Markus Ruhl Tour

Diverse15.04.2011Ann Kristin Berli-Johnsen og Marika Lejon46

Markus Ruhl er denne uken på Norges turne og besøker 5 forskjellige gym. Treningsforum er på plasss. Herr Ruhl svarer villig vekk på spørsmål om mat og trening, og viser seg å være en riktig trivelig fyr.

Pro Gym Grenland 15. april 2011

I dag var vi på plass på Pro Gym i Skien. Det var en folksom dag på Pro Gym i dag. Siste dagen på seminaret til Markus Ruhl. På dette seminaret kjørte Treningsforum.no også alt LIVE via vår nettside. En del fikk med seg dette seminaret.

Klokken 16:00 skulle Markus Ruhl trene sammen med vinneren av konkurransen på Ultimate-Nutrition.no . Denne gangen et kjent fjes fra miljøet, Ida Markussen. På treningsøkten stod skuldre på programmet. Ida kunne fortelle oss at hun var veldig spent og litt nervøs for treningsøkten da hun vanligvis vet hva hun skal trene så gjorde hun ikke det denne gangen siden det er Ruhl som bestemmer hva de skal trene.

Når de var i gang gikk økten smertefritt og herr Ruhl presset Ida skikkelig bra. Sett på sett, en blanding av forced reps og drop set ble brukt. Til slutt så vi en meget sliten Ida på jakt etter vann og kanskje litt proteiner.


Ruhl skulle ha seg en matbit og fant fram den største matboksen vi noen gang hadde sett!


Flere kilo ris og kylling, og dette var bare for en halv dag ...

 

 

Lasses Gym torsdag 14. april 2011

Det var over 70 stk. som hadde møtt opp på Lasses Gym. Noen bilder fra Lasses:

 

Partner Gym onsdag 13. april 2011

Tekst og bilder fra Partner Gym: Marika Lejon


Raymond møter Ruhl!

Raymond Stordal kunne ikke tro sine egne øyne da han fikk en SMS av Treningsforum, om at han hadde vunnet en treningsøkt med selveste Markus Ruhl.

"Treningsforum ringte i går kveld, men jeg fikk ikke tatt telefonen. Så fikk jeg en SMS. Jeg trodde ikke helt på det, da jeg leste det".

Nå er du her sammen med Markus. Hvordan føles det?
"Siden jeg var liten har jeg vært fascinert av Mr. Olympia og Markus er en av de råeste. Nå er det bare å få mest mulig ut av det. Jeg skal spørre han om litt treningsråd".

Vil du bli like stor som Markus?
"Nei, jeg er basketballspiller. Jeg trener for idretten. Det har jeg gjort i flere år, men jeg er som sagt veldig fascinert av kroppsbygging".

Hva skal dere trene?
"Markus har bestemt at vi skal trene triceps, så da blir det det".

Raymond gliser og går i gang med den harde økta. Markus løfter tungt og vi andre kan ikke annet enn å stå og smile og riste litt på huet. Noe slikt ser man sjeldent. Markus er diger. Usedvanlig diger.

Etter økta flekser både Raymond og Markus musklene. To fornøyde karer har fått dagens pump! Tricepspump som neppe vil bli glemt...

 

Toppform Treningssenter tirsdag 12. april 2011

Rett før klokken 15.00 denne regnfulle tirsdagen kom jeg inn på Toppform Treningssenter. En lett nervøs vinner av konkurransen om en PT-time, atten år gamle Rasmus Fjeld fra Gjerdrum, satt og ventet på sin store helt. Da jeg ga beskjed om at Markus var rett bak meg ble han synlig svett ..

Rasmus fikk trene biceps og legger sammen med "The German Beast", og han imponerte både undertegnede og herr Ruhl med innsatsvilje og evne til å presse seg selv. Flere ganger under økta sendte herr Ruhl ham annerkjennende blikk.

Jeg spurte Rasmus hva han syntes om herr Ruhl, og svaret kom kontant; - "han er råkul! Herregud, det er jo Markus Ruhl, jo!" Så spurte jeg herr Ruhl om hva han syntes om Rasmus sin innsats. - "He's very strong", var svaret; - "and he eats well ... " sa han med et glis og nikket mot brødskive Rasmus spiste etter endt økt.

Da klokken passerte seks satt det rundt tredve treningsglade mennesker rundt herr Ruhl. Praten gikk lett om treningsmetoder, planer framover, livet som har vært, hvordan man skal spise, og uendelig mye mer. Den som kanskje var ivrigst på spørsmålene var den som må være Norges største Ruhl-fan. Tom Leistad-Jonas hadde flydd til Oslo fra Alta, ens ærend for å være med på seminaret med herr Ruhl.

Jeg kunne ikke annet enn å bli imponert ...

Neste seminar holdes på Partner Gym som ligger i Grønlandsleiret 55 i Oslo. Igjen anbefaler jeg å ta turen.

Bilder

 

Haralds Gym mandag 11. april 2011

Men før herr Ruhl holdt seminaret sitt var det en heldig attenårig Joakim Tranberg fra Kragerø som fikk sitt livs dag sammen med en av sine store helter. Etter å ha trent skuldre og armer sammen med Markus spurte jeg Joakim hvor på en skala fra en til ti han ville sette denne dagen; - "helt klart elleve!" svarte han med et stort smil!

Publikum på Haralds var nok litt trege med å komme i gang med spørsmålsrunden sin, men da de første to-tre spørsmålene hadde blitt stilt fløt det lettere, og Markus svarte godt og utfyllende på spørsmålene han fikk.Stemningen var god og latteren runget stadig i de ærverdige lokalene i Hausmannsgate 6.

Da publikum lurte på hvor mye herr Ruhl spiser i løpet av en dag off season svarte han med et bredt glis; - "a lot! And I eat whatever I want! I eat french fries and icecream, and I love it!"

På vei ut til bilen ble jeg stoppet av Roger Brabo, daglig leder i Sports Nutrition, selskapet som har sørget for at herr Ruhl er i Norge nå. Han fortalte meg at Markus spiser en kilo ris om dagen, og at han, da de spiste etter treningsøkta, lett spiste en halvkilo kjøtt.

Det er kanskje ikke så rart at det kreves mye mat for å holde et snaut 150 kilos maskineri i gang ...

Seminaret på Haralds Gym var det første i en serie av fem. Neste seminar går i dag, tirsdag 12. april, på Toppform Treningssenter i Tvetenveien 4.

Jeg anbefaler deg å ta turen.

Følg med videre på www.ultimate-nutrition.no og www.treningsforum.no

Bilder


Vinneren av treningsøkten. FOTO: Jon Klasbu, www.kdesign.com 

 


Markus Ruhl - Nettmøte idag

Diverse01.11.201118

Nettmøte idag kl 20:00

Markus Ruhl LIVE

Diverse15.04.201120

Vi kjører LIVE seminar fra Pro Gym i kveld kl 18:00

Markus Ruhl på Toppform i dag

Diverse12.04.20111

Markus "The German Beast" Ruhl er å se fra kl 18:00.
Kommer neste uke! Du kan vinne en treningsøkt med ham - delta nå!

Markus Ruhl - Nettmøte idag

Diverse01.11.201118

Markus Ruhl LIVE

Diverse15.04.201120

Markus Ruhl på Toppform i dag

Diverse12.04.20111

Disse kosttilskuddene er glemt for mange, men som alle bør ta.

5 digge middager med cottage cheese

Kosthold09.08.2021270

Cottage cheese er blitt en svært populær matvare!
Det er en risiko forbundet med treningen og løftene man utfører
Det finnes så mange gode varianter av middagskaker enn bare karbonadekaker.

5 fordeler med stående leggpress

Trening28.06.202153

Det er mange fordeler med å trene leggene dine. Se her!