Hulken på Fangene på Fortet

Diverse10.02.2011Joachim Marhaug138

Fangene på Fortet ble vist for første gang på norsk TV på 90-tallet. Nå viser TV3 en ny runde med Fangene på Fortet med nye kjendiser. Til søndag kommer Arild Haugen på Fangene på Fortet på TV3 kl. 20:00.

Hvordan var det å delta på Fangene på fortet?

Det var veldig artig! :) Alt fra A til Å var helt OK. Fint vær, god mat og ikke minst en veldig fin blanding av folk. Fikk også dratt med 6-8 stykker på et skikkelig gym og teste både guttene og jentene på vekter. Jeg spiste dårlig, men fikk lagt inn noen cardio økter og litt vekttrening.

Ble det noen styrkeøvelser på deg eller ble du satt til å løfte på edderkopper og skorpioner?

Det blir noen styrkeoppgaver både enkeltvis og meg mot andre. Veldig vennlige og greie øvelser. Jeg gjorde 5 oppgaver tror jeg.... :)

Programmet varer en time, men hvor lenge var dere egentlig der?

Vi var i Frankrike 1 uke totalt, men selve innspillingen gikk over noen dager. Så det var noen dager fri innimellom hvor utøvere og crew ble kjent og var sosiale. Spiste f.eks. veldig mye god sjømat da, La Rochelle er en liten by like ved havet som minner om sørlandet. Og selvsagt gikk det litt vin når du er i Frankrike. :)


Foto: TV3 

Hva fokuserer du på nå og hvordan trener du for tiden?

Akkurat nå fokuserer jeg på flere forsjkellige "hemmelige" prosjekter. Har ikke lyst å si for mye enda da det er litt usikkert per dags dato. Men jeg har kjøpt meg et flott hus og pusset det opp. Har også brukt mye tid sammen med bikkja mi og min nye jobb innen psykisk helse. I okt, nov, des hadde jeg totalt 10 treningsøkter på gymmet resten var ute i skog og mark. Ble mye dårlig mat, men høy trivselsfaktor og fikk gjort veldig mye annet nyttig. Jeg er typen som fungerer best når jeg holder veldig fokus på få ting om gangen. Så når jeg la trening og mat litt på hylla kom mye annet i livet på plass.

Siden juni har jeg hatt 1 time "cardio/tur" med bikkja hver morgen, og det er nok den beste treningen jeg har som gir meg mest. Så kan heller intensiteten og lengden på turen variere etter hva jeg velger å gjøre eller satser på. Jeg trener vekter 3-5 dager i uka men da veldig lett og gjerne sirkeltrening. Nå som jeg har flytta nærme en svømmehall begynner jeg fortløpende der 1 dag eller 2 i uka.

Fokuset går på trivsel, fremtid og trygghet. Det betyr at jeg trener etter dagsformen og ofte gjør jeg det jeg liker best. Er heller ikke verdens undergang om jeg ikke får trent en dag, f.eks. da noe viktigere kommer opp. Når det gjelder fremtid tenker jeg på hvor jeg vil være om 5,10,15 år osv. og jobber litt målrettet mot det. I tillegg er det ikke noe å legge skjul på at jeg er young free and single;) Så er vel på evig jakt etter drømmedama og kids før jeg er 30.

Trygghet går litt mer på økonomi og å ha det litt mer stabilt å kunne planlegge litt lengre fremover. Når du har levd et liv som meg er det flere som sitter igjen med null når de legger opp. Det har jeg heldigvis klart å unngå, men vil bruke de beste åra videre av livet mitt til å forsørge de neste 30 åra av livet. I tillegg er helsen en viktig faktor som en aldri skal glemme, det føles greit å ha gjort så mye galskap som meg men forsatt være super frisk og rask, så det setter jeg pris på.

Og til slutt... Blir du å se på arenaen eller i publikum på NSM 2011?

Jeg skal aldri si aldri. Men for at jeg skal stille må det være ei skikkelig gulrot som lokker:) Det kan være i form av kroner, øvelser, skadede konkurrenter osv osv;) (hint, hint Svend;) ) Nei, seriøst så kunne jeg tenkt meg NSM en siste gang, men klarer ikke finne motivasjonen til å "blåse" meg opp eller finne en annen god grunn enn mitt eget ego. Jeg er nok mettet av tunge vekter og trenger andre utfordringer. Har jobbet litt frem og tilbake i mot meg selv, 20% sier kom igjen Arild, men 80 % sier NEI. Så da må jeg lytte til kroppen for første gang på lenge;) Jeg blir garantert å se på NSM i en eller annen setting og da helst som gjest, men om Svend eller gutta skulle trenge hjelp stiller jeg opp.


Arild Haugen holder i dag foredrag og bruker sin egen erfaring til å forebygge doping.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Savner du Arild Haugen i strongmansirkuset?
Se video.

Nyheter fra vestlandet

Fitness09.05.2012104

Arild Haugen forteller om Team Nordic Power og City Gym.

Dokumentar om Arild Haugen

Strongman22.11.2013534

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!