Kinect - sprek produktnyhet fra Xbox

Trening26.11.2010Espen Nese9

Hvem har sagt at TV-spill trenger å være en stillesittende aktivitet? Med kinect styrer man spillet med ulike bevegelser for hele kroppen.

Kinect er et webkamera og er det nyeste tilbehøret til Xbox 360. Kameraet plasseres foran eller over TV-apparatet, og registerer dine bevegelser slik at du kan styre spillet med kroppen. Av denne grunn er det ikke behov for håndkontrollen som brukes i de fleste TV-spill. På dette området kan man si at Kinect har kommet et skritt lenger en Nintendo Wii.

Et av spillene som gies ut i forbindelse med Kinect er fitness-spillet, Your shape: Fitness Envolved. I dette spillet foretar du en slags kroppsanalyse og får en tilbakemelding på din helsetilstand. Når du har gjort dette lager du deg et treningsprogram som skal følges. På skjermen vises en person som skal forestille deg, og denne personen gjør tilsvarende bevegelser som du foretar deg. Løfter du armen, vil personen på skjermen gjøre det samme. På samme måte vil denne personen sparke dersom du utfører et spark. Noen ganger er det også en instruktør på skjermen som viser deg hvilke bevegelser som skal utføres. Når instruktøren vises på skjermen skal du herme etter denne personens bevegelser. For dem som synes at Your shape: Fitness Envolved virker interessant, har jeg lagt ved et videoklipp fra en spillmesse der dette spillet ble presentert. 

 

 

 

Da gjenstår det bare å se om Kinect vil revolusjonere TV-spill-markedet.

 


Xbox Fitness

Trening28.09.201327

Ny revolusjonerende nyhet fra Xbox.

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Xbox Fitness

Trening28.09.201327

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!