Spar penger med fleksibel kettlebell-løsning

Trening08.11.2010Espen Nese0

Kettlebells er i skuddet som aldri før, men er dessverre en dyr fornøyelse dersom du skal ha flere kuler slik at du kan variere belastningen.

For dem som ikke ønsker å bruke halve formuen på treningsutstyr, finnes det heldigvis kettlebellhåndtak der man kan justere vektmotstanden ved hjelp av vektskiver.

Hos ironwoodyfitness.com kan man få tak i den perfekte kettlebell-løsningen for deg som allerede har vektskiver tilgjengelig. Den norske nettbutikken kappi.no tilbyr også samme produkt. The Iron Woody Kettle Grip er som du sikkert skjønner et kettlebellhåndtak som er festet til en stang der man kan tre på løse vektskiver. Produktet finnes i to varianter, Standard Kettle Grip og Super Kettle Grip. Standard Kettle Grip leveres med en vektstang, veier rundt 1 kg (2 Lbs) og kan justeres opp til 23 kg. Super Kettle Grip leveres med en kort og en lang vektstang, veier litt over 1 kg (3 Lbs) og kan justeres opp til 42 kg.

Iron Woody Kettle Grips selges parvis og prisen (hos Ironwoodyfitness.com) på et par Standard Kettle Grips er 39.95 dollar. Et par Super Kettle Grips koster på sin side 49.95 dollar. For å få dette produktet levert til Norge må man også beregne 44.95 dollar i frakt. Totalt må man altså ut med 94.9 dollar for et par Super Grips og 84.9 dollar for et par Standard Grips. I norske kroner blir dette rundt 515 kroner for et par Standard Kettle Grips og 575 kroner for et par Super Kettle Grips. Dersom du allerede eier vektskiver må dette sies å være en overkommelig pris. Til sammenligning selger Ironwoodyfitness.com vanlige kettlebells på 4 kg for rundt 545 kroner (letteste kule) og kettlebells på rundt 40 kg (tyngste kule) for en drøy tusenlapp. I tillegg til denne prisen må man også betale fraktkostnader. Dersom man bor utenfor USA og Canada, må man for eksempel ut med 180-300 dollar for å få tilsendt en kule på 24 kg.

Som du ser er de mye penger å spare på å kjøpe Kettle Grips fremfor vanlige kettlebells.
http://www.ironwoodyfitness.com/kettle-grips.php


Få økt stabilitet, mobilitet, balanse og styrke.

Kettlebell full sving

Trening16.03.2015221

Den utfordrer både styrken og kondisen din!
En uheldig Reidar Kvåle sitter med en avrevet biceps.

VM i kettlebells 2014

Intervju24.10.2014446

Ketllebells søstrene Anne Mette Høegh-Larsen og Eva Therese Sletten er treningspartnere bosatt i Skien.

Kettlebell full sving

Trening16.03.2015221

Følger du en ketose diet bør du være obs på at wheyprotein gir massive insulinøkninger.

Sunn sjokoladesnacks

Kosthold14.08.20191815

Her får du oppskrifter på sunn sjokoladesnacks.
Den 8 ganger Mr. Olympia-mesteren hamrer løs på vektene igjen etter multioperasjoner i ryggen.
Strongman-profilene kjemper om Guinness Rekordbok med å kaste vaskemaskin lengst.

Slik gjør du grillmåltidet sunnere

Kosthold09.08.2019181

Sjekk matbyttene du bør gjøre i sommer