I salg på Narvesen NÅ!

Diverse25.11.2010Joachim Marhaug23

Treningsforum i salg på Narvesen, bensinstasjoner, ICA, MIX etc. Kom dypt under huden på Arild Haugen. Arild forklarer i detaljnivå på hvordan han trener og spiser, hvordan livet hans er og hvorfor han er tilbake i strongman igjen.

På coveret: Arild Hulk Haugen
Foto: Jon Klasbu
Ansvarlig redaktør: Ann Kristin Berli-Johnsen
Antall sider: 100

Utdrag fra lederen: "Jeg har flydd litt rundt i verden de siste ukene, og en ting har jeg lært av disse turene; ting tar tid. Sånn er det bare. Det tar tid å komme seg til flyplassen, det tar tid å komme seg på flyet.Det tar tid å komme seg av flyet. Det tar tid å komme seg dit man skal. Slik er det med trening også; ting tar tid. Det nytter bare ikke tro at man får kjemperesultat på kort tid bare fordi man pøser på med det tilskuddet kompisen din har sagt er så fantastisk om ikke treningen din er optimal. Og det hjelper ikke om du trener perfekt om ikke du får det du trenger av mat og hvile. Alt må klaffe. Ting tar tid."

Alle nye abonnenter får 25% VIP rabattkort fra Proteinfabrikken. Verdi kr 450 ,-. Kortet må registrerers på Proteinfabrikken.no innen 28 dager etter mottakelse. Rabattkortet har ingen utløpsdato og vil være aktivt i hele kunderforholdet ditt til Proteinfabrikken.

Kjøp abonnement her! SPESIALPRIS denne utgaven, kun kr 129,- for 5 utgaver!


Magasinet er i salg på Narvesen fra 22. november 

 

Innhold Nr9 - 06/2010

14. Skulderen
Et tilsynelatende enkelt hengsel- og kuleledd. Men fy, så mange som har problemer, plager og smerter i dette leddet! Hvordan er det bygget opp? Hvordan er anatomien med skjelett, ligamenter, sener, muskulatur og andre strukturer? Hvilke er de vanligste skadene?

18. Trening i svangerskapet
Før i tiden fikk kvinner ofte beskjed om å holde seg i ro når de var gravide. I dag er situasjonen heldigvis en annen. Helsemyndighetene anbefaler alle friske gravide å være i regelmessig fysisk aktivitet. Uansett om du har vært inaktiv eller har trent på tilnærmet toppidrettsnivå før graviditeten, så er svangerskapet en av periodene i livet hvor det er viktigst å trene! Online personlig trener, Line Marion Nielsen Kjøniksen, presenter et knippe øvelser som egner seg så vel for nybegynnere som for godt trente, samt gir gode tips til trening under graviditeten.

30. Norway Open
Det var en gang en kroppsbygger. En stor, svær og aktiv kroppsbygger. Han hadde litt energi til overs, så han åpnet kosttilskuddsbutikk. Han hadde mer energi til overs, så han åpnet nettbutikk. Han hadde enda mer energi til overs, så han bestemte seg for å arrangere en konkurranse. Soran Rashid var gal nok til å planlegge, organisere og gjennomføre Norway Open med store pengepremier og internasjonale deltakere.

36. NM i Bodybuilding og Fitness
"Kom igjen, Iselin! Gi alt du har!" Heiaropene haglet fra en nesten fullsatt storsal på Chateau Neuf denne tidlige oktoberlørdagen. På scenen sloss Iselin Gussiås Kulseth seg gjennom de siste dipsene, og stemningen blant publikum bare steg.

48. Få frem six-packen med periodisk faste
Er du lei av å tvinge i deg frokost selv om du ikke har matlyst på morgenen? Da er du sikkert glad for å høre at man fint kan hoppe over frokosten, uten at det går på bekostning av treningsresultatene.

52. Frokost, dagens beste måltid?
For mange av oss er frokost dagens aller viktigste måltid. Vi fungerer ikke skikkelig uten å ha spist en god frokost, så enkelt er det. Hva som er en god frokost er selvsagt en smakssak. Noen foretrekker ei skål med havregryn og melk, mens andre legger ned mer tid og energi i forberedelsene av dagens første måltid. Her presenterer vi et knippe av gode frokostforslag. Ta deg tid til å nyte en god frokost sammen med en kopp nytraktet kaffe eller te, og kjenn hvor god starten på dagen blir.

64. Arild "Hulk " Haugen
Har du noen gang lurt på hvordan Arild har blitt så stor som han er? Jeg regner med at du som ivrig skrotløfter har lurt på dette; om det er genetikk, om det er maten, om det er kosttilskudd av ymse slag, om det er trening eller om det kanskje er en kombinasjon av alle disse faktorene? Jeg vet svaret. Det er så enkelt - og så vanskelig - som dedikasjon. 100 % dedikasjon til sporten. Som Arild selv sier; "Eg lege ikkje butikk!".

82. Ingunn Elise Knutzen
Ingunn Elise Knutzen har vært på landslaget i en årrekke, helt siden hun var junior på 90-tallet har hun hatt mer eller mindre fast plass for å representere Norge. I sin karriere har hun vunnet både europa- og verdensmestertitler. Nå har hun gjort comeback etter barnefødsel som har resultert i ny norgesrekord sammenlagt i -67,5 kg klassen.

88. Carl og Tutta inn i historiebøkene
Carl Yngvar løftet mer enn noen nordmann har gjort noensinne, mens Tutta fikk historisk bra wilks poengsum under junior VM. Norges to beste løftere uansett alder er nå disse to juniortalentene.

Andre artikler:
- Happy Hour
- Strongmanskolen, Del2
- Tufte Farmer Challange

Faste sider:
- Leder
- Smått og godt
- Sett og hørt
- Innboks
- Forbundet har ordet (kroppsbygging)
- Forbundet har odet (strongman)
- Forskning
- Tegnestripe
- Produkter i fokus

Kjøabonnement her. Leveres fortløpende direkte hjem til din postkasse! SPESIALPRIS denne utgaven, kun 129,- for 5 nummer!

 

 

 

 


Annonsører i denne utgaven:
www.gymgrossisten.no
www.powergym.mystore.no
www.tn.no
www.myo.no
www.mhkosthold.no
www.fightline.no
www.hotandtrendy.no
www.mobech.no
www.nordicpower.no
www.proteinfabrikken.no


Arild Haugen holder i dag foredrag og bruker sin egen erfaring til å forebygge doping.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Savner du Arild Haugen i strongmansirkuset?
Se video.

Nyheter fra vestlandet

Fitness09.05.2012104

Arild Haugen forteller om Team Nordic Power og City Gym.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!