryder forsiden! Se alle de tøffe bildene!

På coveret: Ann-Christine Rode
Foto: Jon Klasbu
Ansvarlig redaktør: Ann Kristin Berli-Johnsen
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Det å være kreativ på kommando er like vrient som å skulle holde ut en konkurransediett uten å klage. Jeg vet litt om begge deler nå, etter ni ledere og ni uker på konkurransediett. Og tro meg; en konkurransediett er ingen dans på roser! Jeg oppdaget sider ved meg selv som jeg etter drøye førti år ikke ante at jeg hadde. Jeg visste for eksempel ikke at jeg blir en furie når jeg er sulten ... en skikkelig grusom furie. Det var en side ved meg selv jeg ikke likte å oppdage, for jeg liker å tenke på meg selv som rolig og avbalansert."

Alle nye abonnenter får 25% VIP rabattkort fra Proteinfabrikken. Verdi kr 450 ,-. Kortet må registrerers på Proteinfabrikken.no innen 28 dager etter mottakelse. Rabattkortet har ingen utløpsdato og vil være aktivt i hele kunderforholdet ditt til Proteinfabrikken.

 


Magasinet er i salg på Narvesen fra 27. september og kommer også ut på bensinstasjoner, ICA, MIX, etc.

 

Eller kjøp abonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun kr 199,- for 5 nummer!

 

Innhold Nr8 - 05/2010

12. Pump opp armene nå - med push and pull
Selv om strandsesongen har vært på hell i lang tid, står fremdeles store og veldefinerte armer høyt i kurs hos de aller fleste. Denne gangen skal vi derfor presentere et treningsprogram der hovedfokuset ligger på å øke muskelvolumet i armene.

22. Gym2000 - Fra låve til millioner
En junidag i 1971 ble det født en liten gutt på en gård i Modum kommune i Buskerud. Knut Ole het han, og jeg er helt sikker på at han gråt da han ble født. Siden nærmeste nabogård var Ole Einar Bjørndalens barndomshjem skulle man tro at ski skulle bli Knut Oles store interesse, men den gang ei. Allerede som syvåring sveiset han sitt første motoriserte kjøretøy, og siden den gang har det gått slag i slag med mer eller mindre vellykkede prosjekter.

26. Marius "Metern" Graatrud -  Proffkortet
For et drøyt år siden skrev vi på coveret til første nummer av Treningsforum Magasinet; "Marius Metern Graatrud - mest muskler pr meter" Siden den gangen har Marius pakket på seg enda flere kilo med muskler, gjort noen veldig bra konkurranser, noen vanvittig bra fotoshoots - og han har fått proffkortet fra IFBB!

28. Konkurranseguiden - Del4: Brunkrem
Konkurranseguiden er en artikkelserie om hvert enkelt aspekt av konkurrering i vår elskede styrkesport - kroppsbygging, bodyfitness, AF og CBB. I forrige del hoppet vi ut i konkurransedraktverden for å finne den perfekte drakten for konkurransedagen. Men, det er ikke det eneste vi må ha på oss. Den hvite, bleke Punisher-looken eller zebrastriper funker ikke på scenen; for å få vist deg fra din beste side på scenen så trenger huden din en perfekt konkurransefarge. I fjerde del av vår konkurranseguide så legger vi derfor til vår kunnskap om konkurransefargeutfordringer. Kraftkar eller spjæling - les og lær! 

38. Ann-Christine Rode
Første gang jeg så Ann-Christine var backstage på Stavanger Open i 2009. Hun sto i gangen utenfor garderobene med lukka øyne mens hun ble sminket av Heidi Løvdal Vallée. Jeg fikk tatt et helt fantastisk bilde av henne i forbifarten før jeg gikk inn til min egen utøver.

58. Karbohydrater - En av de tre store
Det er tre næringsstoffer i maten vår som kan gi energi (kcal): energi til tankearbeide, energi til muskelarbeide, energi til celleaktivitet generelt og energi til livsviktige kjemiske prosesser i kroppen.

64. Strongmanskolen med Svend Karlsen
Svend Karlsen har som eneste nordmann tittelen Verdens Sterkste Mann. Denne fikk han i 2001 og han vært på pallen mange ganger tidligere, men i 2001 var det han som stod øverst. Svend er den som vet mest om strongman i Norge og derfor er han den perfekte kanditat for vår nye artkkelserie: ‘Strongmanskolen'. Dette er første del1 og vi presenterer øvelsene Bilmark, Farmers Walk og Yoke Race.

70. Svend Karlsen Viking Power Challenge
Stedet var Storefjell Resort Hotell, anledningen var Svend Karlsen Viking Power Challenge 2010. Salen var nesten full, og i utøverrommet satt det tolv spente menn og ventet på å bli kalt ut til første øvelse.

74. Frank Gyland - Styrkeløfter og handicappet
Frank Gyland er en av landets beste benkpressere uansett klasse. Han har en drøss med medaljer fra NM og internasjonale konkurranser de siste 25 årene. Frank ble lam fra livet og ned etter en bussulykke i 1982, men har konkurrert med funksjonsfriske fra første stund. Jeg tok en prat med Frank, for å høre hva som motiverer ham, hvordan han trener, og hvilke mål han har framover.

80. Junior EM
J-EM på hjemmebane endte som et medaljedryss for norske løftere. Med deltagere og medaljer i de fleste vektklasser kan man ikke være annet enn svært fornøyd. To av våre beste juniorer skulle vise seg å være de to beste løfterne uansett aldersklasse i landet, i tillegg til å plassere seg som av EMs beste løftere.

86. Gærning Vs. Gærning - Narve Læret
Etter å ha utfordret Olympisk mester Olaf Tufte i forrige del gikk vi videre til en som har neve av stål, Narve Læret. Duellen bestod i steinknusing, balltre knekking m.m. Vår egen Egil Berli-Johnsen tok utfordringen på strak arm, men var litt redd for knoklene sine...

Andre artikler:
- German Volume Training
- Du er hva du spiser
- Strongman for dummies Del IV

Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Tre på gymmet
- Sett og hørt
- Innboks
- Forbundet har ordet (kroppsbygging)
- Forbundet har odet (strongman)
- Forskning
- Diddls hjørnekrok
- Tegnestripe
- Produkter i fokus

Kjøabonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! Kun kr 199,- for 5 nummer!

 


Annonsører i denne utgaven:
Gymgrossisten
Nordic Power
EJ-Shop
Power Gym
Body Support
Tech Nutrition
Gym 2000
Proteinfabrikken
Myo Nutrition
Fitnessfestivalen


Forsidejakten 2014

Diverse07.10.20141038

Forsidejakten er i gang. Stem på din favoritt nå!

Fitnessruss Kristine på cover

Diverse19.07.201256

Kristine Solhaug (19) pryder cover på dagens utgave av Treningsforum. Les stort intervju!

Jørgen Corneliussen

Diverse27.06.201267

Nytt nummer. Se film fra fotoshooten med Jørgen.
Siste utgave finner du nå på Narvesen.

Forsidejakten 2014

Diverse07.10.20141038

Fitnessruss Kristine på cover

Diverse19.07.201256

Jørgen Corneliussen

Diverse27.06.201267

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!