Undersøkelse om kroppsbygging

Fitness12.01.2011Rita Helen Immerstein17

Internettundersøkelse om helsefremmende effekter og kroppsbygging - en forespørsel til deg om å delta! Hvilke helsefremmende effekter opplever personer som driver med kroppsbygging?

Bakgrunn og hensikt

Mitt navn er Rita Helen Immerstein og jeg er student ved Høyskolen i Vestfold i studiet Master i helsefremmende arbeid. På forespørsel fra Treningsforum har jeg utarbeidet en problemstilling og et forskningsprosjekt som har til hensikt å øke kunnskap om hvilke helsefremmende effekter kroppsbyggere opplever ved å drive med kroppsbygging. Dette har resultert i en spørreundersøkelse som vil bli lagt på Treningsforum sin internettside. Masteroppgaven min vil baseres på denne undersøkelsen.

Dette er et spørsmål til deg om å delta i dette forskningsstudiet og dermed gi ditt bidrag til å belyse helsefremmende effekter av å drive med kroppsbygging. Undersøkelsen kan besvares av alle som har trent mer enn 1 år og som har dette som sin hovedidrett. De innledende spørsmålene setter en standard for å kunne delta med følgende momenter:

• Trent mer enn 1 år
• Trener mer enn 3 timer per uke
• Undersøkelsen omfatter personer som trener kroppsbygging og som er over 18 år. Det betyr at personer som trener og er utøvere innen styrkeløft, fitness og strongman ikke er en del av dette forskningsstudiet.

Informasjon om utfallet av studien

Hovedresultatene av studien vil bli presentert på Treningsforum.no og vil være offentlig tilgjengelig materiale etter at endelig resultat og utarbeidelse av forskningstudiet foreligger. Presentasjon av resultatene er forventet å være klart våren 2011.

Undersøkelsen er helt anonymisert. Klikk på link til undersøkelsen for gå videre til undersøkelsen!

https://web.questback.com/ritahelenimmerstein/cpacujrnq5/


Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Kommer snart...

01.01.19700

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!